• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM-KASIK-ARALIK GEBELİK İSTEYENLER💖

Kızlar benim testlere bakar mısınız çatlama olmuşmu ne zaman sizce

Eklentiler

• IMG_5717.webp
    IMG_5717.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 12
Evet bencede sabret 😊 insallah hamilesinizdir 🤲❤️
Amin canım benim inşallah bugün de baş ağrım başladı normalde ağrımaz ama bu halsizlik baş ağrısı bakalım inşallah gzuel seylerin belirtisidir ta

Klomen sonrası folikül takibi yaptırıyordum. Klomende ikinci ayım. 13.11.25 tarihinde solda 1 folikül 13.1 mm sağda 2 folikül 10.8 mm ve 11.3 mm folikül vardı. Bugün tekrar baktık ama foliküller sönmüş dedi hekimim. Çatlaşmış olduğu sanmıyorum bu kadar kısa sürede dedi. Gelişmemiş olabilir dedi Bu ayda olmadı sanırım moraller sıfır.
Şu saraçoğlunun YouTube’da yumurta kalitesi amh azlığı için videoları var ben yaptım kürlerini bakalım bu ay da olmazsa devam edicez önce soğan kürü ile başlıyorsun sonra incir havuç kürü hayıt tohumu çayı testere dişli Aslan pençesi çayı falan sana hangisi uygunsa dinle bunları yap çok olumlu sonuçlar var

14 ünde yumurtlamissiniz ve çatlamış inşallah güzel haberler le gelirsiniz
Eşim seyahatte olduğu için öncesi ve sonrasını değerlendiremedik ama tam 14 ünde ilişki oldu bakalım inşallah bu ay tek deneme ile olur 🙏🏻 geçen ay öncesi sonrası değerlendirmiştik ama olmamıştı

Eşim seyahatte olduğu için öncesi ve sonrasını değerlendiremedik ama tam 14 ünde ilişki oldu bakalım inşallah bu ay tek deneme ile olur 🙏🏻 geçen ay öncesi sonrası değerlendirmiştik ama olmamıştı
Her şeyin hayırlısı her şey nasip inşallah hayırlı bir şekilde olmuştur bebeğiniz

Sizin ne zaman bat beklemedesiniz sa ırım
Evet canım benim de 21 Kasım nasipse inşallah yani belirtilerin var ama ne zaman test yaparım bilmiyorum açıkçası korkuyorum da negatif çıkar diye ama inşallah pozitiftir İnşallah vardır yani her şeyin hayırlısı bekliyorum şu anda

Evet canım benim de 21 Kasım nasipse inşallah yani belirtilerin var ama ne zaman test yaparım bilmiyorum açıkçası korkuyorum da negatif çıkar diye ama inşallah pozitiftir İnşallah vardır yani her şeyin hayırlısı bekliyorum şu anda
Ay hadi inşallah az kalmış aslında kan testi yapsanız 19-20 si gibi belli olur kanda inşallah pozitiftir mutlu haberinizi alırız benim daha erken bat 27 Kasım görünüyor beklemek de en zoru gerçekten

Beleşti olarak ne yaşadınız

Belirti olarak ne yaşıyorsunuz

Back
X