- 18 Ekim 2020
- 141
- 38
- 13
- Konu Sahibi hayatmavisii
-
5 canımKaçıncı haftadasin?
Bekle o zaman bende 5.haftada kese görüp bebek kalp atışı göremediler.Kurtaja alacakalardi bir kac güne gitmedim ben.Sonra sanırım 7.haftada kesede bebek vardi kalp atışı duyuldu.Cok da sağlıklı oglum doğdu.Bence sana zararı yoksa bekle5 canım
Çok sevindim sizin adınızaBekle o zaman bende 5.haftada kese görüp bebek kalp atışı göremediler.Kurtaja alacakalardi bir kac güne gitmedim ben.Sonra sanırım 7.haftada kesede bebek vardi kalp atışı duyuldu.Cok da sağlıklı oglum doğdu.Bence sana zararı yoksa bekle
Istiyorsaniz ins bebis oradadir.Bekleyin acele hareket etmeyinÇok sevindim sizin adınızaŞuan dış gebelikten şüphelenmedi için bir zararı yok sanırım biraz beklemeye ama ben ilk başta biraz dış gebelikten telaş yapınca doktorda telaşlandı ama sonra 3 doktorda ultrasonda keseye benzer bir şey gördüklerini söyleyince biraz sakinleştim
Evet istiyorum inş sağlıkla gelsinIstiyorsaniz ins bebis oradadir.Bekleyin acele hareket etmeyin
kac gun aralikla kan değerine bakildi gebeligi ne zaman öğrendinizEvet istiyorum inş sağlıkla gelsin
76,196,348,500 değer bu şekildekac gun aralikla kan değerine bakildi gebeligi ne zaman öğrendiniz
çok düzensiz degil son iki test kac gun arayla yapildi76,196,348,500 değer bu şekilde
Hepsi 2 gün arayla yapıldıçok düzensiz degil son iki test kac gun arayla yapildi
Canım merak ettim varmı bir gelisme acaba insallah sağlıklı bir sekilde ilerlemiştirKızlar merhaba beta değerlerim artıyor ama düzensiz bugün 500dü, vajinal ultrasonda keseye benzer bir şey gördüğü için dış gebelikten şüphelenmedi kanama vs yok doktor sağlıksız gebelik ihtimali yüksek dedi ve kürtaj olabileceğimi söyledi böyle bir şey başına gelen var mı?
Kürtaj sonrası nasıl geçti şuan zor bi süreçten geçiyorum böyle kötü zamanlardan geçen arkadaşların tecrübelilerine ihtiyacım var
Maalesef canım kürtaj oldumCanım merak ettim varmı bir gelisme acaba insallah sağlıklı bir sekilde ilerlemiştir
Canım çok üzüldüm geçmis olsun Rabbim daha hayırlı sekilde nasip etsin insallah bendede beta gerektigi gibi yukselmedi 1 hafta sonra bakacaklar olmazsa sanirim kurtaj yapacaklarMaalesef canım kürtaj oldum
Geçmiş olsunMaalesef canım kürtaj oldum
Çok geçmiş olsun canım..Öncelikle korkma,ben de çok korktum ama hiç korkulduğu gibi olmuyor ,sonrasında sadece yarım saat gibi bi ağrı oluyor ki hemen iğne yapıyorlar merak etme sonra rahatlamış bir şekilde evine gidiyorsun emin ol ertesi gün bir şey anlamıyorsun bileGeçmiş olsunbende benzer durumdayım.. Değerler iki katı artmıyor. Kürtaj sonrası ağrı filan oluyor mu? Bana da kürtaj dedi
Rahim filmi çektirmeden önce doktor çok kısa bir işlem dedi, bir günümü aldı çok kötü ağrılarım olmuştuÇok geçmiş olsun canım..Öncelikle korkma,ben de çok korktum ama hiç korkulduğu gibi olmuyor ,sonrasında sadece yarım saat gibi bi ağrı oluyor ki hemen iğne yapıyorlar merak etme sonra rahatlamış bir şekilde evine gidiyorsun emin ol ertesi gün bir şey anlamıyorsun bile
Canım ağrı eşiğin düşük olabilir ama yarım saat sonra genelde herkesin ağrısı gidiyor bende çok araştırmıştım,korkma korkunca insan gereksiz çok geriyor kendini..2 haftaya yakın takip edildi canım doktor kese de gördü ama değerlerden dolayı kürtaja karar verdiRahim filmi çektirmeden önce doktor çok kısa bir işlem dedi, bir günümü aldı çok kötü ağrılarım olmuştuiçime su serptin teşekkür ederim.
Ne kadar sürede kürtaj a karar verildi? Kese görmüşmüydün?
Bende daha geçen hafta öğrendim. Değerler iki katı atmayınca kursağımda kaldıCanım ağrı eşiğin düşük olabilir ama yarım saat sonra genelde herkesin ağrısı gidiyor bende çok araştırmıştım,korkma korkunca insan gereksiz çok geriyor kendini..2 haftaya yakın takip edildi canım doktor kese de gördü ama değerlerden dolayı kürtaja karar verdi
Evet..erken öğrendiğime çok pişmanım ,her türlü 2 haftaya yakın bekleniyor zaten o yüzden erken öğrenip strese girmek gereksizmiş tecrübe oldu,sen de üzme canını inş sağlıkla devam eder gebeliğin ama etmezse de üzülme Allah verdi Allah alıyor yine verir inş bu sefer sağlıklı bebekler ve gebelikler bizlereBende daha geçen hafta öğrendim. Değerler iki katı atmayınca kursağımda kaldıhaklısın canım korku stres belki etkiliyor değerleri. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?