- 9 Şubat 2025
- 640
- 250
- 18
- 34
- Konu Sahibi Evlatkbr91
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bır hafta önce bos gebelıkten kürtaj oldum sonuçlarım çıkmış anlayan varmı acaba doktora gıdene kadar merak ettım
Aşkım patoloji de sadece alınan örnekler bebeğe mi ağit yoksa kitle yada kist mi die bakılıyor sadece bende 2 hafta önce kürtaj sonucu için doktor a gittim bebeğim neyden ölmüş dedim ilk düşük olduğu için araştırilmaz tekrerlayan düşükler de sebebine bakılır dedi bende araştırdım sadece alinan örnekler işte kist mi kanser hücresi mi yoksa bebeye mi ait die bakılıyormuş bebeyin neyden öldüğü için genetik araştırmaya gitmesi lazımmiş oda baya malliyetliymiş geçmiş olsun balımBır hafta önce bos gebelıkten kürtaj oldum sonuçlarım çıkmış anlayan varmı acaba doktora gıdene kadar merak ettım
Merak ettım sonuc ne olduğunu kürtaj sonrası Nezaman tekrar hamıle kalmalıyım yanı hala uzuluyorum neden oldu uzun yıllardır antıdepresan ılac kullanıyordum bırakrım 3 ay sonra hamıle kaldım acaba ondan kaynaklımı dıyorumAşkım patoloji de sadece alınan örnekler bebeğe mi ağit yoksa kitle yada kist mi die bakılıyor sadece bende 2 hafta önce kürtaj sonucu için doktor a gittim bebeğim neyden ölmüş dedim ilk düşük olduğu için araştırilmaz tekrerlayan düşükler de sebebine bakılır dedi bende araştırdım sadece alinan örnekler işte kist mi kanser hücresi mi yoksa bebeye mi ait die bakılıyormuş bebeyin neyden öldüğü için genetik araştırmaya gitmesi lazımmiş oda baya malliyetliymiş geçmiş olsun balım
Bilmiyorum ki kuzum hamile kalmadan önce kadın doğum a git kendine baktır testlerini yaptır öyle hamile kal benim doktorum yakın zamanda hamile kalma dedi 4 5 ay korunacam benMerak ettım sonuc ne olduğunu kürtaj sonrası Nezaman tekrar hamıle kalmalıyım yanı hala uzuluyorum neden oldu uzun yıllardır antıdepresan ılac kullanıyordum bırakrım 3 ay sonra hamıle kaldım acaba ondan kaynaklımı dıyorum
Merhaba bu sonucunuza göre doktor ne söylemişti acaba bende kürtaj oldum ve sonuç benziyorBır hafta önce bos gebelıkten kürtaj oldum sonuçlarım çıkmış anlayan varmı acaba doktora gıdene kadar merak ettım
Bir problem yok dedı normal sonuclar dedıMerhaba bu sonucunuza göre doktor ne söylemişti acaba bende kürtaj oldum ve sonuç benziyor
Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahBir problem yok dedı normal sonuclar dedı
Amin siz neden kürtaj oldunuz yenimi oldunuzGeçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah![]()
23 ekimde 9 .haftada kalbi durduğu için bebeğin.Amin siz neden kürtaj oldunuz yenimi oldunuz
Gecmısolsun benımde mayısta oldu bos gebelikten allahım bırdaha yaşatmasın saglıklı evlatlar nasıp etsın tekrar23 ekimde 9 .haftada kalbi durduğu için bebeğin.
Amin inşallah çok sağolunGecmısolsun benımde mayısta oldu bos gebelikten allahım bırdaha yaşatmasın saglıklı evlatlar nasıp etsın tekrar
Merhaba canım bebeğin i sağ salim kucağına al inşallah mayıstan sonra hemen bıraktın mı korunmayı senin adına sevindim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMerak ettım sonuc ne olduğunu kürtaj sonrası Nezaman tekrar hamıle kalmalıyım yanı hala uzuluyorum neden oldu uzun yıllardır antıdepresan ılac kullanıyordum bırakrım 3 ay sonra hamıle kaldım acaba ondan kaynaklımı dıyorum