Kürtaj Sonrası

kızlar hepinize selamlar, ben 19 Aralık'ta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım :( aradan 40 gün geçti ve ilk defa cinsel birliktelik oldu ilişkiden sonraki gün ve bu gün kasıklarım ağrıyor, ilk önce regl olacağım zannettim (bu arada hala regl olmadım) fakat regl de olmadım, benim gibi kürtaj sonrası ilişkiden sonra ağrı sancı yaşayan var mı , neden kaynaklanıyor olabilir, yaşayanlar varsa ya da bilgisi olan varsa yazabilirseniz çok sevinirim

kızlar hepinize selamlar, ben 19 Aralık'ta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım :KK43: aradan 40 gün geçti ve ilk defa cinsel birliktelik oldu ilişkiden sonraki gün ve bu gün kasıklarım ağrıyor, ilk önce regl olacağım zannettim (bu arada hala regl olmadım) fakat regl de olmadım, benim gibi kürtaj sonrası ilişkiden sonra ağrı sancı yaşayan var mı , neden kaynaklanıyor olabilir, yaşayanlar varsa ya da bilgisi olan varsa yazabilirseniz çok sevinirim
canım önce çok çokkk geçmş olsun ama 19 aralıktan bu yana nasıl 40gun geçmiş oluyor o kısmı anlamadım?
benimde aynı durum başıma gelmişti 9haftalık labi durduğu için kürtaj olmuştum 5ekimde ve yaklaşık 2ay ağrı ve kanama çektim kanamam bitmedi en son ilaçla durduruldu ve düzene girdi diyebilirim.

canım önce çok çokkk geçmş olsun ama 19 aralıktan bu yana nasıl 40gun geçmiş oluyor o kısmı anlamadım?
benimde aynı durum başıma gelmişti 9haftalık labi durduğu için kürtaj olmuştum 5ekimde ve yaklaşık 2ay ağrı ve kanama çektim kanamam bitmedi en son ilaçla durduruldu ve düzene girdi diyebilirim.

tatlım 19 Kasım olcaktı yanlış yazmışım :( sana da çok çok geçmiş olsun , insan ilk defa yaşayınca bilemiyor, normalde doktoruma msj atıp soru sorabiliyorum ama bunu msjla sormaya utandım açıkcası, senin iltihaplanma mı olmuştu canım neden o kadar uzun sürmüş ağrıların birşey dedi mi doktor

tatlım 19 Kasım olcaktı yanlış yazmışım :KK43: sana da çok çok geçmiş olsun , insan ilk defa yaşayınca bilemiyor, normalde doktoruma msj atıp soru sorabiliyorum ama bunu msjla sormaya utandım açıkcası, senin iltihaplanma mı olmuştu canım neden o kadar uzun sürmüş ağrıların birşey dedi mi doktor
uzun süre ilişki olmadığı içinde senın ağrı ve yanma olabilir normaldir yani benimde ilk seferde baya acı duymuştum.. benim haplarla önce düşük yaptırıldı sonra alındı kürajla içeride kalan ufak tefek pıhtılar gelıyor dedi doktor ancak yaklaşık 2ay sürdü ve kürtajdan 50gün sonra ilk adet oldumçok acı günlerdi hatırlamak dahi istemiyorum. umarım Rabbim yeniden verir ve unutturur

uzun süre ilişki olmadığı içinde senın ağrı ve yanma olabilir normaldir yani benimde ilk seferde baya acı duymuştum.. benim haplarla önce düşük yaptırıldı sonra alındı kürajla içeride kalan ufak tefek pıhtılar gelıyor dedi doktor ancak yaklaşık 2ay sürdü ve kürtajdan 50gün sonra ilk adet oldumçok acı günlerdi hatırlamak dahi istemiyorum. umarım Rabbim yeniden verir ve unutturur

amin canım inşallah hayırlı ve tez zamanda versin, ben de o şokun etkisini yeni yeni atlatabiliyorum gerçekten çok acı bir durum, annelik içgüdülerinin bu kadar kuvvetli oldğunu onu kaybedince daha iyi anladım, resmen içimden almalarını istemedim.. ilişki kondomla oldu ama canım, çünkü bir süre daha korunmak istiyorum daha regl bile olamadım, bir de yanma falan olmadı o esnada, ertesi gün sanki regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrımaya başladı, ara ara sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor

amin canım inşallah hayırlı ve tez zamanda versin, ben de o şokun etkisini yeni yeni atlatabiliyorum gerçekten çok acı bir durum, annelik içgüdülerinin bu kadar kuvvetli oldğunu onu kaybedince daha iyi anladım, resmen içimden almalarını istemedim.. ilişki kondomla oldu ama canım, çünkü bir süre daha korunmak istiyorum daha regl bile olamadım, bir de yanma falan olmadı o esnada, ertesi gün sanki regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrımaya başladı, ara ara sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor
yakında reglıde olacağın için ağrılarında başlamış olabılır. diyeceğim şu ki ilk 2ay başına her turlu şey gelıyor çoğu gıtmiş azı kalmş sende sabret arkadaşım bu günler geçiyor inankı zaman herşeyın ilacı.
bizim birde tüp bebekti kaybedince belkide 2katı daha acı yaşadım inşallahh kucağımız boş kalmasın güçlü olup tekrar deneyeceğiz başka çare yok.

yakında reglıde olacağın için ağrılarında başlamış olabılır. diyeceğim şu ki ilk 2ay başına her turlu şey gelıyor çoğu gıtmiş azı kalmş sende sabret arkadaşım bu günler geçiyor inankı zaman herşeyın ilacı.
bizim birde tüp bebekti kaybedince belkide 2katı daha acı yaşadım inşallahh kucağımız boş kalmasın güçlü olup tekrar deneyeceğiz başka çare yok.

Çok teşekkürler canım içim rahatladı, geçmesini bekliycem artık, allah tez zamanda seni de bebeğine kavuştursun inşallah canım, tekrar ne zaman başlayacaksınız denemeye, bakarsın bu sefer kendiliğinden kalırsın, ne güzel olur :)

Çok teşekkürler canım içim rahatladı, geçmesini bekliycem artık, allah tez zamanda seni de bebeğine kavuştursun inşallah canım, tekrar ne zaman başlayacaksınız denemeye, bakarsın bu sefer kendiliğinden kalırsın, ne güzel olur :)
ahh keşke bir mucize olsa da öyle olsa. şimdi ocak ayında tekrar reglı olduğumda başlamayı düşünüyoruz zaten donmuşlar var bu defa daha kolay olacak. bakalım hayırlısı artık başımıza gelmedik kalmadı umarım son olur.
sanada bir an evvel bebiş versin Allah en azından hamıle kalabilmişsin bak onu gördun oda güzel bişey

ahh keşke bir mucize olsa da öyle olsa. şimdi ocak ayında tekrar reglı olduğumda başlamayı düşünüyoruz zaten donmuşlar var bu defa daha kolay olacak. bakalım hayırlısı artık başımıza gelmedik kalmadı umarım son olur.
sanada bir an evvel bebiş versin Allah en azından hamıle kalabilmişsin bak onu gördun oda güzel bişey

canım sen adetin biter bitmez bence normal de denemeye başla, benim bir arkadaşımın ilk aşılama ile olan bebeğinden sonra, kendiliğinden hamile kaldı ve ikisleri var şimdi bir kız bir erkek :) ben de hamile kaldığım zaman adet biter bitmez gün aşırı ilişki sayesinde kalabilmiştim, denemekten ne kaybedersin ;)

canım sen adetin biter bitmez bence normal de denemeye başla, benim bir arkadaşımın ilk aşılama ile olan bebeğinden sonra, kendiliğinden hamile kaldı ve ikisleri var şimdi bir kız bir erkek :) ben de hamile kaldığım zaman adet biter bitmez gün aşırı ilişki sayesinde kalabilmiştim, denemekten ne kaybedersin :KK66:
kesinliklee doğru diyorsun bende 5ekimde kürtaj oldum zaten bu ay denedık olmadı bugun daha regl oldum hatta:( şimdı ocak ayındada deneyeleim dedim sonra yıne doktor yolu malum.
çok duyuyorum yoksa tüp bebekten sonra kendi hamıle kalanlar neler nelerr Allahımm bizede bir mucize olsun

kesinliklee doğru diyorsun bende 5ekimde kürtaj oldum zaten bu ay denedık olmadı bugun daha regl oldum hatta:KK43: şimdı ocak ayındada deneyeleim dedim sonra yıne doktor yolu malum.
çok duyuyorum yoksa tüp bebekten sonra kendi hamıle kalanlar neler nelerr Allahımm bizede bir mucize olsun

olur bence canım bak kesinlikle dene , gün aşırı olmasını özellikle tavsiye ediyorum çünkü aralıklı olduğu zaman yumurtlama tarihleri kaçabiliyor, ama gün aşırı da allahın izniyle garanti :) hadi inşallah olsun yarabbim senin de

olur bence canım bak kesinlikle dene , gün aşırı olmasını özellikle tavsiye ediyorum çünkü aralıklı olduğu zaman yumurtlama tarihleri kaçabiliyor, ama gün aşırı da allahın izniyle garanti :) hadi inşallah olsun yarabbim senin de
Ben de 4ekim de kalbi durduğu icin kürtaj oldum Bu ay ilk deneme oldu eğerki 31 ocakta Regl olmazsam güzel haber verebilicem inşallah
Allah herkese hayırlısını nasip etsin arkadaşlar

Ben de 4ekim de kalbi durduğu icin kürtaj oldum Bu ay ilk deneme oldu eğerki 31 ocakta Regl olmazsam güzel haber verebilicem inşallah
Allah herkese hayırlısını nasip etsin arkadaşlar
ay canım benim çokçokkk geçmiş olsun aynı gun acı yaşamışız:( birdaha yaşatmasın Allahım.
hadi hayırlısı inşlhhhh tez zamanda olsun sende sorun varmıydı doğal gebelikmiydi özel bir durum varmıydı doktor ne dedi?

ay canım benim çokçokkk geçmiş olsun aynı gun acı yaşamışız:KK43: birdaha yaşatmasın Allahım.
hadi hayırlısı inşlhhhh tez zamanda olsun sende sorun varmıydı doğal gebelikmiydi özel bir durum varmıydı doktor ne dedi?
Doğal gebelikti benim. Senin de çok geçmiş olsun buarada. Allah tekrarını yaşatmasın
Herhangi birmaorın yoktu taaki 6.haftaya kadar, kalbi durdu ve dünyam yıkıldı o an
Allah isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu. O bağ kurulunca bile başka bir his başka bir heyecan.

Back
X