Kürtaj sonrası kontrole gittim temiz demişti sadece sağda kist var bilgin olsun dedi. O günden sonra geçmeyen kasık ağrılarım ve patoloji sonucum için dün tekrar gittim . Erimiş dedi sorun yok . Pıhtı falan da yok . O zaman bu ağrı neden. Beta verdim 6 çıktı ne yapacağımı şaşırdım. Adet olmama rağmen beta neden sifirlanmadi ki. Zaten psikolojim öyle bozuktu ki ilişkiden de uzak durdum yani anlamadım kafamda sorular.Size doktor ne dedi? Pıhtı mi var dedi? Soğan kürü işe yarıyor muymus benim de aklımda denesem zararı olur mu acaba.
Ayrıca soğan suyunun bir zararı olduğunu düşünmüyorum ama eğer hamilelik planınız varsa kullanacağınız günlere dikkat etmeniz gerekiyor çünkü soğan suyu rahmi temizliyor . Ben 15 gün kadar kullanıcam. İbrahim Saraçoğlu da öyle diyor . Onu dinleyin zaten anlatıyor her şeyi.Size doktor ne dedi? Pıhtı mi var dedi? Soğan kürü işe yarıyor muymus benim de aklımda denesem zararı olur mu acaba.
Merhaba, biraz geç gördüm kusura bakmayın. Evet pıhtı varmış. Bugün tekrar gittik kontrole. Pıhtı biraz daha kalmış ama müdahalede bulunmadı. Regl döneminde atarsın dedi. Sogan kürü ile ilgili bir şey sormadım. Kürtaj sonrası herhangi bir olumsuzluğa,( aşırı kanama vs.) sebep olabilir diye denemedim. Kısa yürüyüşler yapabilirsiniz. Ama yormayın kendinizi. Sicak su torbasi kullanabilirsiniz. Bir de ben nane limon cayi içtim. O rahatlatıyor. Ama ciddi agriniz varsa ağrı kesici iğne yaptırabilirsiniz acilden. Herhangi bir mahsuru yokmuş. Ben o şekilde başa çıkmıştım ciddi ağrılarla. Sonradan hafifliyor zaten.Size doktor ne dedi? Pıhtı mi var dedi? Soğan kürü işe yarıyor muymus benim de aklımda denesem zararı olur mu acaba.
Sizin adınıza çok sevindim. Tekrar müdahale edilmemesi çok iyi olmuş. Enfeksiyona çok dikkat edin bu dönemde vücut Enfeksiyona çok açık oluyormuş o yüzden prezervatif kullanmadan ilişkiye girmemenizi tavsiye ederim. Çünkü enfeksiyon olursa biraz uğraştırıcı oluyormus. Pıhtı olduğunu söyleyince doktorum öyle söylemişti. Benim 1 ayı geçti kürtaj olalı, ağrılarim da şimdi tamamen geçti bugün regl oldum. Regl bitince kontrole gideceğim, İnşallah atılır veya atılmıştır. Çok korkuyorum pıhtı alınması işleminden bir kaç kişi çok acılı oldu demiş. Ve tekrar müdahale de ettirmek istemiyorum.Merhaba, biraz geç gördüm kusura bakmayın. Evet pıhtı varmış. Bugün tekrar gittik kontrole. Pıhtı biraz daha kalmış ama müdahalede bulunmadı. Regl döneminde atarsın dedi. Sogan kürü ile ilgili bir şey sormadım. Kürtaj sonrası herhangi bir olumsuzluğa,( aşırı kanama vs.) sebep olabilir diye denemedim. Kısa yürüyüşler yapabilirsiniz. Ama yormayın kendinizi. Sicak su torbasi kullanabilirsiniz. Bir de ben nane limon cayi içtim. O rahatlatıyor. Ama ciddi agriniz varsa ağrı kesici iğne yaptırabilirsiniz acilden. Herhangi bir mahsuru yokmuş. Ben o şekilde başa çıkmıştım ciddi ağrılarla. Sonradan hafifliyor zaten.
Kürtaj olalı kaç gün oldu? Benim 10 gün sonra beta 200 çıkmıştı doktor normal demişti. Şu an kaç çıkar bilmiyorumHanımlar kürtaj sonrası adet olmama rağmen beta 6 çıktı . Neden sıfırlanmiyor ya da bir sorun mu var acaba bilgisi olan var mı. Endişeliyim. Doktorum pazartesi..
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Kalın kalın çoraplar giyiyorum usutmemek için. Ağrılarım benim de oluyor. Ama hafifledi artık. Sanırım süreç böyle ilerliyor. Umarım siz de atmissinizdir pihtiyi. Güzel haberlerinizi bekliyorum.Sizin adınıza çok sevindim. Tekrar müdahale edilmemesi çok iyi olmuş. Enfeksiyona çok dikkat edin bu dönemde vücut Enfeksiyona çok açık oluyormuş o yüzden prezervatif kullanmadan ilişkiye girmemenizi tavsiye ederim. Çünkü enfeksiyon olursa biraz uğraştırıcı oluyormus. Pıhtı olduğunu söyleyince doktorum öyle söylemişti. Benim 1 ayı geçti kürtaj olalı, ağrılarim da şimdi tamamen geçti bugün regl oldum. Regl bitince kontrole gideceğim, İnşallah atılır veya atılmıştır. Çok korkuyorum pıhtı alınması işleminden bir kaç kişi çok acılı oldu demiş. Ve tekrar müdahale de ettirmek istemiyorum.
31 Mart'ta kürtaj olmuştum. O zaman beta çok yavaş düşebiliyor bilmiyorum ki. Allah yardımcımız olsunKürtaj olalı kaç gün oldu? Benim 10 gün sonra beta 200 çıkmıştı doktor normal demişti. Şu an kaç çıkar bilmiyorum
Doktora gittin mi canımBen de kürtaj sonrası inanılmaz kasık agrilari yaşadım yani batma mi desem gaz sancısı mi desem iki büklüm oluyordum yatakta. Ve wc için gittiğimde bile dogrulamiyordum yapınca ağrı oluyordu kasiklarda . Hiç bir şekilde anlayamadım neden bu kadar kasık ağrısı cektigimi. Aynı zamanda kürtaj sonrası ilk adette de aynı kasık ağrıları. Adet sancısı demiyorum kasık agirlari yaşayan anlamıştır beni. Çok zordu çok. Sebebini bilen varsa beni de aydınlatırsa çok sevinirim
Kürtaj kist mi oluşturuyormuş. Şimdi nasılsınEvet çok haklısınız sağlık gibisi yok. Geçmiş olsun size de. Kürtajdan 10 gün sonra kontrole gttiniz mi. Varsa sorun orda anlaşılıyor aslında. Ben gittiğimde her şey temiz sadece sağda kist olusmus. Önemsiz dedi. Adetle atılır herhalde diye düşündüm . Kürtajdan sonra nerde okuduysam kimse ağrı sancı çekmemiş çok nadir bizim gibi yazan oldu. İlk adetim de hem bol kanamalı yine kasık ağrılı geçti. Sizin ki talihsizlik olmuş çok geçmiş olsun ne denilir yani şahsen ben artık vücudumu taniyamiyorum farklı ağrılar batmalar . Yarın tekrardan gideceğim doktora hepimiz sağlıkla atlatiriz umarım
Evet canım. Ultrasonda her şey normal dedi. Beta verdim 6 çıkmıştı. Ağrılarım lekelenmeler geçti şükür ama içtiğim soğan küründen midir nedir akıntı fazla oluyor. Soğan suyunu kist oluştuğu için kullanıyorum ama kürtajdan dolayı mı oluştu bilmiyorum umarım ilk adette atmisimdir .Doktora gittin mi canım
Yok yapılmadı. Baya uyanıktım. Smear alır gibi içimden kan çekildi.Peki bu kanı çekme işlemi nasıldı yani lokal anestezi, o bölgeyi uyuşturma falan yapmadılar mı?
Anladım canım can acıtan bir işlem mi pekiYok yapılmadı. Baya uyanıktım. Smear alır gibi içimden kan çekildi.
Sizin kaç haftalıktıKürtaj olalı kaç gün oldu? Benim 10 gün sonra beta 200 çıkmıştı doktor normal demişti. Şu an kaç çıkar bilmiyorum
8 haftalıktıSizin kaç haftalıktı
Yazdıklarını tekrar yazmayım birebir yaşıyorum Allah yardımcımız olsunMerhaba arkadaşlar, 8 haftalık gebeliğim 5 gün önce kürtaj ile sonlandırıldı. İlk gebeliğimdi. Aynı gün içinde parça kaldığı için tekrar kürtaj oldum. Sonrasında 3. Gün şiddetli bir ağrı ile birlikte pıhtı ve kanama attım. Bugün kontrole gittim doktorum içinde parça kalmadığını her şeyin normal olduğunu, kanamanın ve ağrının normal olduğunu söyledi. çevremde kürtaj olanlar biz bu kadar ağrı çekmedik diyorlar. Bu durumu yaşayan var mı? Bu kadar ağrı yaşayan var mı?
Bende sizin gibi çok ağrı yaşadım. Dün 3 hafta olmuştu tekrar doktora gittim yoğun enfeksiyon varmış. İlaca başladım çok korkuyorum enfeksiyon hasara yol açmıştır diyeMerhaba arkadaşlar, 8 haftalık gebeliğim 5 gün önce kürtaj ile sonlandırıldı. İlk gebeliğimdi. Aynı gün içinde parça kaldığı için tekrar kürtaj oldum. Sonrasında 3. Gün şiddetli bir ağrı ile birlikte pıhtı ve kanama attım. Bugün kontrole gittim doktorum içinde parça kalmadığını her şeyin normal olduğunu, kanamanın ve ağrının normal olduğunu söyledi. çevremde kürtaj olanlar biz bu kadar ağrı çekmedik diyorlar. Bu durumu yaşayan var mı? Bu kadar ağrı yaşayan var mı?
Geçmiş olsun umarım geçer. Hasara yol açmaz inşallah olumlu düşünün. Avakado rahime çok iyi gelen bir meyveymis ben bol bol avakado yemiştim size de tavsiye ederimBende sizin gibi çok ağrı yaşadım. Dün 3 hafta olmuştu tekrar doktora gittim yoğun enfeksiyon varmış. İlaca başladım çok korkuyorum enfeksiyon hasara yol açmıştır diye
Evet bende sürekli yiyorum iyi gelmesi için umuyorumGeçmiş olsun umarım geçer. Hasara yol açmaz inşallah olumlu düşünün. Avakado rahime çok iyi gelen bir meyveymis ben bol bol avakado yemiştim size de tavsiye ederim
Siz nasılsınız düzeldiniz mi ? Düzeldiyseniz kaç gün sonra geçti şikayetlerinizGeçmiş olsun umarım geçer. Hasara yol açmaz inşallah olumlu düşünün. Avakado rahime çok iyi gelen bir meyveymis ben bol bol avakado yemiştim size de tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?