Kürtaj sonrası

doruk90

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
415
247
23
34
çok üzgünüm ama geçen Çarşamba 6 haftalık düşük yaptım yarışma kendim sancıyla yarısı da kürtajla alındı şimdi ben bi daha hamile kalır öıyım bu bebeğimi bile onuncu ay sonunda süprizlere öğrendiğim için bi daha mı beklerim çok üzülüyorum kürtaj olanlar bilgilendirebilir mi sizler kaç ay sonda hamile kaldınız bana 5 ay korunmam gerektiğini söyledi ama beklemeyi düşünmüyorum beş ay sonra olmazsa diye korkuyorum

kasim 1 de kurtaj oldum ocak 15 de hamile kaldigimi öğrendim. cocuk cok iatiyorsunuz 3 ay dikkat et dediydi. 2. ayimda rahim normale dönmüş dedi.

kasim 1 de kurtaj oldum ocak 15 de hamile kaldigimi öğrendim. cocuk cok iatiyorsunuz 3 ay dikkat et dediydi. 2. ayimda rahim normale dönmüş dedi.
Yani beklemesek ne olacak ki ben kaç kişiden duysam korunma doktorlar psikolojik olarak da bu zamanı istiyor diyorlar ama senin adına çok sevindim kucağına al inşallh

cnm bz burdan ne desek saglikli olmaz. lutfen doktorunu dinle. 5 ay once sonra onemli degil. doktor ne diyosa onu yap

Orası öyle tabi ki doktoru dinlerim ben sadece kürtaj sonrası ne kadar zaman sonra hamile kalan arkadaşlar var paylaşsın istedim canım doktor dinlerim tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…