2 defa zorunlu kurtaj oldum cok agir gecmedi islem sonrasi verilen ilaclari ozellikle kan ilacini aksatma. Gebelige gelince bana doktorum korunmana gerek yok demisti. Eltim kaybetti 9 haftalik onada 3 ay korun demisti 1 ay korundu 3. Ayda hamile kaldi. Rahim kendini sukadarda toparlar vs olayi kisiye ve doktora gore degisiyor erken gebelik kayiplarinda ilk adetle vucut toparlaniyor bence. Daha ileriki donemlerde buyuk gebelik kayiplarinda durum baska. Ben doktoruma sormustum kurtaj sonrasi korunmak mi gerekiyor rahim toparlansin diye demistiki eskiden gorusler o yondeydi ama artik degismeye basladi kurtaj sonrasi erken donemde gebelik sansi ileriki donemlere gore daha yuksek. Doktorumda prof o yuzden guvenirim kendisine. Tabi bu durumlar tamamen kisisel herkesin hikayesi kendine ozel benim degerlerim hemen gebeligi kaldirabilecek duzeydedir korunma demistir baskasinin ise kurtaj sonrasi degerlerinin toparlanmaya ihtiyaci vardir ona korun denmistir. Aslinda cok fazla karsilastirma yapmamak lazim doktorumuza guvenecez mecbur. Bir de kurtaj oldugum donemler cok doktor videolari izledim geneli hastanin ekstra bir sorunu yoksa psikolojik olarak hazir hissettigi an denemeye baslayabilir diyordu