• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası uzun süren bazen azalıp bazen artan kanama

MedusaDarbesi

Momento Mori!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
644
942
303
Merhaba herkese 16 haziranda 17 haftalık bebek kaybı yaşadım. Bebeğim kendiliğinden düştü ama doktorum her ihtimale karşı ufakta olsa kürtaj temizliği yaptı. 1 hafta gittikçe azalan ağrılı kanamam oldu.15 gün sonra çok çok azaldı tam kesilecek dedim şimdi tekrar arttı çok olmasa da. Hergün pet kullanmaktan bıktım. Kanamam 20.günde bitmedi. Pıhtı şeklinde bazen kan bazen siyah renge yakın atıklarım oluyor. Benim durumda olan var mı. Bu kadar uzun sürer mi kanama. Gebeliğimi büyük kaybettiğim için olabilir yada 10 gün önce spora başlamamın yan etkisi.mi çözemedim. Doktora düşükten 2 hafta sonra gittiğimde normal oltrason muayenesinde herşeyin normal olduğunu söylemişti ancak ben endişeleyim :KK43::KK43::KK57:

Çok geçmiş olsun canım allahım sabır versin inşallah. 40 güne kadar süre bileceğini biliyorum. Yani yoğun kanama yoksa o normal için temizleniyordur. Çok dikkat et kendine ağır kaldırma ve sıcak tutman lazım 2 ay öncede ben oldum kurtaj olduğum gun normal kanamam vardi hatta aksama hiç gelmedi sonra ertesi güne az ve kesildi sonra 4. Yada 5 gündü tekrar ağır adet ağrısı gibi ağrım olup tekrar başladı az leke leke kahverengi siyah pembe geliyordu. Ve baya surdu 16 17 gun falan merak etme normaldir kesin. Korkma bence

İnşallah öyledir. Çok teşekkürler. Sanırım dikkat etmiyorum kendime. Gebeliğimde aldığım kiloları verip yeni gebeliğe hazırlanmak için Plates kardio ve squata başladım onunda etkisi olabilir aslında. Neyseki ağrım yok. Sadece kanama ve leke var. Bi 10 gün leke için günlük ğet kullanıyodum spor sonrası pet kullanmaya başladım kanama arttı biraz çünkü. Sporu biraz azaltmaya çalışsam iyi olacak:110:

İnşallah öyledir. Çok teşekkürler. Sanırım dikkat etmiyorum kendime. Gebeliğimde aldığım kiloları verip yeni gebeliğe hazırlanmak için Plates kardio ve squata başladım onunda etkisi olabilir aslında. Neyseki ağrım yok. Sadece kanama ve leke var. Bi 10 gün leke için günlük ğet kullanıyodum spor sonrası pet kullanmaya başladım kanama arttı biraz çünkü. Sporu biraz azaltmaya çalışsam iyi olacak:110:
Bende senin gibi hamilelikte aldim hemen kiloyu şimdi yürüyüş yapıyorum araya ramazan girince kalmıştım oyle artık devam ediyorum. İnşallah hemen veririz

2 kilo bende yok oldu biraz dikkat edince devam edicem ama belki hamile de olabilirim bat a 8 gun var bekliyorum hayırlısı inşallah
Umarım hamilesindir. Gebelik varsa dikkatli ol o zaman canım. Bekle emin ol sonra spora devam edersin. Ben biraz bebeğimi kaybetmenin psikolojisinden kurtulmak için spora sardım. Psikiyatristim önerdi. Gerçekten iyi geldi. Ama hamilelikte dikkat etmek lazım. Ev işleri bile sıkıntı yaratabiliyor malum.

Umarım hamilesindir. Gebelik varsa dikkatli ol o zaman canım. Bekle emin ol sonra spora devam edersin. Ben biraz bebeğimi kaybetmenin psikolojisinden kurtulmak için spora sardım. Psikiyatristim önerdi. Gerçekten iyi geldi. Ama hamilelikte dikkat etmek lazım. Ev işleri bile sıkıntı yaratabiliyor malum.
Doğru diyorsun oyuzden şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum. Fazla abartıya kaçmadan hayırlısı bakalım beklicem allahım inşallah tekrar nasip eder hepimize

Merhaba bende kürtaj oldum yaklaşık 3,5 ay geçmesine rağmen hep ara kanama ve düzensizlik yaşıyorum Bi sürü dr gittim hersey normal hormonlar normal çıktı. Cyclo oeognova kullanıyorum ama aynı sorun devam ediyor kafayı yicem az kaldı
Merhaba herkese 16 haziranda 17 haftalık bebek kaybı yaşadım. Bebeğim kendiliğinden düştü ama doktorum her ihtimale karşı ufakta olsa kürtaj temizliği yaptı. 1 hafta gittikçe azalan ağrılı kanamam oldu.15 gün sonra çok çok azaldı tam kesilecek dedim şimdi tekrar arttı çok olmasa da. Hergün pet kullanmaktan bıktım. Kanamam 20.günde bitmedi. Pıhtı şeklinde bazen kan bazen siyah renge yakın atıklarım oluyor. Benim durumda olan var mı. Bu kadar uzun sürer mi kanama. Gebeliğimi büyük kaybettiğim için olabilir yada 10 gün önce spora başlamamın yan etkisi.mi çözemedim. Doktora düşükten 2 hafta sonra gittiğimde normal oltrason muayenesinde herşeyin normal olduğunu söylemişti ancak ben endişeleyim :KK43::KK43::KK57:
erh

Back
X