Kürtaj

Nuran1209

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
121
74
18
26
Arkadaşlar kürtaj sonrası rahim dokuları tam olarak ne zaman iyileşir bilen var mı ? 29 Aralık'ta kürtaj oldum kanamam düne kadar devam ediyordu bugün gelmedi. Dokular iyileşti mı bilmiyorum cinsel birliktelik hiç olmadı kürtajdan sonra kanamam bitti açıkçası cinsel birliktelik düşünüyorum şuan fakat çok korkuyorum dokularım iyilesmediyse tam olarak ağrı çok olur mu ?

Arkadaşlar kürtaj sonrası rahim dokuları tam olarak ne zaman iyileşir bilen var mı ? 29 Aralık'ta kürtaj oldum kanamam düne kadar devam ediyordu bugün gelmedi. Dokular iyileşti mı bilmiyorum cinsel birliktelik hiç olmadı kürtajdan sonra kanamam bitti açıkçası cinsel birliktelik düşünüyorum şuan fakat çok korkuyorum dokularım iyilesmediyse tam olarak ağrı çok olur mu ?
Ben kürtajdan 10 gün sonra ilişkiye girmiştim o zamana kadar iyileşmiştim

Ben kürtajdan 10 gün sonra ilişkiye girmiştim o zamana kadar iyileşmiştim
Kanamaniz ne kadar sürmüştü benim 26 gün oldu yani bugün hiç kanamam olmadı heralde bitti diye düşünüyorum ve kürtajdan sonraki ilk ilişkinizde canınız normalden daha fazla yanmis miydi

Kanama bittiyse Bi sıkıntı yoktur. Doktorun kontrol de söylemiştir. Ama genelde 10 gün kadar bekleniyor. Zaten kanama da anca bitiyor. Rahim iyileşmiş oluyor. Kendinizde sıkıntı yapmayacaksınız girin. Uzun süre olmuş.

Bu kadar uzun surmesi normal degil, doktorunuza sordunuz mu?

Maximum 10 gün kanama olur diye biliyorum, sizin 25 günden feza olmuş. Enfeksiyon olabilir ya da parça kalmış olabilir, ilişkiden önce bunların üzerinde durun bence

Tam anlamamışım pardon. Kesinlikle 14 günden fazla sürerse sıkıntı olur dedi benim doktorum. 1 hafta oldu benimde. 15 güne kadar kanama normal dedi. Ondan sonrası olursa muhakkak gel dedi. Doktorunuza gdin çok uzun sürmüş

Bu kadar uzun surmesi normal degil, doktorunuza sordunuz mu?
Sormadım henüz gitmedim gitmeme sebebim de çevremde kürtaj olanların hepsi çok normal karşıladı şey falan dediler tıpkı doğum yapmış gibi lohusalık dönemine benziyor kurtajda 1 ay sürebiliyormus doktoruma kürtajdan 1 hafta sonra gittiğimde bana tamamen temizlenmiş rahmin dedi sıkıntı görmedi boş gebelik yüzünden kürtaj olmuştum

Benim kanamam tam 15 gün sürmüştü.
Doktoruma kaç kez sordum normal dedi
Kanama bittikten yaklaşık 1 hafta sonra cinsel birlikteliğimiz olmuştu.
Çok acı falan hissetmedim.
Ama tekrar rahmin toparlanması ve yeniden bebek sahibi olmak için doktor en az 3 ay korunun demişti.

Benim kanamam tam 15 gün sürmüştü.
Doktoruma kaç kez sordum normal dedi
Kanama bittikten yaklaşık 1 hafta sonra cinsel birlikteliğimiz olmuştu.
Çok acı falan hissetmedim.
Ama tekrar rahmin toparlanması ve yeniden bebek sahibi olmak için doktor en az 3 ay korunun demişti.
Benim de doktorum kanama bitince cinselliği önerdi tekrar hamilelik içinde hemen kalabilirsin fakat bana sorarsan sen yine de 1 adet bekle öyle kal dedi

Sormadım henüz gitmedim gitmeme sebebim de çevremde kürtaj olanların hepsi çok normal karşıladı şey falan dediler tıpkı doğum yapmış gibi lohusalık dönemine benziyor kurtajda 1 ay sürebiliyormus doktoruma kürtajdan 1 hafta sonra gittiğimde bana tamamen temizlenmiş rahmin dedi sıkıntı görmedi boş gebelik yüzünden kürtaj olmuştum
Yok oyle lohusalik falan gibi olmuyor, daha kisa suruyor kanama

Yok oyle lohusalik falan gibi olmuyor, daha kisa suruyor kanama
Of yaa valla gidicektim doktora kayinvalideme kadar herkes çok normal karşılaşınca dedim koca insanlardan daha mı iyi bilcem bide ilk gebeliğim gitmedim iyi ki konu acmisim ben herkeste bu kadar uzun sürüyor saniyordum

Bende 28 aralıkta dış gebelikten dolayı kürtaj oldum doktor 1 ay ilişki yasağı verdi benimde kanamam çok sürdü ortalama 1 ay felan ama iki gün oluyo biteli bende ilişkiye girmeyi düşünüyorum siz gibi bişey olurmu diye düşünüyorum 🤨

Back
X