Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,
Geçmiş olsun. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. Benim ilk kurtajdan sonra 34.gün adet olmuştum iki gün ve çok az olmuştu kanamam. İkinci adetim hemen 17 gün sonra başladı ve çok yoğun olarak beş gün kadar sürdü. Sanırım ilki az olduğu için ikincisi o kadar erken ve yoğun oldu. Benim de normalde 3 gün sürer adetlerim.
Çok uzarsa ve tedirgin olursanız bir doktora görünün ama beş günden fazla uzayacağını düşünmüyorum açıkçası.
28 Nisanda ikinci kez kürtaj oldum. Bugün 41.gün hala adet olmadım. Adet olacakmış gibi belirtim falan da yok. Ne göğüs hassasiyeti ne karın ağrısı. Sizde de öyle mi du? Yani belirtisiz birden adet mi oldunuz? Açıkçası korkuyorum yapışıklık falan olmasından.
Ben 44 gunde oldum adet yogun ama 5 gun surdu ve bıttı hatta bugun tekrar kontrole gittim herşey yolunda cocuk deneyebilirsiniz bile dedı doktor ama ben 3 ay olmadan denemek ıstemıyorum:) bende hıc belirti yoktu 42ncı gun tedırgın oldum youtube dan bır gebe in günlüğü sayfasında adet söktürücü videosu var 2 gun onu yaptım galıba ondan oldu adetım geldi. Ama 45 gunde gelen hersey normal olan insanlarda varmıs konustugum ınsanlardan duydum korkmayın yapısıklık binde bir olan bır komplıkasyon
Ben 44 gunde oldum adet yogun ama 5 gun surdu ve bıttı hatta bugun tekrar kontrole gittim herşey yolunda cocuk deneyebilirsiniz bile dedı doktor ama ben 3 ay olmadan denemek ıstemıyorum:) bende hıc belirti yoktu 42ncı gun tedırgın oldum youtube dan bır gebe in günlüğü sayfasında adet söktürücü videosu var 2 gun onu yaptım galıba ondan oldu adetım geldi. Ama 45 gunde gelen hersey normal olan insanlarda varmıs konustugum ınsanlardan duydum korkmayın yapısıklık binde bir olan bır komplıkasyon
Kızlar Allah razı olsun sizden, elinizden geldiğince yardım etmeye çalıştınız. PPamukprensaliPrizma00
Bugün 44.gün ve adet oldum çok şükür.
Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin en hayırlı zamanda.
Kızlar Allah razı olsun sizden, elinizden geldiğince yardım etmeye çalıştınız. PPamukprensaliPrizma00
Benim de 44 ncu gün oldu ve adet bittikten sonra doktora gıttım hersey yolunda dedi kürtajdan sonra 35 45 gün arasında normal sayılıyor adet. Bakalım ikinci adetimiz ne zaman gelicek çoğıu kişi 2nci adet 15 20 günde gelebiliyor demıs bakalım:) saglık olsun herşey yolunda olsun insallah . Çok tşk 3derim sizede en hayırlı zamanda Allah bebek nasip etsin
Benim de 44 ncu gün oldu ve adet bittikten sonra doktora gıttım hersey yolunda dedi kürtajdan sonra 35 45 gün arasında normal sayılıyor adet. Bakalım ikinci adetimiz ne zaman gelicek çoğıu kişi 2nci adet 15 20 günde gelebiliyor demıs bakalım:) saglık olsun herşey yolunda olsun insallah . Çok tşk 3derim sizede en hayırlı zamanda Allah bebek nasip etsin