- 20 Nisan 2018
- 3
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Mutsuzumutsuz78
-
Degilim ama napacağımı da bilmiyorumevli misiniz ? bebek rızkıyla gelir derler ama bana kalırsa aldırmayın o cana kıymayın derim.
GörüyorsunuzGörüyonuz niye cevap vermiyonuz
Degilim ama napacağımı da bilmiyorum
Zor bir durum tabiiki sizin açınızdan.. Ama o bebekten vazgecseniz de Rabbim vercekse verir. Daha zor durumunuzda verir. Vazgeçemeyecek bir konumda olursunuz. Anneniz de mecbur bakicaktir kendi torunu sonuçta..Konuyu açamadım, ben de evliyim ve 9 yaşında oğlum var , 6 haftalık olduğumu öğrendim. Oğluma annem baktı ama Artık bıktı.ben de çocuk büyütmediğimden öğrendiğimden beri korku içindeyim, iştahım gitti, uykusuzluk çabası.ailemde bakacaksan doğur diyor. Oğlum kesinlikle istemiyor. Bana bile zor bakıyorsun diye yargılıyor. Çalışıyorum. Ev kredi borcum var. Eşimde kararı bana bıraktı. Bende bir yandan dinsel boyut aklıma geliyor bir yandan maddiyat, yorgunluk, oğlanın stresi . Karar veremiyorum.
İnşallah sizin de olur, Allah isteyen herkese verir .Allah’ım ben bebek için her gece dua ederken bu mesajların görünce çok üzülüyorum... amacım sizi yargılamak asla değil umarım hakkınızda hayırlısı olur...
aynı şeyi yazacaktım canım. Allah inşallah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eder her isteyene. bende bu msjları görünce kendimi çok kötü hissediyorum. ama Rabbimin takdiridir. Allah dualarımızı kabul etsin.Allah’ım ben bebek için her gece dua ederken bu mesajların görünce çok üzülüyorum... amacım sizi yargılamak asla değil umarım hakkınızda hayırlısı olur...
Amin canım aminnnn...aynı şeyi yazacaktım canım. Allah inşallah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eder her isteyene. bende bu msjları görünce kendimi çok kötü hissediyorum. ama Rabbimin takdiridir. Allah dualarımızı kabul etsin.
Bende ayın 12 sinde geri çekilme yonteminle ilişki yaşadım ama tam çikarirken çok az girdi gibi bukadar kolay hamile kalinabilir miGörüyorsunuz
Görüyorsunuz
Anlatmaya gerek yok
Geri çekilme yöntemiyle korunup, mikemmel bir şekilde hamile kalmış ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?