Kürtaj tecrübesi olanlar lütfen cevap verin

Ozgess_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
200
-12
18
31
Kalp atışları duyulmaması sebebiyle 7 buçuk haftalık boş gebelikten kürtaj oldum. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde içeride 1 cm kan kalmış dedi doktor. Metiler draje diye bir hap verdi rahim temizliyormuş. 2 gün kullandım çok rahatsız etti ve bıraktım bir hafta daha geçti Bugün kürtajımın 18. Günü hala kanamam var ama normal kan gibi değilde siyaha yakın koyu renkli pıhtı pıhtı kanama geliyor normal mi hiç bilmiyorum yaşayan var mı ????

Merhaba özge 1 sene kadar önce bende aynı sebeple kürtaj oldum ama seninki gibi sorun yaşamadım bence ihmal etme ve tekrar bir doktora görün çok geçmiş olsun :)

Korkuyorum ya inşallah bir sorun yaşamam
Kürtajdan bir hafta sonra kontrole gitmen gerekirdi ve o ilaçları kafana göre bırakma en azından doktora danışıp biraksaydin 18 gün fazla geldi ama kişiden kişiye de değişebilir benim iki hafta sürdü siyah olmadı ama bence bi kontrole git rahim sonuçta ihmale gelmez

Gittim 1 hafta sonra kontrole işte içeride biraz kan var onu atman lazım dedi Metiler diye bi ilaç verdi 2 gün kullandım çok ağır geldi bırakmak zorunda kaldım

Gittim 1 hafta sonra kontrole işte içeride biraz kan var onu atman lazım dedi Metiler diye bi ilaç verdi 2 gün kullandım çok ağır geldi bırakmak zorunda kaldım
Tekrar git ihmal etme nolur nolmaz

Doktora gidin mutlaka. İki defa kürtaj oldum böyle bir durum yaşamadım.

Ben de kürtaj oldum Ama benim bebeğim 12 haftalıktı ve vakumlu kürtajla aldılar. Doktorum 1 hafta filan demedi, 1 ay sonra gel dedi. Ben 8 marttan beri kanıyorum. İlk günler kan geldi, sonra kahverengi çamur gibi geldi derken bi ara kesildi hiç gelmedi. şu son 1 haftadır tekrar kahverengiyle başlayıp adete döndü. cyclo progynova diye bir doğum kontrol hapı vermişti doktoruM. Bugün son hapı içtim ve adet oldum. Annem de bir düşük ve bir dış gebelik geçirmiş, “doğum Yapmışsın gibi 40 gün bekle lekelenmeyi ya da kanamayı” dedi. Benim de kontrolüm bu hafta içi. Çok merak ediyorum ne diyecek doktor. Size de geçmiş olsun.

İşte bende çok korkuyorum bu kadar koyu renkli pıhtı gelmesi normal mi kanama değil bu böyle pislik tarzında bi akıntı çok tuhaf ilk defa yaşıyorum böyle bir durum

Ben de bebeğimi 12 haftalık kaybettim vakumlu kürtaj ile aldılar benim kanama lekelenme kahverengi akıntı hiç durmadan 58 gün sürdü sürekli doktora gittim hiçbir problem yok hiçbir problem yok dedi gönderdiler en son başka bir doktora gittim psikolojik olarak kendini o kadar çok üzmüssun ki vücut tepki veriyor dedi. Durumu kabullen kanaman duracak dedi. Kadın doğum hapı verdi ama ben kullanmadım. Durumu kabullendim bebeğimun iyi olduğu falan düşündüm normal adet oldum bitti sonra kahverengi lekeler gelmeye devam etti gittim testere dişli aslan pençesi çayı alıp içtim ve 2 güne lekenmeleri kesti. Sonra ovulasyon testi ile takip ettim hamile kaldım geçen ay kimyasal oldu yine lekelenme gibi olacaj diye beklerken yeniden testestere dişli aslan pençesi içtim sonra geçti. Çok şükür su an yine hamileyim bebeğim sağlıklı. Demek istediğim psikoloji düzeltmeden hiçbir şey düzelmiyor

Benimde bayagı kanamam olmustu

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah Benim bir oğlum var 1 yaşında, onunla oyalanıyorum. Ben de çok üzülmüştüm çünkü bebeğimde trizomi 18 vardı. Gebeliği biz sonlandırdık maalesef. O sebeple çok üzüldüm, yeni yeni kendimi toparlamaya çalışıyorum. Kanama da olur diyorum artık ne diyim. Oğlumun Doğumunda zaten tam 40 gün kanamam olmuştu, buna da kendimi hazırladım.

Allah uzun hayırlı ömürler versin oğlunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…