=Kürtaj= !!!

DNA hasar testi hiç yaptırmadık zaten Allah razı olsun ne devlet ne de özel hastane bize böyle birşeyin sebep olabileceğini söylemedi araştıra araştıra kendim öğrendim birde başka testlerde okudum daha önce hiçkimsenin istemediği önemsemediği testler aşı varmış birde eşinden alınan kanı sana enjekte ediyorlarmış (bazen spermi vücud kabul etmeyip atıyormuş) onun önüne geçmek için iğne vurulması gerekiyormuş son kezde sübyan muskası duydum onuda deneyeceğim kafam 1 milyon aşılama olmuştum 3 milyara yakın masrafım oldu o doktor bile ilgilenmedi ben ne bekleyim
Dua tasimaktan zarar gelmez manen kendini iyi ve güvende hissedersin. Sonuçta 1 tane çocuğun var demek ki olabiliyor, yanlış doktor tercihi yapıyor olabilirsin para kısmını aşmış doktorlar var onları bulmak lazım.

Dua tasimaktan zarar gelmez manen kendini iyi ve güvende hissedersin. Sonuçta 1 tane çocuğun var demek ki olabiliyor, yanlış doktor tercihi yapıyor olabilirsin para kısmını aşmış doktorlar var onları bulmak lazım.
Evet İnan o kadar korkar oldum ki sanki gittiğinde daha çocuğum olmayacak diye dua yazacak diye korkuyorum düşünseNe durumumu

Evet ama buradaki doktorlar para avcısı resmen yarış yapıyorlar birbiriyle devletin özeli bile aynı

Back
X