Kürtaj

edanur123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
34
4
1
23
Arkadaşlar aralığın 25 inde 9 haftalık gebeliğimi kalbi durduğu için sonlandırmak zorunda kaldım ve hala adet görmedim doktor kanaman geçince korunmaniza gerek yok dedi bizde korunmadık hamile olma olasılığım bi yandan çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan

Düzen bozuluyor adet geç de gelebilir, hamile de olabilirsiniz. Hamile olma olasılığı her ay kadar var yani. Benimde ilk gebeliğimde 9 haftalık kalbi durmuştu. Evet bu durum yeni hamilelik sürecinde psikolojik olarak kötü etkiliyor hep birşey olacak korkusu oluyor maalesef. İnşallah hamilesinizdir ve sağlıklı bir süreç geçirip sağlıkla alırsınız kucağınıza

Teşekkür ederim evet 40 gün oldu ve hala geçmiyor psikolojikman hep aklında oluyor insanın umarım

Teşekkür ederim evet 40 gün oldu ve hala geçmiyor psikolojikman hep aklında oluyor insanın umarım
Yeni bebişin haberini alınca geçecek Bende çok üzüldüm çok ağladım. Şimdi oğlum bizimle olacakmış demek ki diyorum, Allah'ım ona uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin En kısa zamanda güzel haberler alın sizde

Allah uzun ömür versin, inşallah Rabbim tüm isteyenlere kucaklarini boş birakmasın inşallah

Düşük yaptım 1 ay sonra adet oldum şuan hamielyim ama ben kürtaj olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…