- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Nasil yapılıyor pazartesi zorunlu kurtaj olacağım korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmia olsun şimdiden. Korkma zorlayıcı bir işlem degil. Eger kanaman baslamadiysa ağızdan ve vajinadan ilac verecekler başlasın diye. Kanama rahim ağzı aciliyormus ve işlem daha kolay yapiliyormus hemsire öyle demisti. Bu ilacla birlikte adet sancisi gibi agrin olabilir dediler bnde olmamisti.daha sonra isleme aliniyosun anestezi altinda yapiliyor bayilip ayilman 1 saati bulmaz belkide işlem zaten yarim saat bile tutmuyor. Sonrasinda bir kaç saat dinleniyorsun ve taburcu ediliyorsun. İlaçlarını aksatma temizligine dikkat et ilişki zaten yasak oturarak dus alma bi sure bana ozellikle bunlar söylenmiştiNasil yapılıyor pazartesi zorunlu kurtaj olacağım korkuyorum
Doktorum ilaçtan bahsetmedi herkese mi veriliyor bu ilacGecmia olsun şimdiden. Korkma zorlayıcı bir işlem degil. Eger kanaman baslamadiysa ağızdan ve vajinadan ilac verecekler başlasın diye. Kanama rahim ağzı aciliyormus ve işlem daha kolay yapiliyormus hemsire öyle demisti. Bu ilacla birlikte adet sancisi gibi agrin olabilir dediler bnde olmamisti.daha sonra isleme aliniyosun anestezi altinda yapiliyor bayilip ayilman 1 saati bulmaz belkide işlem zaten yarim saat bile tutmuyor. Sonrasinda bir kaç saat dinleniyorsun ve taburcu ediliyorsun. İlaçlarını aksatma temizligine dikkat et ilişki zaten yasak oturarak dus alma bi sure bana ozellikle bunlar söylenmişti
Geçmiş olsun ilk kürtaj olunduğunda arkadaşın dediği gibi ilaç veriyorlar rahimin açılması için. Bende zorunlu kürtaj olmuştum ilk gebeliğim olduğu için rahime zarar vermemek için ilaçla rahminin açılmasını sağlayacağız demişti doktor. Benim hafif bir ağrım oldu. İlacı verdikten üç saat sonra kanamam oldu. Zaten kanama oldu mu hemen haber verin diyorlar sonra kürtaj yapıyorlar. Ben özelde olmuştum. Bayıltmışlardı ne olduğunu hatırlamadım yarım saat kadar sürmüş odaya çıkardılar sonra kendine gelince ve serumun bitince gidebilirsin demişlerdi. Hemen ayaklanıyorsun zaten.Nasil yapılıyor pazartesi zorunlu kurtaj olacağım korkuyorum
çok geçmiş olsun korkmaniza gerek yok özelde olacaksanız anestezi ile yapıyorlar kısa sürüyor işlem uyandığınızda hiç bir şey hatirlamiyorsunuz.Nasil yapılıyor pazartesi zorunlu kurtaj olacağım korkuyorum
ben 2 kez kürtaja girdim ikisindede ilaç vermediler.Doktorum ilaçtan bahsetmedi herkese mi veriliyor bu ilac
bende zorunlu kürtaj oldum .Hiç kanamam yoktu bana rahim açılsın diye bir ilaç vermedi doktor.Doktorum ilaçtan bahsetmedi herkese mi veriliyor bu ilac
Tekrar gebe kaldiniz miGeçmiş olsun ilk kürtaj olunduğunda arkadaşın dediği gibi ilaç veriyorlar rahimin açılması için. Bende zorunlu kürtaj olmuştum ilk gebeliğim olduğu için rahime zarar vermemek için ilaçla rahminin açılmasını sağlayacağız demişti doktor. Benim hafif bir ağrım oldu. İlacı verdikten üç saat sonra kanamam oldu. Zaten kanama oldu mu hemen haber verin diyorlar sonra kürtaj yapıyorlar. Ben özelde olmuştum. Bayıltmışlardı ne olduğunu hatırlamadım yarım saat kadar sürmüş odaya çıkardılar sonra kendine gelince ve serumun bitince gidebilirsin demişlerdi. Hemen ayaklanıyorsun zaten.
Saglikli gebeliginiz oldu mu spnraben 2 kez kürtaja girdim ikisindede ilaç vermediler.
SaolunBnim de kanamam yoktu ilaç vermeden kürtaj oldumanestesizi olduğunuz için kolay uyandiginiz da ağrınız olur adet ağrısının biraz fazlası smdiden geçmiş olsun kötü bir durum
![]()
Geçmiş olsun...Arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmasın kanama olmayınca ilaç veriliyor diye bir zorunluluk yok, benim de çocuğum yok ve iki kere zorunlu kürtaj oldum ikisinde de ilaç verilmedi anestezi ile uyutulup 10-15dk içinde uyanıyorsunuz herşey bitmiş oluyor, hafif ağrı hafif kanama olabiliyor bir süre, bazılarında hiç olmuyormuş, olmazsa da endişelenmeyin, antibiyotik verecek doktorunuz mutlaka kullanın enfeksiyon kapmamak çok önemli, iki hafta kadar ilişki yasak, eğer kanama lekelenme daha uzun sürüyorsa bitene kadar ilişkiye girmeyin enfeksiyon kapmamak için..bunlar önemli, inşallah tekrarını yaşamazsınNasil yapılıyor pazartesi zorunlu kurtaj olacağım korkuyorum
Doktorum direk anestezi altında vakumla alacağım dediGeçmiş olsun...Arkadaşlar yanlış yönlendirme yapmasın kanama olmayınca ilaç veriliyor diye bir zorunluluk yok, benim de çocuğum yok ve iki kere zorunlu kürtaj oldum ikisinde de ilaç verilmedi anestezi ile uyutulup 10-15dk içinde uyanıyorsunuz herşey bitmiş oluyor, hafif ağrı hafif kanama olabiliyor bir süre, bazılarında hiç olmuyormuş, olmazsa da endişelenmeyin, antibiyotik verecek doktorunuz mutlaka kullanın enfeksiyon kapmamak çok önemli, iki hafta kadar ilişki yasak, eğer kanama lekelenme daha uzun sürüyorsa bitene kadar ilişkiye girmeyin enfeksiyon kapmamak için..bunlar önemli, inşallah tekrarını yaşamazsınBir de anestezi ile mi olacak onu sorun sakın anestezisiz kabul etmeyin
Gebe kaldiniz miThread 'Bebeğimin kalbi durdu'
Bebeğimin kalbi durdu
Bende yarin olacağım benimde cok büyük zorluklarla mucize bir oglum var cok şükür ama her bebrgin yeri başkaMerhaba maalesef bende pazartesi yada salı bebbiğimin kalbi durduğu için kürtaj olacağım, iki saglıklı çocugum var, hayırlısıyla bu süreci atlatalım inşallah
Kürtaj konusunda yardımcı olmak istedim size. Gebe kalmış olmam veya olmamam şuan size yardımcı olmaz. Ama madem merak ettiniz hala korunuyorum.Gebe kaldiniz mi