Kürtaj

nurwq_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
80
14
3
20
Kızları sizlere birşey danışmak istiyorum bundan altı ay önce 7 haftalık düşüğüm oldu ve kan uyuşmazlığı olduğunu ben bilmiyordum düşükten sonra öğrendim ve sonrasında uyuşmazlık için iğne vuruldum şuan tekrardan hamileyim 6 haftalik çok da tedirginim bu durumu yaşayan var mı aranızda

Can merhaba iki sorum olucak sana bende iki defa kürtaj oldum boş gebelik ve sonrasında altı haftaliken kalbi durdu şimdi tekrar istiyorum beş ay oldu kürtaj olalı genetik testi verdik on beş gün olucak bir kaç doktor bir daha tekrarlanmaz diyor boş gebelik hiç saymıyorlar bile her neyse sonuç bir buçuk ay alır bizde korunmuyoruz sen sonucun çıktıktan sonrami hamile kaldin yoksa sonuç beklerken mi kaldın hamile olunca mi tedavi başlıyor ve kan uyuşmazligi nasıl oluyor akrabalık mi yoksa başka bir şey mi genel olarak cevapların için sağol

Bu arada tedirgin olma inşallah bir şey olmaz bebeşine stres yapar bütün hastalık kayıp hepsi onun yüzünden bebeşinin hayellerini kur

Cnm ben boş gebelik yaşamadım hiç ilk gebeliğimde kan uyuşmazlığı varmış fakat bilmiyordum 7 haftalıkken düşük yaptım onun sonrasında öğrendim uyuşmazlığın olduğunu ve aradan 6 ay geçti şuan yine 6 haftalık hamileyim bana kalsa sen sonuçlarını bekle tedbir amaçlı

Kan uyuşmazlığı için eğer oldu ki kanamanız lekelenmeniz oldu hemen acile gidin size kan uyuşmazlığı iğnesi yapmaları gerekir mutlaka.Onun dışında bir sorun olmazsa 28.haftada Kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor, herhangi bir sorun olmaz bebekte veya sizde iğneyi olmanız lazım sadece

Benim ilk boş gebelikti lekelenme oluyordu yani anliyordum bir sıkıntı olduğunu diğerinde yoktu bir sıkıntı ama kalbi durdu şöyle bir şey var acaba ben devlete Cok gittim çünkü yine boş genelikten şüphelilerdi sonra özele gittim hata iki hafta bekledim kalbi için ama olmadı bende diyorum acaba devlet hafta hafta Altan çok bakiyordu bakmalarida uzun sürüyordu acaba bu Altan bakma yüzünden mi oldu aklıma hep geliyor doktorumda beklemen için bir şey yok diyor bizde hiç korunmadik adete 15 gün var zaten bende kendimi korkutmak istemiyorum hayırlısı artık nasip neyse o olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Alttan bakmadan da dediğini gibi kaynaklaniyor olabilir cnm bende gebeyim mesela ama hiç alttan muayne olmadım sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum öyle

Alttan bakmadan da dediğini gibi kaynaklaniyor olabilir cnm bende gebeyim mesela ama hiç alttan muayne olmadım sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum öyle
Benim inanirmisin canım o gebelikte bir buçuk ayda belki on defa bakmislardir keseyi bile görmedim.dedi beta 6000 bin Ken insanın canı çok degersizleşmis asistanlar bakıyordu ya hep bende düşünüyorum belki onlar öyle yapti benim bir kızım var ondan sonra oldu zaten bir sıkıntı olsa kızımda olurdu

Bence de saçma sürekli alttan muayene etmeleri kızın da varmış ztn olsa bir sorun onda da görülürdü iyi bir doktora görünmende fayda var

Bence de saçma sürekli alttan muayene etmeleri kızın da varmış ztn olsa bir sorun onda da görülürdü iyi bir doktora görünmende fayda var
Genetik testi verdim bakalım ne cikicak hamilelik olsa verdim genetik testiyle çıkacak zaten özele gidiyorum ordan devam edicem devlete geçmiştim hamilelik olursa özele gidicem onların bilgisayarlari daha iyi en azından

Eşlerden birinin kan grubu pozitif, diğerinin kan grubu negatifse kan uyuşmazlığı var demektir.
İkiniz de ya pozitif ya negatif olacaksınız

Genetik testi verdim bakalım ne cikicak hamilelik olsa verdim genetik testiyle çıkacak zaten özele gidiyorum ordan devam edicem devlete geçmiştim hamilelik olursa özele gidicem onların bilgisayarlari daha iyi en azından
Ayn cnm öyle yaparsın fazla düşünüp kendine sıkıntı etme

İyi çok. Şükür benim korktuğum krozom analizi falan kan pıhtılaşma olsa iğne var ama bu krozom dan yana korkuyorum
Korkma. Korktuğu şeyi kendine çağırma. Ne gelirse Rabbimden. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşaAllah

Korkma. Korktuğu şeyi kendine çağırma. Ne gelirse Rabbimden. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşaAllah
Aynen doğru diyorsun canım aynı şeyi yaşamak bir daha yaşicam düşüncesi insanı korkutuyor ama içim rahat olması lazım aynı şeyi bir daha yaşicam diye bir şey yoktur zaten bir kizm var krozomda çıkmaz belki kan pıhtılaşma olur peki o hamile kalmadan önce mi vuruluyor yoksa hamile olunca mi kese gözukuncemi vuruluyor ben 20 gün sonra bursaya gidicem Ağustos 4 te adet olucam bende Ağustos 20 de gelicem nasil olucak ya hamilelik olursa

Hiçbir fikrim yok
Burada birçok şey okudum öğrendim ama bu tarz konularda hiç bilgim yok
En iyisi kadın doğumcu ile görüşmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…