1 hafta önce kurtaj oldum8 haftalik kalp durmasi sebebi ile. Bugün muayneye gittim ağrılarım geçmemişti doktor kan pihtisi olduğunu söyledi hastaneye yatis verdi ilaçla bosaltim yapicaz son çare tekrar kürtajla temizleme dedi başına böyle bisey gelen oldumu yani ben bebeğimi kan pihtilastigi için mi kaybettim acaba
Merhaba bendeki durumu paylaşmak istedim. 7 Kasım'da 7 haftalık gebeliğim sonlandı kürtaj oldum. 10 gün sonra muayeneye gittiğimde pıhtı olduğunu söyledi doktor takip edelim dedi. 12 Aralık'ta adet oldum ve 20 Aralık'ta tekrar gittim küçülmüş ama bitmemiş bir sonraki adette heralde atarsın dedi. Ocak ayında sürekli lekelenmelerim oldu ama bir türlü tam regli olamadım. 3 Şubat'ta oldum çok yoğun bir kanamaydi. Cuma akşamı şiddetli bir kasik ağrısı ile acile ordan kadın dogumcuma çıktım. Rahmin ağzına kadar gelmiş pıhtı iri kiraz gibi iyice sertleşmiş çekti aldı doktor. Şiddetli ağrı ile kasılmalar ile dışarı ittirmisim. Benim de böyle sonlanmis oldu. O yüzden çok şiddetli ağrı yaptığını ve düzensiz lekelenmeler yaptığıni söyleyebilirim.