Kürtaj Sonrası yaşananlar

Bukiidgn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
71
31
8
25
Kızlar ben 4 şubatta kürtaj oldum. Kontrol İcin gitmiştim ki 11 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu ögrendim. 8 aylık evliyim bu 2.hamileliğimdi ve ilki de kendiliğinden evde düşüktü maalesef ki bunda kürtaj oldm. Kanamam bitince de 12.günde ilişkiye girdim bugune kdr kanama lekelenme olmadı ama bugun lavaboya gittiğimde siyah kahverengi yapışkan Bi halde olan lekelenme yaşadım anlam veremedim adetim düzenlidir polikistik over olmama ragmen. İlk düşüğümde 50.gün adet olmştm şimdide aklım karıştı acaba halen icimmi temizleniyor yoksa adetmi olucm? Benzer şeyler yaşayan varmı

Korunmadan mi ilişkiye girdiniz? Doktor size en az bir ay yani adet görene kadar korunmanızi söylemedi mi?

Kürtaj sonrası rahim daha toplanmadıysa ve korunmadıysanız sperm rahimdeki deformasyonların tekrar açılmasını saklayabiliyormuş doktor öyle söylemişti bana. Sorun olmuyormuş ama en azından 3 ay korunma öneriyorlar. Eğer deformasyon çoksa tetiklemiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…