K Kelebekkg Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 381 Emoji Skoru 125 Puanlar 18 4 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Minigimizzz #21 Minigimizzz .!.: bütün dengem şaştı . İnşallah adet olurumda . Gebelik istiyorum bu adetin geçmesini bekliyorm Genişletmek için tıkla... Stres yapmayın stres yaptıkça herşey daha kötü oluyor kendimden biliyorum
Minigimizzz .!.: bütün dengem şaştı . İnşallah adet olurumda . Gebelik istiyorum bu adetin geçmesini bekliyorm Genişletmek için tıkla... Stres yapmayın stres yaptıkça herşey daha kötü oluyor kendimden biliyorum
M Minigimizzz Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 66 Emoji Skoru 31 Puanlar 3 Yaş 36 4 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Minigimizzz #22 Ne kadar zaman sonra hamile kaldın
Sengibi01 ♥️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 334 Emoji Skoru 366 Puanlar 18 4 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Minigimizzz #23 Ben 52. Günde adet oldum ve çok zor sökülmüştüm. Sizin de zor sökülüyordur belki doktorum bana tarlusal demişti daha bi tane hap içmemle birlikte gelmişti kanama.
Ben 52. Günde adet oldum ve çok zor sökülmüştüm. Sizin de zor sökülüyordur belki doktorum bana tarlusal demişti daha bi tane hap içmemle birlikte gelmişti kanama.
melinda- Keep it simple 🦋 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 5.706 Emoji Skoru 7.710 Puanlar 198 4 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Minigimizzz #24 Minigimizzz .!.: Bende anlamadım ki . Kahverengi kanama oldu durdu . 60 günden sonra ilk defa oldu .devam edr mi etmez mi bilmiyorum . Bi an atlatmak istiyorum . ☹ Genişletmek için tıkla... Ben de ilk adeti bekliyorum. 28 gun oldu olacakmis gibi hissediyorum ama olmuyor cok sinir bozucu bir durum ya
Minigimizzz .!.: Bende anlamadım ki . Kahverengi kanama oldu durdu . 60 günden sonra ilk defa oldu .devam edr mi etmez mi bilmiyorum . Bi an atlatmak istiyorum . ☹ Genişletmek için tıkla... Ben de ilk adeti bekliyorum. 28 gun oldu olacakmis gibi hissediyorum ama olmuyor cok sinir bozucu bir durum ya
M Minigimizzz Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 66 Emoji Skoru 31 Puanlar 3 Yaş 36 5 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Minigimizzz #25 melinda- .!.: Ben de ilk adeti bekliyorum. 28 gun oldu olacakmis gibi hissediyorum ama olmuyor cok sinir bozucu bir durum ya Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olur inşallah
melinda- .!.: Ben de ilk adeti bekliyorum. 28 gun oldu olacakmis gibi hissediyorum ama olmuyor cok sinir bozucu bir durum ya Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olur inşallah