Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benmde kürtaj olduktan çok sonra sıfırlandı beta değeriMerhaba boş gebelikten kürtaj oldum 20 gün önce faket kanda beta 208 çikıyor bilgisi olan varmi kürtaj olduğum gün 1394dü bilgisi olan varmi
Selam.benimde yarın son bir kez daha kontrolüm var yarın ama benimde sonuç belli ıyi değil bende de durumlar.bende dün elimde son kalan testimi yapayım dedim hala 2.çizgi kopkoyu hatta bu güne kadar en koyu çizgi çıktı. Bende artık iyice silik yada kaybolmuştur diye düşünüyodum çünkü kesem de gelişme yok hatta fetüsü bile zor gördü 2.06mm. Nasıl olduda o kadar koyu çıktı 2.çizgi şaşırdımMerhaba benmde kürtaj olduktan çok sonra sıfırlandı beta değeri
Bende tedirgin oldum sorunmu var diye doktorum 1 ay sonra hamile kalabilirsin dedi fakat sıfırlanmadiMerhaba benmde kürtaj olduktan çok sonra sıfırlandı beta değeri
Düşüyor betan canım yeni kürtaj olduğun için yavaş yavas düşüyor adet olduğun gün sıfırlanacak bende yaşadım 7 ay 9nce aynısını merak etme korkulacak bişey yokMerhaba boş gebelikten kürtaj oldum 20 gün önce faket kanda beta 208 çikıyor bilgisi olan varmi kürtaj olduğum gün 1394dü bilgisi olan varmi
Canim çok teşekkür ederim ama benim kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı 14 gün sonra 4 gün adet olur gibi kanamam oldu bugün bitti yok acaba adet olabilirmi ama olsa bete neden 208 çıksın kafam karışık çokDüşüyor betan canım yeni kürtaj olduğun için yavaş yavas düşüyor adet olduğun gün sıfırlanacak bende yaşadım 7 ay 9nce aynısını merak etme korkulacak bişey yok
Saat sifirlanmamis o zaman adet olduğun halde birliktelik falan oldumu eşinle biliyorsun kürtaj sonrası 2 hafta sonra yumurtlaman geri dönüyor inşaallah yeni gebeliktirCanim çok teşekkür ederim ama benim kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı 14 gün sonra 4 gün adet olur gibi kanamam oldu bugün bitti yok acaba adet olabilirmi ama olsa bete neden 208 çıksın kafam karışık çok![]()
Yok cnm birlikte olmadık ayrıca beta sıfırlanmadan tekrar hamile kalmak doğrumu bilmiyorumSaat sifirlanmamis o zaman adet olduğun halde birliktelik falan oldumu eşinle biliyorsun kürtaj sonrası 2 hafta sonra yumurtlaman geri dönüyor inşaallah yeni gebeliktir
Anladım iyice temizlediler mi eminmisin parça falan kalmadı degilmi istersen yarın bı muayne ol ihmal etme benim 15 günde sifirlanmistiYok cnm birlikte olmadık ayrıca beta sıfırlanmadan tekrar hamile kalmak doğrumu bilmiyorum
Teşekkür ederim cnm valla bilmiyorum kürtajdan sonra kanama olmadı hiç 14 gün sonra olunca adet diye düşündüm kontrolde gitmedim hepimize geçmiş olsunCanım merhaba ben 21 haziranda kürtaj olduğumda 1300 lerdeydi 2 Temmuzda 31 e düşmüştü. Fakat 28 temmuzda hala 22 idi. Kanamam başlamasına rağmen. 6 ağustosta da 3 çıktı. Birdaha da baktırmadım. Yani benim sıfırlanması epey sürdü. Bazı kişilerin 15 günde sıfırlanıyor değer daha yüksek olmasına rağmen. Bazen de geç sıfırlanıyor. Kürtaj sonrası kontrolün temizse, adetin de 40 gün içinde gelirse endişe etme
Kontrole gitmedim cnm yarin randevu aldim gitcem herşey yolundadır umarimAnladım iyice temizlediler mi eminmisin parça falan kalmadı degilmi istersen yarın bı muayne ol ihmal etme benim 15 günde sifirlanmisti
Kontrole gitmedim cnm yarin randevu aldim gitcem herşey yolundadır