• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj

Bence kurtaj cinayettir, yumurta bir kere dollendikten sonra kendi haline birakirsaniz %90 ihtimalle dunyaya gelecektir. Dollenmeden 3 ay sonra bu olasilik %99'a yukselecektir. %99 olasilikla hayatta olacak bir bebegi siz "kurtaj" yaparak sadece olduruyorsunuz. Bakamam, saglikli olmayacak gibi bahaneler bence cinayeti hakli gosteremez. O zaman kimse Afrikalilara veya yoksullara yardim etmesin cunku bakamiyoruz. Haiti'deki depremden dolayi kendini besleyemeyecek kisilere de yardim etmeyelim, hepsini gaz odasina koyup oldurelim.

Su verecegim linkteki kurtaj videosunu xxxxxxxxxxxxxxxxx izledikten sonra hala kurtajin cinayet olmadigini dusunuyorsaniz tekrar konusalim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anne ve bebek tehlikede olur sadece birini kurtarma şansınız vardır ve kürtaj olursunuz...
Sadece buna sıcak bakabilirim. Kürtaja tamamen karşıyım...

Bende karsi olanlardandim iki ay evveline kadar...
Malesefki tam bir iliskiye giremeden kurtaj oldum 5 haftalikti ona iyi bir gelecek veremeyecegimi dusunerek dunya borcun icindeyiz dedim kendimi ikna ettim ve oldum.
ama suan hayatim alt ust oldu nerdeyse isten cikariliyorum ve dunya borcun yine icindeyim belkide bu bana bir ders belkide yasamam gereken seyler kadarmi artik ne ama tek bildigim aklim gecen tek sey
KESKE OLMASAYDIm sadece bu geciyor 6 ay sonra kucagimda olacakti pismanim ama bu hic biseyi degistirmez :(

benim bebeğimde 2 aylıkken kalp atışı durdu ve kürtajla alındı.duygusal ve psikolojik olarak o kadar zorki anlatamam.canlı bir bebeğe nasıl kıyar anne onu hiç anlamıyorum.anlayamıyorum.

Keyfi yere yapılan küretaja karşıyım.Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın.4 yıl jinekolog sekreterliği yaptım yüzlerce küretaja girdim.Nasıl yapıldığını bir görseler keyfi yere küretaj yaptırmazlar.Ama mecburi,kalp atışı durmuş sonlandırılması gereken gebeliklerde de Allah yardımcıları olsun.

kürtaj hakkında ne düşünüyorsunuz???????*

Kürtaj benim icin abacik bir Cinayettir. Diyeceksiniz ki bakamiyacagim cocugu neden dogurayim? Iyi söylüyorsunuz dogru söylüyorsunuzda cocugu yaparken akliniz neredeydi?:kızgın: Biranlik bir zevk bir hata icin allahin verdigi cani almaya degiyor mu?

Bin birtürlü korunma sekli var madem bir cocuga bakamiyacaksiniz neden en basindan dikkat etmiyorsunuz? Ben kürtaja cok karsiyim bu resmen bir cinayet. Insan o savunmasiz seyin canini nasil alabiliir? Icimizde büyüyen o mucizeye böyle bir kötülügü nasil yapar? Üstelik o savunmasiz seyin tek sigindigi kisi ANNESIYKEN? :1no2:

kürtaja karşıyım ben,günah olduğuna da inanıyorum,hem çocuk sahibi olmak için uğraşan milyonlarca insan varken kürtaj resmen adaletsizlik..

ama çocuğa bakılmamasına,ona maddi olanak sağlanmamasına,ya da olmayacak bir ilişkiden çocuk getirilip onun da mutsuz olması fikrine daha çok karşıyım.

ya da düşünsenize bir tecavüzden gelen bebeği,elbetteki seversiniz ama bebeğe her baktığınızda aklınıza gelmezmi yaşadıklarınız,o çocuk ilerde tecavüz bebeği olduğunu öğrendiğinde psikolojisini düşünsenize..

tabiki en iyisi korunmak...

ayrıca bebekte sağlık sorunu olacaksa,down sendromlu falan mesela yada engelli,kesinlikle kürtaj olması kanaatindeyim..(büyük konuşmiim yinede...)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yarin kürtaj olacagim, isteyerek degil, mecburiyetten. Cünkü bugün bebegimin rahmimde gelismedigini ögrendim, dünyam basima yikildi. Hamile kalipta bebegini bile bile aldiranlari anlamiyorum.. Allahin verdigi cani ancak Allah alir..

ben malesef istemeden bebeğim gelişmediğ için kürtaj olanlardanım
uyutulmak istedim onu benden sökülürken uyanık olmak o anı yaşamak istemedim çok acı bir şeyy
keyfi ise karşıyım ama sağlık sorunu yaşanıyorsa annenin sağlığı tehlikedeyse olabilir

kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir...Hayati tehlike söz konusuysa, annenin sağlığı olumsuz etkileniyorsa veya zorunlu hallerde yapılabilir.ama maalesef bir çok kişi önceden önlemini almıyor, sonra kürtaj olarak bebeğe de kendine de yazık ediyor.benim görüşüm bu...

benim için yaşayan bilir... yaşamayanın hariçten gazel okumasıdırmirmirmirmir

kürtaj?bence anlami bir bebegi öldürmek.bir insani katletmek.eger annenin hayati tehlikede degilse kesinlikle olmamali.ALLAH demekki onun yasamasini istemiski hamile kalmissiniz.bazilari cocuk sakat dogacak diye kürtaj oluyor.sakatlarin yasama hakki yokmu?belki sizin sinavinizda o cocuktandir

haa çocuğunu 3-5 yaşındayken öldürmüşsün,ha anne karnında.... birbirinden farksız ikisi de... zorunlu kürtaja tabi ki karşı değilim çünkü anne karnında yaşamını yitiren bebekler de kürtajla alınıyo,kürtajdan kastım bu değil....ama keyfi yapılanı kesinlikle cinayet... .5 dk lıl zevk uğruna bi hayata kıymak.... çok yazık çokkk....

Kürtaja karşı değilim evet üzücü bir olay ama insan bakamayacağı çocuğu dünyaya getirmemeli. Sonrası çok daha acı oluyor o çocukların.:olmaz:

ben mecburıyetten kurtaj oldum 3 ay önce o acıyı rabbim br daha yaşatmasın diye hergün dua ediyorum...
kürtaj a tabıkı karşıyım
madem bakamayacaksınız niye korunmuyorsunuz kurtaja tonla para dökenler aile planamasına gidip ilaç alabılırler bedelsız. bu bir cinayet bence bahanesi olamaz

merhaba ben 19 yasindayim ve vanin bir koyundenim.bundan birkac hafta once tecavuze ugradim ve hamile kaldim.bu utancla kimseye solemeden yasamaya calisiyorum.tahminime gore 4 - 5 haftalik hamileyim ve tecavuze ugradigimin ailemin haberi yoktur ve caresizim.eger aileme solersem beni tore der oldururler.bana tecavuz eden serefsizde koyden kacmis.cocugu aldirmak icinde hic param yoktur.diger bi care olarakda evden kacmayi dusundum ama parasiz nereye giderimki.son care olaraktan ya kendimi oldurmek yada cocugu dusurmeye calismak kalmistir.bu derdimi sizden baska kimseye acamadim zaten acamamda koy yerinde kime soliyebilirim bole biseyi.bana namusumuzu lekeledin derler yasatmazlar.dedim ya 2 carem kalmistir cocugu kendi kendime dusurmeye calismak.lutfen bana yardim edin boyle kendi basina cocugunu dusuren biri varmi varsa nasil dusurdu.bana ailene anlat gibilerinden cevap yazmayin cunku aileme desem onlar beni oldurur bizim toremiz vardir.ya 1 hafta icinde cocugu dusururum ya da ailemden once kendimi oldurmek zorundayim.lutfen acil bilgisi olan ya da benim gibi bir duruma dusupte kendi basina cocuk dusuren biri varsa nasil yapti cevap yazsin bana.eger bu bebegi dusuremezde kendimi oldurmek zorunda kalirsam allah gunahlarimi affetsin.

Bu ne ya akannehir Canım karakola gitsen sana sahip çıkmazlar mı ya da kadın sığınma evleri falan var?

merhaba ben 19 yasindayim ve vanin bir koyundenim.bundan birkac hafta once tecavuze ugradim ve hamile kaldim.bu utancla kimseye solemeden yasamaya calisiyorum.tahminime gore 4 - 5 haftalik hamileyim ve tecavuze ugradigimin ailemin haberi yoktur ve caresizim.eger aileme solersem beni tore der oldururler.bana tecavuz eden serefsizde koyden kacmis.cocugu aldirmak icinde hic param yoktur.diger bi care olarakda evden kacmayi dusundum ama parasiz nereye giderimki.son care olaraktan ya kendimi oldurmek yada cocugu dusurmeye calismak kalmistir.bu derdimi sizden baska kimseye acamadim zaten acamamda koy yerinde kime soliyebilirim bole biseyi.bana namusumuzu lekeledin derler yasatmazlar.dedim ya 2 carem kalmistir cocugu kendi kendime dusurmeye calismak.lutfen bana yardim edin boyle kendi basina cocugunu dusuren biri varmi varsa nasil dusurdu.bana ailene anlat gibilerinden cevap yazmayin cunku aileme desem onlar beni oldurur bizim toremiz vardir.ya 1 hafta icinde cocugu dusururum ya da ailemden once kendimi oldurmek zorundayim.lutfen acil bilgisi olan ya da benim gibi bir duruma dusupte kendi basina cocuk dusuren biri varsa nasil yapti cevap yazsin bana.eger bu bebegi dusuremezde kendimi oldurmek zorunda kalirsam allah gunahlarimi affetsin.

Ay ne olur birisi dalga geçiyor olsun. Gerçek olmasın bu.

Back
X