Kürtaj sonrası

yaseminnacar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
13
2
3
02.09.2014 tarihinde özel bir hastanede kürtaj oldum ara ara öğürüyorum ilk reglim oldu ve bitti, hastaneyi aradım 1,5 ay bu belirtilerin devam edebileceğini söyledi. Yinede çok endişeliyim korunarak beraber oluyoruz evli değilim bu yüzden sıkıntı yaşıyorum acaba kondom kullandığımız halde tekrar bi gebelik olmuş olabilir mi o psikolojiye girdim diye mi böyle hisediyorum sizce. Daha önce kürtaj olanlar veya bununla ilgili fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Kürtaj kısmına girmiyorum beni ilgilendirmez.
Soruna gelince bu süreç normal vücut kendini toparlayacak sonuçta gebelik vardı ve dışarıdan müdahale sonucu sonlandırıldı hemen eski düzenin gelmesini bekleme.
Kondomdan tırsıyosan doğum kontrol hapıyla destek yap ya da evlilik düşünüyosanız bi'süre korkulu ilişkileri kendi ruh sağlığın için ertele.

Çünkü şimdi tekrar gebe kalsan belli ki yine aldıracaksın evli olmadığın için...
Bebek kaç aylıktı bu arada?

Ne cahilsin evli degilsin ilişkiye girip cocuk oluyor kurtaj yapıyorsun...simdide acaba mı diyorsun ....cahilligin daniskası ilişkiye gireceksen o kondomu taksan yaa bebek olmasın die simdi mi.?takıyorsun

Ne cahilsin evli degilsin ilişkiye girip cocuk oluyor kurtaj yapıyorsun...simdide acaba mı diyorsun ....cahilligin daniskası ilişkiye gireceksen o kondomu taksan yaa bebek olmasın die simdi mi.?takıyorsun

Benimki cahillik seninkide cahillik burda benim kürtaj olmamı tartışıcak insan sen değilsin, ki bu konuda bu yüzden açılmadı.Bende sağlık işi yapıyorum bazı şeyler beklediğin gibi gitmeye bilir. Baştan cümlen yanlış evli olupta aldırman insanlarda var kontrollü gebelik 6 tane 10 tane doğurup sokağa salmaktan çok daha iyidir. Kimse aldırmak istemez.

Bebeğim 1,5 aylıktı canım, 6. Haftasında farkettim.

Yaseminacar,
Gerci bana düşmez farkındayım o konuyu tarsıcak insanda ben degilim emin ol olamamda...
ama bebek istemiyorsan korunmanın bir sürü yolu var ..
bazı anneler cocuk dogutup salıyorss bizde mi?öyle yapalım..
işte vicdanını dindirecek seyler söylüyorsun ama bu gerceklerin önünü kesmez..
o anne dogurdu attı.o gitti kürdaj yaptı ...
vicdanını hafifletmeye calıstıgın sözler ...
Sen simdiden o bebegin yssama hakkını elinden aldın ..

Sen çocuğunu doğurdun ben kürtaj olmak zorunda kaldım, ikimizinde elinde ultrasonda görünen bir bebek resmi vardı ve emin ol senin görüp hisettiklerinle benim hisettiklerim bire bir aynıdır.Bunu burda birsürü kürtaj olmuş bayan vardır sor, biriside aksi bişey söylemez. Beklenmedik gebeliğin verdiği sıkıntıyı yaşamamış birisi tahmin edemez. İlaç kullandığın halde aksattığın unuttuğun zaman gebe kalma ihtimalin var, yoğun tempomdan dolayı aksatmış oldum böyle bir durumla karşılaşmış oldum. Yapılabilecek bundan sonra dikkat etmek.

ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN DİECEK BİŞEYİM YOK,

Hayır kayıt olurken yanlış yazdımdüzeltmedim henüz eczane teknisyeni olduğum yazıyor, ona dikkat etmedin sanırım 17 yaşında eczane teknisyeni görmedim ben hiç. 21 yaşındayım.

Hayır kayıt olurken yanlış yazdımdüzeltmedim henüz eczane teknisyeni olduğum yazıyor, ona dikkat etmedin sanırım 17 yaşında eczane teknisyeni görmedim ben hiç. 21 yaşındayım.
Canım paspaya 17 yasında yazmıssın yasını yanlıs yazdın.
Eczane teknisyenini dogru yazman garib ...
Bu arada yası yanlıs yazıldıgını ilk senden duyuyorum..

Canım paspaya 17 yasında yazmıssın yasını yanlıs yazdın.
Eczane teknisyenini dogru yazman garib ...
Bu arada yası yanlıs yazıldıgını ilk senden duyuyorum..
Sen internetten giriyorsun ben mobilden yanlız, sende forumun boş konuşanı mısın alakasız herşeye maydanoz.Çok alakasız yerlere değiniyorsun.

Sen internetten giriyorsun ben mobilden yanlız, sende forumun boş konuşanı mısın alakasız herşeye maydanoz.Çok alakasız yerlere değiniyorsun.
Heyyyy maydonoz sensin hıyarda...
Bende mobilen girıyorum ..
Alakasız yer mi? 17 yasında gözüküyorsun ve kürdaj yapmıssın ...18 gecmeden ...
bu arada büyüyügüne saygılı ol..

Heyyyy maydonoz sensin hıyarda...
Bende mobilen girıyorum ..
Alakasız yer mi? 17 yasında gözüküyorsun ve kürdaj yapmıssın ...18 gecmeden ...
bu arada büyüyügüne saygılı ol..
Senden önce devlet sorgulardı heralde, reşit olamayana yasaklandığını bilmiyor musun ?seninle bunu tartışmıyorum şuan tabikide, tamamen basitlik.

Senden önce devlet sorgulardı heralde, reşit olamayana yasaklandığını bilmiyor musun ?seninle bunu tartışmıyorum şuan tabikide, tamamen basitlik.
Ayyy hasbam basitlige bakk .
Sen yasını 17 yap 21 de bende inanayım...
Bu arada cook itici birisin...

Bacim ahlak dersi vermek bana dusmez simdi...
Gencliginin vermis oldugu bir hata yapmissin ama keske olmasaydi be kardesim...
Bismillah daha yeni aldirmissin insan iliskiyi az oteler kirkin yeni yeni cikmis birde...
Artik ben bu gibi durumlari normal karsilar oldum ulkemizde...
Lanet olsun ki tv bilgisayar tel. gibi bircok int. Hayati ile yabanci ulkeler aile baglarimizi bozmakta ve genclerimizin beynini somutmekte...
Bu yasadigin belirtilere gelince evet bir sure devam edebilir gayet normal bir durum...
Ins. Fazla gec kalmadan yasadiklarinin yanlis oldugunu anlarda tovbe edersin bacim..
Rabb'im seni affetsin diyecek baska da birseyim yok...
Hoscakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…