Kürtaj sonrası tarlusal

Bercemkaya

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
98
-12
18
27
İyi geceler 3 gün önce kürtaj oldum bugün doktora gittim Rahim temiz adet için tarlusal kullanabilirsin dedi ama kafama takıldı daha Rahim kendini toparlamis mıdır tarlusal kullanmam için erken değil mi bilen hanımlar varsa sorumu cevaplarsanız minnettar olurum

kurtajdan sonra adet olmussun gıbı dongun bastan baslıyor. kurtaj sonrası hıc oyle ılac vermedıler, rahım toparlanınca yumurtlma ve adet oluyosun , 1 ayda olan da var ama ben hepsınde 50 55gun kadar sonra adet oldum, dr un daha ıyı bılır de bence bı baska dr la da gorus.

Ben tam kurtajdan sonra 35. ci gunde adet oldum kurtaj sonrasi kanama ise 1 hafta sürmüştü tarlusal kullanma zaten adet gelmezse mecbur dra gideceksin icerde oarca kalmismi diye bakarlar zaten 2 hafta sonra gel demistir o nasil doktormus öyle antibiyotik yazar ağrı kesici yazar

Ben kürtajdan sonra 70 gün adet olmadım mecbur kullanmıştım o zaman tarlusal

Teşekkür ederim peki sizde vakumla mi kürtaj oldunuz rahımde yapisiklik riski oldu mu

Teşekkür ederim peki sizde vakumla mi kürtaj oldunuz rahımde yapisiklik riski oldu mu
yok yapısıklık enfeksıyondan gelısıyor cogunlukla onun da onlenmesi ıcın ılac verıyolar zaten.antıbıyotıgı aksatma rahım toparlayıcı da vermıştır yuksek ıhtımal usutme dıkkat et dınlen.. Bısey olmaz allahın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…