Başınız sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin.Kızlar 10 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi atmadığı için son buldu.2 gündür hastanelerdeyiz stres, üzüntü herşey en tepedeydi.Birde yengemi doğumda fazla kanamadan kaybettik.İki evladım var sürekli Allahım olsamda çocuklarıma dönsem dedim durdum.Baya içime attım.Bugün 10 buçukta kürtaja aldılar uyandığımda nefes alamıyor gibiydim bağırmışım kalbim diye doktorlar toplandı.Birşey yokmuş şükür ama ben büyük bir panik atak krizi yaşadım.Gece mecburen burdayım, uyuyamıyorum içimde sıkıntı var.Neden yazdığımıda bilmiyorm ama daraldım bunaldım konuşacak kimsem yok.
Bende hemen evime gitmek istiyorum.Rabbim kimseyi evinden yuvasından evlatlarından ayırmasınBaşınız sağ olsun. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin.Rabbim size de şifa versin sabır versin. İnşaAllah çıkarsınız biran önce evlatlarınıza kavuşursunuz.
Abarttım ama normal değil mi? Bir benmi böyle davranıyorum yoksaPsikolojik olarak zor bir şey yaşadınız. Insallah tez vakitte normale dönersiniz. Yengenize de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Amin çok teşekkür ederimbaşınız sağolsun yengenize çok üzüldüm
Allah yar ve yardımcınız olsun size sabır ve şifa versin
Aynı duyguyu yıllar önce bende yaşadım.hic bir cümle bana teselli gibi gelmiyor aksine sinirine gidiyordu.bir aile dostumuz bana o senin gerçek hayatta şefaatcin olacak seni bekliyecek dedi bu cümle bana o kadar iyi gelmişti ki üzüntüm baya gitmişti.simdi ben sana diyorum Bebeğin Senin Gerçek Hayatta Şefaatçin Olacak...Kızlar 10 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi atmadığı için son buldu.2 gündür hastanelerdeyiz stres, üzüntü herşey en tepedeydi.Birde yengemi doğumda fazla kanamadan kaybettik.İki evladım var sürekli Allahım olsamda çocuklarıma dönsem dedim durdum.Baya içime attım.Bugün 10 buçukta kürtaja aldılar uyandığımda nefes alamıyor gibiydim bağırmışım kalbim diye doktorlar toplandı.Birşey yokmuş şükür ama ben büyük bir panik atak krizi yaşadım.Gece mecburen burdayım, uyuyamıyorum içimde sıkıntı var.Neden yazdığımıda bilmiyorm ama daraldım bunaldım konuşacak kimsem yok.
İnşallah benim küçük meleğim. Bu işleri Rabbim düşmanımın başına vermesin.Aynı duyguyu yıllar önce bende yaşadım.hic bir cümle bana teselli gibi gelmiyor aksine sinirine gidiyordu.bir aile dostumuz bana o senin gerçek hayatta şefaatcin olacak seni bekliyecek dedi bu cümle bana o kadar iyi gelmişti ki üzüntüm baya gitmişti.simdi ben sana diyorum Bebeğin Senin Gerçek Hayatta Şefaatçin Olacak...
Ne kadar doğru söylüyorsun.Allah razı olsun içime nasıl ferahlık verdin.Sakin ol ve guzel enerji yay etrafına. Allah a şükür sag selamet çıkmışsın kurtajdan. Şimdi şükret ve pozitif ol. Rabbım ömrünü tayin etmis ve degismiycek. İnsaallah evlatlarbla ailenle beraber uzun ve huzurlu saglikli bir ömrün olsn..Boyle düşün ve korkularndan sıyrıl..
Yasadıklarınız hiç kolay degıl, abartmıyorsunuz, Allahım sabır ve iç ferahlıgı versin sizeAbarttım ama normal değil mi? Bir benmi böyle davranıyorum yoksa
Öncelikle size çok geçmiş olsun. Yengenize ve en çok annesiz kalan bebeğine çok üzüldümKızlar 10 haftalık gebeliğim bebeğin kalbi atmadığı için son buldu.2 gündür hastanelerdeyiz stres, üzüntü herşey en tepedeydi.Birde yengemi doğumda fazla kanamadan kaybettik.İki evladım var sürekli Allahım olsamda çocuklarıma dönsem dedim durdum.Baya içime attım.Bugün 10 buçukta kürtaja aldılar uyandığımda nefes alamıyor gibiydim bağırmışım kalbim diye doktorlar toplandı.Birşey yokmuş şükür ama ben büyük bir panik atak krizi yaşadım.Gece mecburen burdayım, uyuyamıyorum içimde sıkıntı var.Neden yazdığımıda bilmiyorm ama daraldım bunaldım konuşacak kimsem yok.
Hangi olaya kimin nasıl tepki vereceğini seçemiyoruz, abarttığınızı asla düşünmeyin. Peşpeşe zor şeyler yaşamışsınız. Yengenize çok üzüldüm, başınız sağolsun. Yengenizin başına gelenlerden sonra, korkmanız ve panik atak yaşamanız çok normal. Hormonlarınız yavaş yavaş sakinleşince daha metanetli hale gelirsiniz. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşup evinize dönersiniz.Abarttım ama normal değil mi? Bir benmi böyle davranıyorum yoksa
5 yıl önce ben de aynı sebeple kürtaj olmuştum.Abarttım ama normal değil mi? Bir benmi böyle davranıyorum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?