Kürtaj

Pinkbook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
119
37
98
31
Arkadaşlar geçen ay 7 haftalık bebişimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Üstünden 45 gün geçmesine rağmen adet olmadım test yaptım negatif çıktı geç döllenme olmuş olabilir mi çok endişeliyim test pozitif çıksaydı içim rahat olurdu

Daha 7 haftalıkken neden hemen kürtaja aldılar anlamadım? Neden biraz daha beklemediniz?

Zaten kese tamamen bozulsaydı kendiliğinden düşerdi yine de her ihtimale karşı kanamayı bekleseydiniz gerçi doktorlar daha iyi bilir yapması gerekeni tabi, o yüzden evet zor ama üzmeyin kendinizi doğumu beklerken bebeğinin başına birşeyler gelen insanlar var o zamanlar kaybetmek daha zordur en azından sağlıksız olduğu için bu şekilde olmuş Allah inşallah bir dahaki gebeliğinizde bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin doktorunuz izin verdiği andan itibaren tekrar çocuk sahibi olmayı deneyin inşallah sıkıntısız geçireceksiniz bu sefer.

Hafif leke şeklinde kanamalarım başlamıştı kesede bozuk olunca doktor beklemek riskli demişti .Şuan 45 inci gün oldu ama adet olmadım testte negatif

Nesi riskliymiş anlamadım kendiliğinden düşeceği varsa düşerdi sonuçta normal bir hamilelikmiş tehlikeli bir şey göremedim ama
Hafif leke şeklinde kanamalarım başlamıştı kesede bozuk olunca doktor beklemek riskli demişti .Şuan 45 inci gün oldu ama adet olmadım testte negatif

Reactions: H M
Bence kurtaj sonrasi adetiniz gecikmistir dollenmeden degil yani zaten kurtajdan sonra cogu kadin minimum 40 gunde adet oluyor

Kürtajdan 70 gün sonra adet olmuştum

doktorum kurtajdan sonra en az 2 ay bekleyin demişti bebek düşünmek için.sanırım siz çalıışmalara başladınız.bişey demedimi doktorunuz bunun hakkında

doktorum kurtajdan sonra en az 2 ay bekleyin demişti bebek düşünmek için.sanırım siz çalıışmalara başladınız.bişey demedimi doktorunuz bunun hakkında
Üç ay dedi ama kondomla korunmadık o yüzden gebelik olabilir diye düşündüm

Bi kaç gun daha adetiniz gelmezse doktora gidin. Benimde oyle oldu. Hic adet olmadan Kurtajin 50. Gunu beta 400 cikti. Doktora gittim kucuk bir parca kalmisti. Onu aldı ve beta sifirladi bi kaç hafta sonra adet oldum.

Hayır hiç lekelenme yaşamadım adet gibi kanaman oldu az tabi bi daha lekelenme olmadı
Benim kürtaj olalı 40 günü geçti ama hala lekelenmem bitmedi adet oldumm u onu bile anlamadım. bir ara yoğun bir adet gibi kanamam oldu ama omu bilmeiyorumhiç temizlenemediğim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…