Kürtaj yasayanlar lutfen

Yoldas2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
68
20
3
36
Merhaba arkadaslar kesem gelismedigi icin kurtaj olacam pazartesi gunu temizleme islemi uygulanacak korkuyorum risklerinden vede utaniyorum cok kurtaj olanlar yasayanlar bilgisi olanlar lutfen cevap verin bana

Merhaba arkadaslar kesem gelismedigi icin kurtaj olacam pazartesi gunu temizleme islemi uygulanacak korkuyorum risklerinden vede utaniyorum cok kurtaj olanlar yasayanlar bilgisi olanlar lutfen cevap verin bana
Canım allah yardımcın olsun psikolojik olarak çok zor ama kürtaj işlemini Uyutularak yaptım uyandığımda hiç bir şey hissetmedim çok hafif ağrım vardı kanamamda çok olmadı ama o süreçlerde kendine dikkat etmelisin enfeksiyon kapmamak açısından

Oncelikle gecmis olsun. En kisa zamanda saglikli bir gebelik yasaman dilegiyle.
Saglikta utanilacak bir durum yoktur neden oyle bir psikilojidesin anlamadim. Eger merdiven alti biryere kurtaj yaptirmiyorsanizda korkulacak birsey yok zaten oncesinde tetkikler yapiliyor onay veriyorlar. Operasyonda bayiltiliyorsun zaten vakumla keseyi aliyorlar 5 dklik islem birsey hissetmiyorsun ben agri falan yasamadim 1. Kurtajimda sende sakin korkma daha o kese ne kadar birseyki zaten erik kadar var yok. Bayiltma ve ayilma isi sureci uzatiyor. Bayiltmadan yaptirma sakin. 2. De ise suni sanci ile 5 aylik gebeligim sonlandirildi ve plasenta ayrilmadigi ve kanamam durmadigi icin ayik sekilde kurtaj yapildi ve oldurun benide diye yalvardim. Biran once toparlanirsin umarim.

Cnm bende ilk çok korkmuştum hatta bi ton ağladım çökmüş durumdaydım.. lakin hiç hissetmedim uyutuldm zaten bi kalktm hiç bişey yok kalkıp eve gittim sonra ne ağrı ne sızı ..

Oncelikle gecmis olsun. En kisa zamanda saglikli bir gebelik yasaman dilegiyle.
Saglikta utanilacak bir durum yoktur neden oyle bir psikilojidesin anlamadim. Eger merdiven alti biryere kurtaj yaptirmiyorsanizda korkulacak birsey yok zaten oncesinde tetkikler yapiliyor onay veriyorlar. Operasyonda bayiltiliyorsun zaten vakumla keseyi aliyorlar 5 dklik islem birsey hissetmiyorsun ben agri falan yasamadim 1. Kurtajimda sende sakin korkma daha o kese ne kadar birseyki zaten erik kadar var yok. Bayiltma ve ayilma isi sureci uzatiyor. Bayiltmadan yaptirma sakin. 2. De ise suni sanci ile 5 aylik gebeligim sonlandirildi ve plasenta ayrilmadigi ve kanamam durmadigi icin ayik sekilde kurtaj yapildi ve oldurun benide diye yalvardim. Biran once toparlanirsin umarim.
Cok gecmis olsun canim allahim saglik versin hayirli bebisler nasip etsin insallah bu ikinci gebeligim birtane oglum var boyle birsey hic yasamadim insan korkuyor ister istemez ozel hastanede olacagim kurtaji ilk oglumdada ayni doktora gitmistim guveniyorum ama boyle bir durum olunca insan ister istemez tedirgin oluyor aksi bir durum olur mu diye 😣

Canım allah yardımcın olsun psikolojik olarak çok zor ama kürtaj işlemini Uyutularak yaptım uyandığımda hiç bir şey hissetmedim çok hafif ağrım vardı kanamamda çok olmadı ama o süreçlerde kendine dikkat etmelisin enfeksiyon kapmamak açısından
Tesekkur ederim cevap icin bende anesteziyle olacagim insallah aksi bir durum olur diye korkuyorum sadece birsey ters gider diye ne bilim insan urkuyor

Cnm bende ilk çok korkmuştum hatta bi ton ağladım çökmüş durumdaydım.. lakin hiç hissetmedim uyutuldm zaten bi kalktm hiç bişey yok kalkıp eve gittim sonra ne ağrı ne sızı ..
Cok.gecmis olsun canim insallah bende atlatirim bir an once psikolojim cok bozuldu anlatilcak gibi degil siz de yasamissiniz zaten 😒

Cok.gecmis olsun canim insallah bende atlatirim bir an once psikolojim cok bozuldu anlatilcak gibi degil siz de yasamissiniz zaten 😒
Tahmin edebiliyorum çok zor zmanlardı ama endişelenme benim ilk bebeğim di hatta.. mayısta kürtaj oldum temmuzda tekrar hamile kaldım iyi gidiyor..

Canim bende bebegim 6 haftalik ölmüştü karnim kurtaj olmak zorunda kaldim
Beni bayiltmadilar cok aci cektim
Cok zor ya . Sakın izin verme canli canli kurtaj yapmaya
Beni uyusturun bayiltin de doktorlara
Allah selamet versin canim sana 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

2 kez kurtaj oldum. Anestezi ile uyutuyorlar. Uyandığında hersey bitmis oluyor. Ben agri yasamadim cevremde yasayanlarda adet sancisi kadar cekmis. Korkmanıza gerek yok. Gecmis olsun

Canim bende bebegim 6 haftalik ölmüştü karnim kurtaj olmak zorunda kaldim
Beni bayiltmadilar cok aci cektim
Cok zor ya . Sakın izin verme canli canli kurtaj yapmaya
Beni uyusturun bayiltin de doktorlara
Allah selamet versin canim sana 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Cok gecmis olsun canim anestesiyle olacam insallah yakin zamanda hamile kalirsin

Geçmiş olsun. Benim kürtaj sonrası incelik problemi gelişti. Rahim hasar görmüş 2 sene oldu hala toparlayamadı. İlaçla düşük yapabiliyorsan ya da kendiliğinden düşerse daha iyi olabilir.

Korkma uyutarak yapyrlar ben amlyat haneye inene kadr hatim indirdm resmen ama oyle bytlck bsy yokmus uyuttlar kalkdigmda odamda uyandim hersy yolundaydi bir gun hastanede kntrl amacli ttular ertesi gun normal hayatima dondum agri sizi olmadi adet kanamsi gibi gecrdim gecmis olsun

Geçmiş olsun. Benim kürtaj sonrası incelik problemi gelişti. Rahim hasar görmüş 2 sene oldu hala toparlayamadı. İlaçla düşük yapabiliyorsan ya da kendiliğinden düşerse daha iyi olabilir.
Benim rahim duvari ince diye olusmamis zaten seninde oyle olabilir mi acaba ?

Korkma uyutarak yapyrlar ben amlyat haneye inene kadr hatim indirdm resmen ama oyle bytlck bsy yokmus uyuttlar kalkdigmda odamda uyandim hersy yolundaydi bir gun hastanede kntrl amacli ttular ertesi gun normal hayatima dondum agri sizi olmadi adet kanamsi gibi gecrdim gecmis olsun
Size de gecmis olsun doktor hastanede yatirmayacagim dedi bir iki saat kalip yollayacakmis bakalim 😣

Oncelikle gecmis olsun insallah en kisa zamanda hamile kalirsin. Bu incelik naail anlasildi ve nezaman anlasildi acaba

Benim rahim duvari ince diye olusmamis zaten seninde oyle olabilir mi acaba ?
Benim kese oluşmuştu. Sonradan bozuldu. Rahim duvarını ince ise kürtajdan sonra incelik sorununuz artabilir. İnceliğin tedavisi de yok.

Oncelikle gecmis olsun insallah en kisa zamanda hamile kalirsin. Bu incelik naail anlasildi ve nezaman anlasildi acaba
Teşekkürler. Kürtajdan sonra tüp bebek tedavisine başladığımda farkedildi. Embriyo transfer günü ince olduğunu söylediler.

Back
X