Kürtaj Sonrası

Ecem1109

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
123
72
18
32
Yaklaşık iki hafta önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım.. ama hâlâ toparlanamadım, aklımdan çıkmıyor.. doktor bir ay korun sonra hamile kal dedi.. ama ben aynı şeyleri yaşamak tan korktuğum için süreyi uzatmak istiyorum.. benimle aynı olayı yaşayıp tekrar hamile olan var mı acaba?

Yaklaşık iki hafta önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım.. ama hâlâ toparlanamadım, aklımdan çıkmıyor.. doktor bir ay korun sonra hamile kal dedi.. ama ben aynı şeyleri yaşamak tan korktuğum için süreyi uzatmak istiyorum.. benimle aynı olayı yaşayıp tekrar hamile olan var mı acaba?
Ben de iki bebeğimi kaybettim ardı ardına canım benim Rabbim gönlünü ferahlatsin biri 5 haftalık idi biri 4 haftalık idi üzülme iyiyi düşün ve bol bol dua et korkarak sadece kendini kötü etkiliyorsun Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben de iki bebeğimi kaybettim ardı ardına canım benim Rabbim gönlünü ferahlatsin biri 5 haftalık idi biri 4 haftalık idi üzülme iyiyi düşün ve bol bol dua et korkarak sadece kendini kötü etkiliyorsun Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor.. içim de korku var.. ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam diye.. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu.. bize de tekrar göstermesin inşallah

Iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor.. içim de korku var.. ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam diye.. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu.. bize de tekrar göstermesin inşallah
Amin canim benim bak şimdi hamileyim inançlı ol ve bol bol dua edelim birbirimize Rabbim tez zamanda gönlünü ferahlatsin

Canım ben kese gelişmediği için kürtaj oldum 3 ay korundum ne olur ne olmaz ama içini ferah tut rabbim evlat kokusu tatmayı nasip etsin hepimize

Ben de salı günü kürtaj oldum. 6+4de. Değerlerim bi kaç değer düşmeye başladı, lekelenmeler oldu. Üstelik kese göremediler. Dış gebelikten şüphelendiler, değerler düşmediği için. Kürtaj oldum, ertesi gün değer 392ye düştü. Dış gebelik olmadığına sevindik o derece. Üzücü bir durum tabiiki ama hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok. Rabbim sağlıklı çocuklar versin. Doktorum bana da ilk adetinden sonra korunmana gerek yok dedi ama ben de bilemiyorum şimdi.

Ben de salı günü kürtaj oldum. 6+4de. Değerlerim bi kaç değer düşmeye başladı, lekelenmeler oldu. Üstelik kese göremediler. Dış gebelikten şüphelendiler, değerler düşmediği için. Kürtaj oldum, ertesi gün değer 392ye düştü. Dış gebelik olmadığına sevindik o derece. Üzücü bir durum tabiiki ama hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok. Rabbim sağlıklı çocuklar versin. Doktorum bana da ilk adetinden sonra korunmana gerek yok dedi ama ben de bilemiyorum şimdi.

Allah bir daha yaşatmasın.. bende korktuğum için süreyi uzatmak istiyorum

Can'ım doktorlardan iyi bilemeyiz tabi ki ama benim doktorum en az 1.5 ay korun ki rahim ağzı kapansın bebeği korusun dedi

Canım bende haziran sonu kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için. Doktorum 2 ay korun dedi ben 1 ay korundum sonra bıraktım korunmayı. Ama rahim toparlamadan kendini zaten hamile kalamıyormuşsun. Aynı şeyleri yaşarız diye düşünme canım. O da bizim sınavımızdı. Öbür dünyada bizim şefaatçilerimiz olacaklar inşallah. Sen kendini toparlayıp hazır hissettiğin zamanda korunmayı bırak bence canım. Rahimin kendini toparlaması gerek ama psikolojik olarak seninde kendini toparlaman gerek. Hep aynı şeyleri yaşamıcaz Allah ın izniyle. Şükret ki daha kötü şeyler yaşamadık

Kizlar bn 12 gun once kalp atisi alamadigimiz icin kurtaj oldum ilk gunden beri lekelenmelerim az miktarda ama devam ediyor sizin ne kadar surmustu.

Canım bende haziran sonu kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için. Doktorum 2 ay korun dedi ben 1 ay korundum sonra bıraktım korunmayı. Ama rahim toparlamadan kendini zaten hamile kalamıyormuşsun. Aynı şeyleri yaşarız diye düşünme canım. O da bizim sınavımızdı. Öbür dünyada bizim şefaatçilerimiz olacaklar inşallah. Sen kendini toparlayıp hazır hissettiğin zamanda korunmayı bırak bence canım. Rahimin kendini toparlaması gerek ama psikolojik olarak seninde kendini toparlaman gerek. Hep aynı şeyleri yaşamıcaz Allah ın izniyle. Şükret ki daha kötü şeyler yaşamadık

Doktorda öyle dedi canım.. tekrar aynı şey olacak diye bisey yok ama insan korkuyor işte.. sanırım bir kaç ay sonra hazır olunca bırakıcam korunmayı

Kizlar bn 12 gun once kalp atisi alamadigimiz icin kurtaj oldum ilk gunden beri lekelenmelerim az miktarda ama devam ediyor sizin ne kadar surmustu.

Benim sadede ilk an oldu, kalktığım zaman bir daha olmadı canım.. ilk hafta damla damla normal demişlerdi ama seninki biraz uzamış doktora söyle istersen

merhaba kızlar bende haziran sonu kürtaj oldum. 4 ay olacak. şu an korunuyorum doktorumun tavsiyesiyle. birde genetik testi yaptırdık hastaneler normalde ilk düşüklerde yapmıyor. kan pıhtılaşması varmış. hamileliliği düşündüğüm zaman doktorum çocuk asprini kullanmalısın ve bu hamilelik esnasında da devam edeceksindedi. bakalım başka doktora da bi görünmek istiyorum aslında böyle durumla karşılaşan var mı birçok tedavi yöntemi varmış bana bunu önerdi ileri safhada olmadığım için.

merhaba...çok geçmiş olsun öncelikle...
Sadece 2 gün önce 11 haftalık bebeğimin kalp atışının durması sebebiyle kürtaj oldum... :KK43: Fiziksel hiçbir problemim yok ama ben çok kötüyüm...Tekrar bir bebek düşüncesini aklıma bile getiremiyorum...sürekli bana tekrar olur üzülme diyorlar...Ben mi anlatamıyorum yoksa anlaşılamıyor muyum? Benim korkum tekrar hamile kalamamak değil...Tekrar kürtaj masasına yatmak! :KK43:(((
hayatım boyunca akımdan silinmeyecek o an... :KK43: Bile bile hiç sorun yokken nasıl aldırıyorlar aklım hafsalam almıyor...

Bende 12 gün önce kürtaj oldum malesef:(((( patoloji sonucunda bir sorun çıkmadı.kan pıhtılaşması testi patoloji sonucunda çıkmıyormu? Ayrımı yaptırıyoruz?

Back
X