- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
-
o kahve lekeler normal bende 40 gün geldi lekeler.40 gün sonrada adet oldum zaten. normal yani için temizleniyor.geçmiş olsunkızlar düşük yaptım ardından kürtaja aldılar kürtajdan 16 gün geçti ve kasıklarım ağrıyor çamur renginde lekeler be parça geliyor adet mi oluyorum yoksa doktorun verdiği haptan mı
lohusa gibi oluyorsun aynı o yüzden ağır kaldırmasaydın keşke göğüslerdeki ağrı ve dolgunlukta zamanla geçiyor bir sonraki adetine kadar geçer geçmiş olsunarkadaşlar merhaba bana biraz yardımcı olabilir misiniz ben salı günü kürtaj oldum iki gün lekelenme gibi kanamam oldu geçti iki günde adet sancısı gibi azıcık ağrım oldu belim ağrıdı geçti ama ben bugün biraz ağır kaldırdım ben karnımın alt tarafında bi basınç gibi bişey oluştu ağır kaldırmanın ne gibi zararları var kürtajdan somra bilen yardımcı olabilir mi lütfen birde bu göğüslerdeki dolgunluk ve ağrı ne zaman geçiyor
korkma allah tan herşey tekrar olurMerhaba arkadaşlar bende cumartesi hafif kanamayla doktora gittim 10 haftalık sandığım bebeğimin kalbi 8+6 günlükken durmuş hemen kürtaj yaptılar ama sanki bir daha hamile olamayacak gibi hissediyorum ve bugün 3.günü ve gözyaşlarım dinmiyor. Benim gibi başına gelenler var mı ve ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba
BUGÜN TEKRARDAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ÇOK MUTLUYUM :)korkma allah tan herşey tekrar olur
Merhaba ben 9 haftalıkkrn bebeğimde Gelişme griliği olduğu için düşük yaptım parça kaldıgı için kürtaj oldum 8 Ağustos ta bugün 34. Gün adet belirtisi de yok doktora gittim temiz dedi herşey ultrason da baktıda.iki defa korunmasız ilişkim oldu sizler ne zaman adet oldunuz kürtaj dam sonra
ne kadar olmuştu kürtaj olalı canımBUGÜN TEKRARDAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ÇOK MUTLUYUM :)
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim26 ağustosta oldum 66 gün falan geçmiş oluyor doktorum ilk regl gününden sonra hamile kalmanda sakınca yok demişti
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?