Kürtaj sonrası prolaktin

haticeee07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
14
0
1
33
hamile kalmadan önce prolaktin yüksekliği için bir dönem dostinex kullandım sonra hamile kaldım 6 haftada gelişimi durdu kürtaj oldum şimdide göğsümden az az süt geliyor tshirtüm islanıyor kürtajdan sonra kaç güne düşer hemen tekrar dostinexe başlasam sorun olur mu?

kaç suan prolaktin

Merhaba bende ayni distinex kullandim 8 haftslikken kalbi durdu kurtaj oldum 7 gun oldu kanama bitmesi i bekliiyurum ama oncesin prl surekli yiksekti doktora gotmeden ilac baskadum hep yuksek oluyir diye

Kürtajdan sonra ölçtürmedim gelecek haftaya randevu aldım o zaman ölçtürcem 19 eylülde kürtaj oldum ekim sonuna kadar adet görmen lazım dedi doktor görmezsem tekrar gideceğim. Bir arkadasım hayıt sirkesini önerrdi onu kullanıyorum suan

Ben dun olcturdum 45 cikti dostinexi kürtajdan sonra hemen yutmaya baslamistim demekki daha yuksekmis benimki

Doktora gittim içerisi temiz dedi bi parça falan kalmamış dedi çok şükür kanama bitmişti bugün tekrar geldi bekliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…