- 6 Ekim 2014
- 13
- 2
- 3
- Konu Sahibi yaseminnacar
-
Ne cahilsin evli degilsin ilişkiye girip cocuk oluyor kurtaj yapıyorsun...simdide acaba mı diyorsun ....cahilligin daniskası ilişkiye gireceksen o kondomu taksan yaa bebek olmasın die simdi mi.?takıyorsun
Yaseminacar,Benimki cahillik seninkide cahillik burda benim kürtaj olmamı tartışıcak insan sen değilsin, ki bu konuda bu yüzden açılmadı.Bende sağlık işi yapıyorum bazı şeyler beklediğin gibi gitmeye bilir. Baştan cümlen yanlış evli olupta aldırman insanlarda var kontrollü gebelik 6 tane 10 tane doğurup sokağa salmaktan çok daha iyidir. Kimse aldırmak istemez.
Bebeğim 1,5 aylıktı canım, 6. Haftasında farkettim.
Yaseminacar,
Gerci bana düşmez farkındayım o konuyu tarsıcak insanda ben degilim emin ol olamamda...
ama bebek istemiyorsan korunmanın bir sürü yolu var ..
bazı anneler cocuk dogutup salıyorss bizde mi?öyle yapalım..
işte vicdanını dindirecek seyler söylüyorsun ama bu gerceklerin önünü kesmez..
o anne dogurdu attı.o gitti kürdaj yaptı ...
vicdanını hafifletmeye calıstıgın sözler ...
Sen simdiden o bebegin yssama hakkını elinden aldın ..
ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN DİECEK BİŞEYİM YOK,Sen çocuğunu doğurdun ben kürtaj olmak zorunda kaldım, ikimizinde elinde ultrasonda görünen bir bebek resmi vardı ve emin ol senin görüp hisettiklerinle benim hisettiklerim bire bir aynıdır.Bunu burda birsürü kürtaj olmuş bayan vardır sor, biriside aksi bişey söylemez. Beklenmedik gebeliğin verdiği sıkıntıyı yaşamamış birisi tahmin edemez. İlaç kullandığın halde aksattığın unuttuğun zaman gebe kalma ihtimalin var, yoğun tempomdan dolayı aksatmış oldum böyle bir durumla karşılaşmış oldum. Yapılabilecek bundan sonra dikkat etmek.
Canım paspaya 17 yasında yazmıssın yasını yanlıs yazdın.Hayır kayıt olurken yanlış yazdımdüzeltmedim henüz eczane teknisyeni olduğum yazıyor, ona dikkat etmedin sanırım 17 yaşında eczane teknisyeni görmedim ben hiç. 21 yaşındayım.
Sen internetten giriyorsun ben mobilden yanlız, sende forumun boş konuşanı mısın alakasız herşeye maydanoz.Çok alakasız yerlere değiniyorsun.Canım paspaya 17 yasında yazmıssın yasını yanlıs yazdın.
Eczane teknisyenini dogru yazman garib ...
Bu arada yası yanlıs yazıldıgını ilk senden duyuyorum..
Heyyyy maydonoz sensin hıyarda...Sen internetten giriyorsun ben mobilden yanlız, sende forumun boş konuşanı mısın alakasız herşeye maydanoz.Çok alakasız yerlere değiniyorsun.
Senden önce devlet sorgulardı heralde, reşit olamayana yasaklandığını bilmiyor musun ?seninle bunu tartışmıyorum şuan tabikide, tamamen basitlik.Heyyyy maydonoz sensin hıyarda...
Bende mobilen girıyorum ..
Alakasız yer mi? 17 yasında gözüküyorsun ve kürdaj yapmıssın ...18 gecmeden ...
bu arada büyüyügüne saygılı ol..
Ayyy hasbam basitlige bakk .Senden önce devlet sorgulardı heralde, reşit olamayana yasaklandığını bilmiyor musun ?seninle bunu tartışmıyorum şuan tabikide, tamamen basitlik.
Bacim ahlak dersi vermek bana dusmez simdi...
Gencliginin vermis oldugu bir hata yapmissin ama keske olmasaydi be kardesim...
Bismillah daha yeni aldirmissin insan iliskiyi az oteler kirkin yeni yeni cikmis birde...
Artik ben bu gibi durumlari normal karsilar oldum ulkemizde...
Lanet olsun ki tv bilgisayar tel. gibi bircok int. Hayati ile yabanci ulkeler aile baglarimizi bozmakta ve genclerimizin beynini somutmekte...
Bu yasadigin belirtilere gelince evet bir sure devam edebilir gayet normal bir durum...
Ins. Fazla gec kalmadan yasadiklarinin yanlis oldugunu anlarda tovbe edersin bacim..
Rabb'im seni affetsin diyecek baska da birseyim yok...
Hoscakal...[/QUOTE
Kelimesi kelimesine haklısın tamamıyla yanlış, Allah bütün kürtaj olanları affetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?