Kese bozulmaya başlamıştı maalesefDaha 7 haftalıkken neden hemen kürtaja aldılar anlamadım? Neden biraz daha beklemediniz?
Hafif leke şeklinde kanamalarım başlamıştı kesede bozuk olunca doktor beklemek riskli demişti .Şuan 45 inci gün oldu ama adet olmadım testte negatifZaten kese tamamen bozulsaydı kendiliğinden düşerdi yine de her ihtimale karşı kanamayı bekleseydiniz gerçi doktorlar daha iyi bilir yapması gerekeni tabi, o yüzden evet zor ama üzmeyin kendinizi doğumu beklerken bebeğinin başına birşeyler gelen insanlar var o zamanlar kaybetmek daha zordur en azından sağlıksız olduğu için bu şekilde olmuş Allah inşallah bir dahaki gebeliğinizde bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsindoktorunuz izin verdiği andan itibaren tekrar çocuk sahibi olmayı deneyin inşallah sıkıntısız geçireceksiniz bu sefer.
Hafif leke şeklinde kanamalarım başlamıştı kesede bozuk olunca doktor beklemek riskli demişti .Şuan 45 inci gün oldu ama adet olmadım testte negatif
Kürtajdan sonra oluyor öyle normal diye biliyorumHafif leke şeklinde kanamalarım başlamıştı kesede bozuk olunca doktor beklemek riskli demişti .Şuan 45 inci gün oldu ama adet olmadım testte negatif
Normal mi sizce yinede pazartesi kan testi yapmayı dusunuyorumBence kurtaj sonrasi adetiniz gecikmistir dollenmeden degil yani zaten kurtajdan sonra cogu kadin minimum 40 gunde adet oluyor
Gayet normal biraz daha bekleyin ztn doktora giderseniz de tarlusal verir buyuk ihtimalNormal mi sizce yinede pazartesi kan testi yapmayı dusunuyorum
Kürtajdan 70 gün sonra adet olmuştumArkadaşlar geçen ay 7 haftalık bebişimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Üstünden 45 gün geçmesine rağmen adet olmadım test yaptım negatif çıktı geç döllenme olmuş olabilir mi çok endişeliyim test pozitif çıksaydı içim rahat olurdu
Kürtajdan 70 gün sonra adet olmuştum
[/QUOTçok fazla değil mi
Çok fazla değil mi ben biraz araştırdım ebe bir arkadaşımda 45 gün en fazla demişti o yüzden endişelendimKürtajdan 70 gün sonra adet olmuştum
Üç ay dedi ama kondomla korunmadık o yüzden gebelik olabilir diye düşündümdoktorum kurtajdan sonra en az 2 ay bekleyin demişti bebek düşünmek için.sanırım siz çalıışmalara başladınız.bişey demedimi doktorunuz bunun hakkında
EPki siizn bu süreçte lekelenmelereiniz devam etti mi?Kürtajdan 70 gün sonra adet olmuştum
Tam buraya yazdığım gün adet oldum canımEPki siizn bu süreçte lekelenmelereiniz devam etti mi?
Hayır hiç lekelenme yaşamadım adet gibi kanaman oldu az tabi bi daha lekelenme olmadıEPki siizn bu süreçte lekelenmelereiniz devam etti mi?
Bi kaç gun daha adetiniz gelmezse doktora gidin. Benimde oyle oldu. Hic adet olmadan Kurtajin 50. Gunu beta 400 cikti. Doktora gittim kucuk bir parca kalmisti. Onu aldı ve beta sifirladi bi kaç hafta sonra adet oldum.Arkadaşlar geçen ay 7 haftalık bebişimin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Üstünden 45 gün geçmesine rağmen adet olmadım test yaptım negatif çıktı geç döllenme olmuş olabilir mi çok endişeliyim test pozitif çıksaydı içim rahat olurdu
Benim kürtaj olalı 40 günü geçti ama hala lekelenmem bitmedi adet oldumm u onu bile anlamadım. bir ara yoğun bir adet gibi kanamam oldu ama omu bilmeiyorumhiç temizlenemediğim için.Hayır hiç lekelenme yaşamadım adet gibi kanaman oldu az tabi bi daha lekelenme olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?