Kürtaj ve panik yardım

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.357
2.255
133
Kızlar 10 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi atmadığı için son buldu.2 gündür hastanelerdeyiz stres, üzüntü herşey en tepedeydi.Birde yengemi doğumda fazla kanamadan kaybettik.İki evladım var sürekli Allahım olsamda çocuklarıma dönsem dedim durdum.Baya içime attım.Bugün 10 buçukta kürtaja aldılar uyandığımda nefes alamıyor gibiydim bağırmışım kalbim diye doktorlar toplandı.Birşey yokmuş şükür ama ben büyük bir panik atak krizi yaşadım.Gece mecburen burdayım, uyuyamıyorum içimde sıkıntı var.Neden yazdığımıda bilmiyorm ama daraldım bunaldım konuşacak kimsem yok.

Başınız sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin. Rabbim size de şifa versin sabır versin. İnşaAllah çıkarsınız biran önce evlatlarınıza kavuşursunuz.

Başınız sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin. Rabbim size de şifa versin sabır versin. İnşaAllah çıkarsınız biran önce evlatlarınıza kavuşursunuz.
Bende hemen evime gitmek istiyorum.Rabbim kimseyi evinden yuvasından evlatlarından ayırmasın

Aynı duyguyu yıllar önce bende yaşadım.hic bir cümle bana teselli gibi gelmiyor aksine sinirine gidiyordu.bir aile dostumuz bana o senin gerçek hayatta şefaatcin olacak seni bekliyecek dedi bu cümle bana o kadar iyi gelmişti ki üzüntüm baya gitmişti.simdi ben sana diyorum Bebeğin Senin Gerçek Hayatta Şefaatçin Olacak...

İnşallah benim küçük meleğim. Bu işleri Rabbim düşmanımın başına vermesin.

Sakin ol ve guzel enerji yay etrafına. Allah a şükür sag selamet çıkmışsın kurtajdan. Şimdi şükret ve pozitif ol. Rabbım ömrünü tayin etmis ve degismiycek. İnsaallah evlatlarbla ailenle beraber uzun ve huzurlu saglikli bir ömrün olsn..Boyle düşün ve korkularndan sıyrıl..

Ne kadar doğru söylüyorsun.Allah razı olsun içime nasıl ferahlık verdin.

Öncelikle size çok geçmiş olsun. Yengenize ve en çok annesiz kalan bebeğine çok üzüldüm

Yengenize cok uzuldum allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
Size de cok gecmis olsun insallah cikarsiniz bugun cocuklariniza kavusursunuz..

Ben de 11 haftalikken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Sizi çok iyi anlıyorum. Geçmeyecek sanıyorsunuz ama geçiyor. Vücut kendini toparlayinca yavaş yavaş psikolojiniz de düzelecek. İki evladınız varmış onlara sarılarak daha kolay atlatırsınız. Benim ilk gebeliğim, ilk heyecanımdi. Bir daha sağlıklı gebelik yasayamayacak miyim diye travma yaşamıştım ama cok şükür sonra sağlıklı bir evladım oldu. Allah yardımcınız olsun...

Abarttım ama normal değil mi? Bir benmi böyle davranıyorum yoksa
Hangi olaya kimin nasıl tepki vereceğini seçemiyoruz, abarttığınızı asla düşünmeyin. Peşpeşe zor şeyler yaşamışsınız. Yengenize çok üzüldüm, başınız sağolsun. Yengenizin başına gelenlerden sonra, korkmanız ve panik atak yaşamanız çok normal. Hormonlarınız yavaş yavaş sakinleşince daha metanetli hale gelirsiniz. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşup evinize dönersiniz.

Çok teşekkür ederim kızlar.Bugün çok daha iyiyim Rabbim kimseyi darda bırakmasın.Yeğenim gözümüzün nuru Rabbim çok şükür onu bize bağışladı

Abarttım ama normal değil mi? Bir benmi böyle davranıyorum yoksa
5 yıl önce ben de aynı sebeple kürtaj olmuştum.
O kadar çok kanamam vardı ki devlet hastanesi bana kağıt imzalatmak istemişti yoğun kanamadan ölürsem diye.
O kağıdı görünce devletten çıkıp özel hastaneye girmiştim kürtaj için.
Durumum o kadar acildi ki beni uyutmadılar bile. Direk işleme başladılar.
Oğlum 4 yaşındaydı ozaman. Nasıl korktuğumu, nasıl stres yaptığımı anlatamam. Tek isteğin oğluma kavuşmaktı.
Oldu bitti 5 yıl geçti üstünden. Rahat olan kürtaj olmuşsunuz bitmiş iyisiniz artık
Yengeniz için çok üzüldüm mekanı cennet olsun.

Çok üzüldüm yenge ve bebek için. Etkilenmeniz çok normal. Sağ salim kavuşun inşallah. Rabbim bütün yavruları analı babalı büyütsün.

Çok zor bir süreç yaşamışsınız tepkiniz çok normal Allah evlatlarınıza bağışlasın sizi. Onlara uzun ömür versin başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…