Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar 23 gün önce kürtaj oldum. Kürtaj olduktan sonra hormonlar ne zaman sıfırlanır bugünkü yaptığım gebelik testi halen pozitif çıkıyor bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlata bilir mi? Hamile olmam imkansız korunuyoruz çünkü..
Merhaba kızlar 23 gün önce kürtaj oldum. Kürtaj olduktan sonra hormonlar ne zaman sıfırlanır bugünkü yaptığım gebelik testi halen pozitif çıkıyor bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlata bilir mi? Hamile olmam imkansız korunuyoruz çünkü..
Maksimum 15 gun icinde sifirlanmis olmasi lazim aslinda. Parca kalmis olabilir cunku yeni bir gebelik varsa dahi henuz idrarda cikmasi icin erken diye biliyorum.