KÜRTAJ?!

Mutsuzumutsuz78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
3
0
1
30
Merhaba arkadaslar istenmeyen bir gebelik söz konusu,acaba nerede kürtaj yaptırabilirim bu benim ilk gebeliğim ve geri çekilmeyle hamile kaldım lütfen yardım edin çok zor durumdayım bu bebeği istemiyorum maddi durumum yok bakamayabilirim

evli misiniz ? bebek rızkıyla gelir derler ama bana kalırsa aldırmayın o cana kıymayın derim.

Canım ne olursa olsun aldırma bebeğini Allah'ın sana verdiği nimet bu ayda bu günde böyle birşey düşünme babasıyla konuş doğurmak istediğini söyle ilerde evlat hasretiyle yanıp tutuşma Allah'ım herkese nasip etsin evlat

Bana lütfen ulaşır mısın yardımcı olabilirim çünkü aynı şeyi bende yaşamıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açamadım, ben de evliyim ve 9 yaşında oğlum var , 6 haftalık olduğumu öğrendim. Oğluma annem baktı ama Artık bıktı.ben de çocuk büyütmediğimden öğrendiğimden beri korku içindeyim, iştahım gitti, uykusuzluk çabası.ailemde bakacaksan doğur diyor. Oğlum kesinlikle istemiyor. Bana bile zor bakıyorsun diye yargılıyor. Çalışıyorum. Ev kredi borcum var. Eşimde kararı bana bıraktı. Bende bir yandan dinsel boyut aklıma geliyor bir yandan maddiyat, yorgunluk, oğlanın stresi . Karar veremiyorum.

Konuyu açamadım, ben de evliyim ve 9 yaşında oğlum var , 6 haftalık olduğumu öğrendim. Oğluma annem baktı ama Artık bıktı.ben de çocuk büyütmediğimden öğrendiğimden beri korku içindeyim, iştahım gitti, uykusuzluk çabası.ailemde bakacaksan doğur diyor. Oğlum kesinlikle istemiyor. Bana bile zor bakıyorsun diye yargılıyor. Çalışıyorum. Ev kredi borcum var. Eşimde kararı bana bıraktı. Bende bir yandan dinsel boyut aklıma geliyor bir yandan maddiyat, yorgunluk, oğlanın stresi . Karar veremiyorum.

Zor bir durum tabiiki sizin açınızdan.. Ama o bebekten vazgecseniz de Rabbim vercekse verir. Daha zor durumunuzda verir. Vazgeçemeyecek bir konumda olursunuz. Anneniz de mecbur bakicaktir kendi torunu sonuçta..

Allah’ım ben bebek için her gece dua ederken bu mesajların görünce çok üzülüyorum... amacım sizi yargılamak asla değil umarım hakkınızda hayırlısı olur...
aynı şeyi yazacaktım canım. Allah inşallah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eder her isteyene. bende bu msjları görünce kendimi çok kötü hissediyorum. ama Rabbimin takdiridir. Allah dualarımızı kabul etsin.

aynı şeyi yazacaktım canım. Allah inşallah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eder her isteyene. bende bu msjları görünce kendimi çok kötü hissediyorum. ama Rabbimin takdiridir. Allah dualarımızı kabul etsin.
Amin canım aminnnn...

Back
X