Kurtaj sonrasi

cnm öncelikle geçmiş olsun doğru zamanda Rabbim çabucak nasip etsin inş . Bana kürtajdan sonra 2 ay korun dedi doktorum 3 ay korundum sonra hemen nasip etti rabbim cok şükür yani doktorunu dinle kontrollerini ihmal etme. beslenme ve uyku düzenine dikkat et cnm

Doktorun ilişki yasağı koymadiysa neden olmasın duydum yani dusukten 40 gun sonra hamile kalani ama rahim kendini ancak toparlar canım biraz kafanı rahatlat sen kaç haftalikti kalbimi durdu
7+2 gunlukken oldum kalp atisini d
Doktorun ilişki yasağı koymadiysa neden olmasın duydum yani dusukten 40 gun sonra hamile kalani ama rahim kendini ancak toparlar canım biraz kafanı rahatlat sen kaç haftalikti kalbimi durdu

cnm öncelikle geçmiş olsun doğru zamanda Rabbim çabucak nasip etsin inş . Bana kürtajdan sonra 2 ay korun dedi doktorum 3 ay korundum sonra hemen nasip etti rabbim cok şükür yani doktorunu dinle kontrollerini ihmal etme. beslenme ve uyku düzenine dikkat et cnm
Cok sevindim adina canim dikkat et kendine.hayirlisi artik dua herseyin ilaci Allah büyük.

bende kurtaj oldum nerdeyse bir sene olacak ve hala hamile kalamadim malesef doktora da gittim sorun olmadigini söyledi hamile kalacagimi söyledi rahim toparlandiktan kendini Hazir his ettikten sonra dedi ins sen hemen hamile kalirsin canim

bende kurtaj oldum nerdeyse bir sene olacak ve hala hamile kalamadim malesef doktora da gittim sorun olmadigini söyledi hamile kalacagimi söyledi rahim toparlandiktan kendini Hazir his ettikten sonra dedi ins sen hemen hamile kalirsin canim
Insalh en kisa zamanda sende hayirlisyla hamile kalirsin canim Allah büyük dua ediyrum.Allah herkese nasip etsin insalh

Canım kürtaj olduğun bebeğine hemen hamile kalmış mıydın?
Ben de yaklaşık 4 ay önce kürtaj oldum.2 adet dönemi geçirdim.şimdilik kalamadım.oğlumunn usg deki hareketleri falan hala gözümün önünde..
Ciğerimin sol tarafı hala yanıyo ama yapacak birr şey yok.rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun.

merhaba ben de kürtaj oldum çok yeni daha. dr um patoloji sonucunu bekle temiz çıkarsa kendinizi hazır hissettiğinizde tekrar deneyebilirsiniz dedi. ben ilk adet döneminin geçmesini bekleyecem. ondan sonrası Allah'a kalmış, hayırlısı olsun hakkımızda. bu arada hemen 1-2 ay içinde tekrar ve sağlıklı hamilelik geçirenler de duydum, bir süre bekleyeni de. o yüzden hayırlısını dileyip sabretmek lazım.

Merhaba arkadaşım ben de 46 gün oldu kürtaj olalı :( çok zor bi durum geçmiş olsun. ben hala adet olmadım kist oluştu ben de. ilaç kullanıyorum şimdi yasmin.. benim doktorum 1 ay korunun demişti.. ama bazı doktorlar hiç korunmayın dior ben de hemen hamile kalmak istiyorum çünkü bu bebegimiz 4.5 sene ugrastan sonra gelmişti tüp bebekler aşılamalardan sonra ... tam umudumuzu kestigimiz anda gelmişti melegimiz ama bizi bırakıp gitti.. hakımız da hayırlısı...

Canım kürtaj olduğun bebeğine hemen hamile kalmış mıydın?
Ben de yaklaşık 4 ay önce kürtaj oldum.2 adet dönemi geçirdim.şimdilik kalamadım.oğlumunn usg deki hareketleri falan hala gözümün önünde..
Ciğerimin sol tarafı hala yanıyo ama yapacak birr şey yok.rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun.
ilk bebegimi kaybetigimde kurtaj gerekmedi kendiliginden düştü hic adet görmeden tekrar hamile kaldim hemen arkasindan onunda kalbi durunca kurtaj oldum bi seneye yakin oldu hala gebe kalamadim ins bu ay kalirim. Sanada geçmişolsn cnm üzüldüm ins sende hemen hamile kalirsin

Merhaba arkadaşlar, bende aynı durumu yaşadim...
31 ocakta 8.5 haftalik bebeğin kalp atışını duyamadik diye kürtaj oldum.... 2 ay sonra tekrardan hamile kaldim ve dun dotora gittiğimde 6 haftalik bebeğimin kalp atişini yine duymadik.. Gelişme var dedi doktor bebek 0.350 cm olmuş ama kalp atışı yok.
Tekrardan sali günü başka bir doktora gideceğim doktor bekleyelim dedi ama düşük yaparsan korkma dedi....
2. Kez bunu yaşamak çok zor...

merhabalar gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif dünki yaptığım testi atmamıştım bugun bir baktım 2.çizgi silik,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,fakat mayıs ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum

ilk bebegimi kaybetigimde kurtaj gerekmedi kendiliginden düştü hic adet görmeden tekrar hamile kaldim hemen arkasindan onunda kalbi durunca kurtaj oldum bi seneye yakin oldu hala gebe kalamadim ins bu ay kalirim. Sanada geçmişolsn cnm üzüldüm ins sende hemen hamile kalirsin
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. BENDE KÜRTAJ OLMADAN DÜŞÜK YAPTIM 25 GÜN OLDU.. MERAK ETTİĞİM İLK DÜŞÜĞÜNDEN KAÇ GÜN SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIĞINI ANLADIN VE NASIL ANLADIN.. ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VERSİN HEPİMİZE

Back
X