- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.129
- 548
- Konu Sahibi Pamukprensali
Amin amin..Kanuniye Allah kimseyi düşürmesin hayatımda 1 kere gittim 4 yil önce ve o tramvayı asla atlatamadım bir daha devlet hastanesine ayak basamadim özel beni kanuniye elimde kagitla sevk etti bebek içeride beslenemiyormus plasenta ayrılmış benimde bebeginde hayati riski varmış acilden giriş yaptım muayene etti biseyin yok eve git 1 ay sonra gel dedi dedim elimde sevk kağıdı var bebek hareket etmiyor bana şımarıklık yapma hadi eve dedi ben orda bir kıyamet kopardim aksam 11di hastaneyi ayağa kaldırdım sonra beni perinatolojiye çıkardılar oyle yapınca perinatolog muayene etti acil dogum hayati riskin var dedi direk ciğer geliştirici yaptilar dogumhaneye indirdiler nstde bağlı duruyorum bebek kucuk nstde sabit duramıyor surekli kayıyor bana bakan doktorda basimda bekledi Allah razı olsun 2 hafta önce amerikadan gelmis belliydi orda bana insan gibi davranan tek kisi idi basimda bekledi sonra diğer acil doktoru geldi başıma doktoruma diyorki ne uğraşıyorsun bu bebek için ölmüş zaten dedi benim elim ayağım boşandı nstde sesini duyuyorum dedim ben gidiyorum çıkarın beni burda asla dogurmucam imza attım ambulans çağırdılar en yakin özele gittim orda acil doguma girdim kanuni adini duydukça tüylerim ürperir Rabbim kimseyi düşürmesin..
Cok uzuldum adiniza..
Berbat bir hastane.
Gidecek kimse varsa sakin gitmesin.
Doktorlari kendini tanri zannediyorlar.
Sert ve yuzsuzler.
Bana da hayvan gibi davrandilar..
Hala hafizamda..