Gebeliğe Hazırlık Kurtaj sonrasii hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

prensesasu123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
42
19
3
33
Kurtaj sonrasi 15 gun iliski yok. 15 gunden sonra enfeksiyon yasayan varmi. Insan yinede korkuyor. Ve ne kadar sure snra gebe kaldiniz. Dis gebelik tekrarlyn varsa yorumlarinizi beklyrm

Kurtaj sonrasi 15 gun iliski yok. 15 gunden sonra enfeksiyon yasayan varmi. Insan yinede korkuyor. Ve ne kadar sure snra gebe kaldiniz. Dis gebelik tekrarlyn varsa yorumlarinizi beklyrm
Bende olmadı enfeksiyon..çok geçmiş olsun bir yıl sonra gebe kaldım ama bende polikistik over var ondan..

Merhabalar geçmiş olsn. Bnde enfeksiyon tekrarladı antibiyotik kullandım. Ama iki buçuk ay sonra tekrar gebe kaldm boş gebelikti

Geçmiş oldun cnm bende 23 Ağustos’ta kürtaj oldum. 2 regl dönemi korunma verdi doktorum bu ay bıraktık korunmayı. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasıp eder inşallah hayırlı zamanda hepimize canım🤲🏻

Cok gecmis olsun sizede. Yani nasip tabi ama bunun bi nedeni olmali dis gblk snra bos gebelk yani neden ne sebeb oluyor da . Ben doktora ozellkle sordm yani enfeksyn bzm kanllarmzda fln olablyms ama bunu bilemiyosun bi test yontemide yok tetkik gbi ogrenmek icn. Teknoloji bukdr ilerlmskn bunun nedenini bilmemek cok zor olmamali. Smdi ben korkyrm bidaha olrmu dye. Allah hyrlsyla kucagmza versn inslahh

Back
X