Kürtaj

Kanuniye Allah kimseyi düşürmesin hayatımda 1 kere gittim 4 yil önce ve o tramvayı asla atlatamadım bir daha devlet hastanesine ayak basamadim özel beni kanuniye elimde kagitla sevk etti bebek içeride beslenemiyormus plasenta ayrılmış benimde bebeginde hayati riski varmış acilden giriş yaptım muayene etti biseyin yok eve git 1 ay sonra gel dedi dedim elimde sevk kağıdı var bebek hareket etmiyor bana şımarıklık yapma hadi eve dedi ben orda bir kıyamet kopardim aksam 11di hastaneyi ayağa kaldırdım sonra beni perinatolojiye çıkardılar oyle yapınca perinatolog muayene etti acil dogum hayati riskin var dedi direk ciğer geliştirici yaptilar dogumhaneye indirdiler nstde bağlı duruyorum bebek kucuk nstde sabit duramıyor surekli kayıyor bana bakan doktorda basimda bekledi Allah razı olsun 2 hafta önce amerikadan gelmis belliydi orda bana insan gibi davranan tek kisi idi basimda bekledi sonra diğer acil doktoru geldi başıma doktoruma diyorki ne uğraşıyorsun bu bebek için ölmüş zaten dedi benim elim ayağım boşandı nstde sesini duyuyorum dedim ben gidiyorum çıkarın beni burda asla dogurmucam imza attım ambulans çağırdılar en yakin özele gittim orda acil doguma girdim kanuni adini duydukça tüylerim ürperir Rabbim kimseyi düşürmesin..
Amin amin..
Cok uzuldum adiniza..
Berbat bir hastane.
Gidecek kimse varsa sakin gitmesin.
Doktorlari kendini tanri zannediyorlar.
Sert ve yuzsuzler.
Bana da hayvan gibi davrandilar..
Hala hafizamda..

Amin amin..
Cok uzuldum adiniza..
Berbat bir hastane.
Gidecek kimse varsa sakin gitmesin.
Doktorlari kendini tanri zannediyorlar.
Sert ve yuzsuzler.
Bana da hayvan gibi davrandilar..
Hala hafizamda..
Evet maalesef oyleler ve ben ordakilerin hiçbirine hakkimi helal etmiyorum 2016 yılında yaşadım hala atlatamadım tek akıllılık yaptığım şey imza atıp çıkmak oldu ordan orda kalsaydım daha kotu seyler yaşayacağıma emindim cok sukur 2 evladınız varmış Rabbim onlara güzel ömürler versin ins

Daha anlatamadiklarimda var inan ki bu sadece bir kısmydi gercekten hayatımda cok büyük bir tramva yaşadım o yüzden özelde cok iyi bir doktora gitmekten başka şansım kalmadı o günden sonra bugun kurtaj oldum ama doktorum sagolsun tramva yasatmadi elhamdülillah ne çatala yattım ne aletleri gordum hepsini ben bayildiktan sonra yapmışlar ben sadece normal sedyeye yatıp narkoz aldim o kadar korkuyordum ki tramva olcak diye üstümden cok büyük yük kalktı ins yeniden anne olabilirim :KK43:
Amin inşallah 🤲🏻biraz dinlendikten sonra trombofoli paneli genetik testler yaptırmayı düşünüyor musuz

Amin inşallah 🤲🏻biraz dinlendikten sonra trombofoli paneli genetik testler yaptırmayı düşünüyor musuz
Canim ben 1 dusuk 1 26 haftalik bebeğimi kaybedince butun pihtilasma kromozom genetik bağışıklık ile ilgili gerseyi yaptirdim bisey yok dediler aspirin verdiler 26 haftalik kaybım yuzunden 1 tane oglum oldu onda 12.haftaya kadar igne 12 bitince iğneyi bırakıp aspirin vermişlerdi bunda da 12.haftaya gelebilseydim aspirin baslicaktik ama igne baslatmadi doktorum bebegi patolojiye değilde genetige gönderdim eger kromozomal birsey çıkmazsa doktorumun yakasına yapisacagim :(

Evet maalesef oyleler ve ben ordakilerin hiçbirine hakkimi helal etmiyorum 2016 yılında yaşadım hala atlatamadım tek akıllılık yaptığım şey imza atıp çıkmak oldu ordan orda kalsaydım daha kotu seyler yaşayacağıma emindim cok sukur 2 evladınız varmış Rabbim onlara güzel ömürler versin ins
Aminnn hepimizin evlatlarina ve dunyaya gelecek olan evlatlarina simdiden guzel omurler insallah

Canim ben 1 dusuk 1 26 haftalik bebeğimi kaybedince butun pihtilasma kromozom genetik bağışıklık ile ilgili gerseyi yaptirdim bisey yok dediler aspirin verdiler 26 haftalik kaybım yuzunden 1 tane oglum oldu onda 12.haftaya kadar igne 12 bitince iğneyi bırakıp aspirin vermişlerdi bunda da 12.haftaya gelebilseydim aspirin baslicaktik ama igne baslatmadi doktorum bebegi patolojiye değilde genetige gönderdim eger kromozomal birsey çıkmazsa doktorumun yakasına yapisacagim :KK43:
İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur 🤲🏻

Nasil yapılıyor pazartesi zorunlu kurtaj olacağım korkuyorum
Geçmiş olsun ..geçen hafta bende bebeğin kalp atışı oluşmadığından 8+5 te kürtaj oldum..benimki anestezi altında oldu ..hatırlamıyorum ..sonrasında antibiyotik verdi doktor birde ağrı kesici ..bı iki gün adet ağrısına benzer ağrım oldu..kanama hiç olmadı denecek kadar azdı..korkulacak bi dur yok ama psikolojik açıdan zor ..rabbim kimseye yaşatmasın

Back
X