G gizem2o2 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Aralık 2022 3 1 1 28 26 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gizem2o2 #1 Kızlar merhaba 13 Aralık'ta kürtaj oldum fakat ara ara kanamalar lekelenmeler devam ediyor dün korunmasız ilişkiye girdik tekrar hamile kalır mıyım
Kızlar merhaba 13 Aralık'ta kürtaj oldum fakat ara ara kanamalar lekelenmeler devam ediyor dün korunmasız ilişkiye girdik tekrar hamile kalır mıyım
Selinby61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2019 4.552 2.459 83 26 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi gizem2o2 #2 gizem2o2 .!.: Kızlar merhaba 13 Aralık'ta kürtaj oldum fakat ara ara kanamalar lekelenmeler devam ediyor dün korunmasız ilişkiye girdik tekrar hamile kalır mıyım Genişletmek için tıkla... Erken iliski olmus enfeksyon riski icin. Kurtaj sonrasi ilk.regl olmadan yumurtlama olabiliyor ona denk gelmisse neden olmasin. Bende 5 aralikta kurtaj oldum lekelenmeler vs 10 gunde bitti 20 gunde iliski yasagi vardi
gizem2o2 .!.: Kızlar merhaba 13 Aralık'ta kürtaj oldum fakat ara ara kanamalar lekelenmeler devam ediyor dün korunmasız ilişkiye girdik tekrar hamile kalır mıyım Genişletmek için tıkla... Erken iliski olmus enfeksyon riski icin. Kurtaj sonrasi ilk.regl olmadan yumurtlama olabiliyor ona denk gelmisse neden olmasin. Bende 5 aralikta kurtaj oldum lekelenmeler vs 10 gunde bitti 20 gunde iliski yasagi vardi