Kürtaj

BegumLiya

Allah var gam yok 🙏🏼
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
44
17
18
31
8 haftalık gebeydim bugün kürtaj oldum gelişemediği için önerisi olan varmı nelere dikkat etmeliyim ne yapmalıyım

8 haftalık gebeydim bugün kürtaj oldum gelişemediği için önerisi olan varmı nelere dikkat etmeliyim ne yapmalıyım
Her ikisi için de
Kürtajdan sonra 10güne kadar -bu süre değişebilri- lekelenmeleriniz olabilir
Bu süreçte doktor antibiyotik vermiştir onu düzenli kullanın onun dışında 10 gun kadar ilişki yasak enfeksiyon oluşmaması adına
Sonraki gebelık için genelde 3 ay dınlenır dıyorlar ama bu süre zarfında gebelık oluşursa da bir sıkıntı olmuyormuş
O yüzden kendinizi hazır hissettıgınızee gebelık düşünebilirsiniz
Doktorumun bana söyledıkleri bunlar
Bende 1 ay once kurtaj oldum

Her ikisi için de
Kürtajdan sonra 10güne kadar -bu süre değişebilri- lekelenmeleriniz olabilir
Bu süreçte doktor antibiyotik vermiştir onu düzenli kullanın onun dışında 10 gun kadar ilişki yasak enfeksiyon oluşmaması adına
Sonraki gebelık için genelde 3 ay dınlenır dıyorlar ama bu süre zarfında gebelık oluşursa da bir sıkıntı olmuyormuş
O yüzden kendinizi hazır hissettıgınızee gebelık düşünebilirsiniz
Doktorumun bana söyledıkleri bunlar
Bende 1 ay once kurtaj oldum
Benim ki ne yazık ki tüp bebekti canım 6. Haftada durmuş kalbi gelişmemiş kalmış öyle biz bunu 8. Haftada öğrendik onun için dün kürtaj olmak zorunda kaldım yani kendiliğinden gebe kalmam imkansız gibi bişey

Benim ki ne yazık ki tüp bebekti canım 6. Haftada durmuş kalbi gelişmemiş kalmış öyle biz bunu 8. Haftada öğrendik onun için dün kürtaj olmak zorunda kaldım yani kendiliğinden gebe kalmam imkansız gibi bişey
Allah büyük öyle düşünme
pıhtılaşma problemi var mj

erken kayıp ise kromozom anomalisi sebebiyle olabilir. bundan sonraki denemenizde pgt yaptırabilirsiniz. çok geçmiş olsun.

Back
X