Kürtaj sonrası regl acil!

Cicegim34_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
346
123
33
27
Merhabalar ben bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu. kürtaj sonrası normal süresi sonrasında düzenli regl gördüm. fakat 2.reglimi olmam gerekiyordu 3 gün gecikti bu süreçte korunduk yani tekrar hamile olabilirmiyimki ?

Merhabalar ben bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu. kürtaj sonrası normal süresi sonrasında düzenli regl gördüm. fakat 2.reglimi olmam gerekiyordu 3 gün gecikti bu süreçte korunduk yani tekrar hamile olabilirmiyimki ?
Kürtajdan sonra bende de aynı durum olmuştu bir iki ay adetim düzensizdi. Ama şöyle bişey de var düşükten sonraki bebek daha hızlı gelir diye. Belli olmaz. En iyisi test yapmak bence

yani adet belirtiside hissetmiyorum yapıpta negatif çıkar die de tedirginim bekleyemiyorumda muhtemelen alıp yapıcam

yani adet belirtiside hissetmiyorum yapıpta negatif çıkar die de tedirginim bekleyemiyorumda muhtemelen alıp yapıcam
Bence de yapın içinizde kendi kendinizi yiyip bitireceginize en iyisi yapıp rahatlamak. Sonucu burda da paylaşır mısınız? Rabbim hakkınızda hayırlısını naisp etsin.

Malesef negatif çıktı. Belki daha erken diye belirmesi bilemiyorum belki yaşadığım kürtaj dolayısıyla gecikme yaşıyorum bakalım

Geçmiş olsun. Benim de kürtajdan 1 2 ay sonra gecikmem olmuştu, ama biz korunmadık ilk regliden sonra. Gebelik negatifi görünce doktorum tarlusal yazmıştı.

Geçmiş olsun. Benim de kürtajdan 1 2 ay sonra gecikmem olmuştu, ama biz korunmadık ilk regliden sonra. Gebelik negatifi görünce doktorum tarlusal yazmıştı.
Beşinci gün oldu hala olmadım adet kadın doğum doktoruna bi gideyim bari çünkü bu adetimden sonra gebelik düşünüyorum

Beşinci gün oldu hala olmadım adet kadın doğum doktoruna bi gideyim bari çünkü bu adetimden sonra gebelik düşünüyorum
Kanda betaya baktirip sağlık ocağında öyle gidin isterseniz her ihtimale karşı beta istiyor kadın dogumcu

Bugün tekrar idrar testi yaptım negatif muhtemelen kürtajın verdiği gecikme randevu alıp gideceğim muhtemelen söktürücü verir

Benimde kürtaj sonrası 2. Adetimde gecikme oldu 3 gün gecikti hatta gittim kan verdim ertesi gün adet oldum ilk defa adetim gecikti kürtaj yüzündenmiş

Benim işte 5 gün gecikti adet süremde geçti olsaydım aslında yumurtlama zamanı tekrar gebelik düşünüyordum.. doktora gidcem mecbur söktürücü verir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…