- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi Princess91
et ve süt ürünleri neden yenmemesi gerek canım anlayamadım ben ev yoğurdu yapıyorum zaten. genelde doğal beslenmeye çalışıyorum kan kaybettik sonuçta değerler illaki düşmüştür. d vitaminimide almaya çalışıyorum birde çörekotu yağı kapsülleri var ondan alıyorum 1 defa faydalıdır diye.beslenme konusunu ben de cok arastirdim.kirmizi et basta olmak uzere et ve sut urunleri kullanmayacagim.evde yapilan yogurt yenebilir tabii.sigara kahve aliskanligim yok.gdo lu islenmis paket gidalari da hayatimdan cikaracagim.her sabah folik asit iciyorum bal pekmez yiyorum ve bol sebze meyve.allahim bu aciyi bir daha yasatmaz umarim hic birimize
cok gecmis olsun ben de kalp atisiolmadigi icin 1 aralikta kurtaj oldum incelenmesi icin patolojiye gonderdik siz gonderdiniz mi ayin 9unda da genetik icin kan verecegiz.acim ilk zamanlara gore birsz azaldi artik her gun aglamiyorum toparlanmaya calisiyorum
ben gönderilmesi gerektiğini bilmiyordum atıldı hepsi cnm doktor kontrolde parça düştü dedi ama onu da attılar..ilk gebelik ve ilk düşüğü normal sayıyorlar sanırım. sadece dediği sorunlu bebekler düşüyor yeniden olur sıkıntı yapmayın dedi...