Kürtaj ve Hamilelik

Queenmarly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
42
19
3
30
26 Ekim'de adet görmüştüm sonrasında Kasım'da adetimi beklerken ikizlere hamile olduğumu öğrendim çok stresli bir dönem yaşadığım icin biri beş biri 6 haftalikken ne yazıkki kaybettim mecbur kürtaj oldum sonrasında doktor bana doğum kontrol hapı verdi rahimde yapışıklık olmasın ve rahim kendini toplasın hamilelik şu an yasamiyim diye ama düzenli kullanmak gerekiyormus ben her gün düzenli saatlerde içmedim bir gün öğlen bir gün akşam bir gün sabah bu şekilde 21 gün kullan dedi hiç arada vermedim ayın 28 inde ilacım bitti Ocak 3te adet gördüm ilaç bittikten sonra oda 3 gün 4 gün kadar sürdü şimdi bu ay Şubat'ın 4 ünde olmam gerekiyor fakat bende hiç bir belirti yok hafif göğüs açısı hariç midem de hafif bı bulantı ve bugün çok yoğun baş ağrım vardı ama adet öncesi olan sancım ağrım hiç birşey yok sağlıksız bir hamilelik yaşamak istemiyorum böyle birseu yaşamış olan var mı yani kürtaj olup d. kontrol hapı kullanıp bir sonraki adet döneminde hamile kaldığını öğrenen ya da hapın korumalığını öğrenen çünkü kürtaj oldum yumurtlama günü bile hangi günler onu bile anlayamıyorum şu an bütün düzen bozulmuş gibi (

cok gecmis olsun ama biraz vucuduna zaman ver canim ..mutlaka duzene girecektir psikolojin dahada etkiler olayi..
birdaha yasatmasin Allahim boyle bir olayi

Amin canım sağol şuan bekliyorum yani 1 gün kaldı adetime ama hiç bir belirti olmaması beni korkutuyor bu iyi bişey mi bilmiyorum hiç ağrım yok ağrı haricinde olan belirtilerde canımı sıkıyor şişliğim bile yok sadece bulantım ve göğüs hassasiyetim var beklicem bakalım eğer yarın o burgun belki 1 hafta olmazsam yapicam bir test sağlıksız birşey olmasında insan sevinir ama ben korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…