Evet bencede sabretCevabınız için çok ama çok teşekkür ederim o zaman ben bir iki gün daha sabredeyim dua edin bana da olur mu lütfen inşallah güzel haberler alırım ben de sizin bebeğiniz de hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bencede sabretCevabınız için çok ama çok teşekkür ederim o zaman ben bir iki gün daha sabredeyim dua edin bana da olur mu lütfen inşallah güzel haberler alırım ben de sizin bebeğiniz de hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin
Amin canım benim inşallah bugün de baş ağrım başladı normalde ağrımaz ama bu halsizlik baş ağrısı bakalım inşallah gzuel seylerin belirtisidir taEvet bencede sabretinsallah hamilesinizdir
![]()
14 ünde yumurtlamissiniz ve çatlamış inşallah güzel haberler le gelirsinizKızlar benim testlere bakar mısınız çatlama olmuşmu ne zaman sizce
Şu saraçoğlunun YouTube’da yumurta kalitesi amh azlığı için videoları var ben yaptım kürlerini bakalım bu ay da olmazsa devam edicez önce soğan kürü ile başlıyorsun sonra incir havuç kürü hayıt tohumu çayı testere dişli Aslan pençesi çayı falan sana hangisi uygunsa dinle bunları yap çok olumlu sonuçlar varKlomen sonrası folikül takibi yaptırıyordum. Klomende ikinci ayım. 13.11.25 tarihinde solda 1 folikül 13.1 mm sağda 2 folikül 10.8 mm ve 11.3 mm folikül vardı. Bugün tekrar baktık ama foliküller sönmüş dedi hekimim. Çatlaşmış olduğu sanmıyorum bu kadar kısa sürede dedi. Gelişmemiş olabilir dedi Bu ayda olmadı sanırım moraller sıfır.
Eşim seyahatte olduğu için öncesi ve sonrasını değerlendiremedik ama tam 14 ünde ilişki oldu bakalım inşallah bu ay tek deneme ile olur14 ünde yumurtlamissiniz ve çatlamış inşallah güzel haberler le gelirsiniz
Her şeyin hayırlısı her şey nasip inşallah hayırlı bir şekilde olmuştur bebeğinizEşim seyahatte olduğu için öncesi ve sonrasını değerlendiremedik ama tam 14 ünde ilişki oldu bakalım inşallah bu ay tek deneme ile olurgeçen ay öncesi sonrası değerlendirmiştik ama olmamıştı
Amin inşallah sizin deHer şeyin hayırlısı her şey nasip inşallah hayırlı bir şekilde olmuştur bebeğiniz
Sizin ne zaman bat beklemedesiniz sa ırımHer şeyin hayırlısı her şey nasip inşallah hayırlı bir şekilde olmuştur bebeğiniz
Evet canım benim de 21 Kasım nasipse inşallah yani belirtilerin var ama ne zaman test yaparım bilmiyorum açıkçası korkuyorum da negatif çıkar diye ama inşallah pozitiftir İnşallah vardır yani her şeyin hayırlısı bekliyorum şu andaSizin ne zaman bat beklemedesiniz sa ırım
Ay hadi inşallah az kalmış aslında kan testi yapsanız 19-20 si gibi belli olur kanda inşallah pozitiftir mutlu haberinizi alırız benim daha erken bat 27 Kasım görünüyor beklemek de en zoru gerçektenEvet canım benim de 21 Kasım nasipse inşallah yani belirtilerin var ama ne zaman test yaparım bilmiyorum açıkçası korkuyorum da negatif çıkar diye ama inşallah pozitiftir İnşallah vardır yani her şeyin hayırlısı bekliyorum şu anda
Beleşti olarak ne yaşadınızEvet canım benim de 21 Kasım nasipse inşallah yani belirtilerin var ama ne zaman test yaparım bilmiyorum açıkçası korkuyorum da negatif çıkar diye ama inşallah pozitiftir İnşallah vardır yani her şeyin hayırlısı bekliyorum şu anda
Beta 93 çıktı daha çok yeniymiş meğerAnladim daha iyi hem varsa bebis betan daha yükselmis olur pazartesiye. Hadi insallah guzel haberler verirsin bize
Yaaa cok sevindimm minicik daha annesi :) saglikla büyüsün insallahBeta 93 çıktı daha çok yeniymiş meğer![]()
Belirti olarak ne yaşıyorsunuzEvet canım benim de 21 Kasım nasipse inşallah yani belirtilerin var ama ne zaman test yaparım bilmiyorum açıkçası korkuyorum da negatif çıkar diye ama inşallah pozitiftir İnşallah vardır yani her şeyin hayırlısı bekliyorum şu anda
Yaaa ne güzel haberler sağlıkla kucağına al inşallah bizde güzel sonuç alırız isteyen herkese güzel haberler inşallahBeta 93 çıktı daha çok yeniymiş meğer![]()
Kasik ağrısı ve batması baş ağrısı yorgunluk halsizlik uyku hali ve akıntı yaşıyorum canımBelirti olarak ne yaşıyorsunuz
Kasik ağrısı ve batması baş ağrısı yorgunluk halsizlik uyku hali ve akıntı yaşıyorum canım
Amin aminnnnn canım benim Allah razı olsungüzel belirtiler olsun güzel sonuçlar gelsin inşallah