- Emoji Skoru
- 298
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Futuristictales
-
Canım bende kürtaj oldum. Doktor antibiyotikle majezik verdi. İki gün majeziği kesinlikle kullan dedi. Rahimdeki yapışıklıkları engelliyormuş.Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum bebeğimin kalbi durduğu için önce hapla düşürdüm sonra kürtajla rahmim temizlendi benim doktor bi antibiyotik bide apranax fort verdi. Apranax agrı kesici olduğu için kullanmamaya çalıştım bugün biraz ağrım oldu bir tane apranax kullandım şimdi kkde gezerken doktorlar apranax fortu rahim yapışmasını önlemek için verdiklerini söylüyor ben kullanmadım acaba sorun olur mu ağrılarım ondan mı acaba?? Apranax fort kullanan veya kullanmayan var mı
Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın canım kaç haftalıktınCanım bende kürtaj oldum. Doktor antibiyotikle majezik verdi. İki gün majeziği kesinlikle kullan dedi. Rahimdeki yapışıklıkları engelliyormuş.
Amin canım. İnşallah hepimiz bir daha bu acıyı yaşamayız. Ben 8+5 de kürtaj oldum. Bu ikinci. 7 ay önce de kürtaj olmuştum. Ama o zaman doktor kesinlikle ağrı kesici kullan diye birşey söylememişti. Şimdi kontrole geldim. Sıramı bekliyorum. Rabbim hepimizi hayırlara çıkarsın inşallah
Hiç olmadan hamile kalmıştımslm kızlar bende 46 gün önce kürtaj oldum ama hala adet olamadım sizler kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuz
canım ben korundum hamile değilim doktor 3 ay korun dedi peki bebişin sağlıklı mı bide kaç haftalık kürtaj olmuştuHiç olmadan hamile kalmıştım
Çok şükür sağlıklı 11 aylık oldu bile maşallahcanım ben korundum hamile değilim doktor 3 ay korun dedi peki bebişin sağlıklı mı bide kaç haftalık kürtaj olmuştu
maşallah allah bağışlasın tatlım iyi ki de olmuş minnak bana da dua et lütfen ben korundum hamile değilim adet olamıyorum kafayı yicem stresten az kaldıÇok şükür sağlıklı 11 aylık oldu bile maşallah
10 haftalık kürtajdı aman nasıl olsa olmaz dedim korunmadım da ama yaşayacağı varmış oldu
Hiç stres yapma canım 50 60 güne kadar olmamak normal biraz daha bekle olmazsan bi kontrole gitmaşallah allah bağışlasın tatlım iyi ki de olmuş minnak bana da dua et lütfen ben korundum hamile değilim adet olamıyorum kafayı yicem stresten az kaldı