Kürtaj

haticebldrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2024
26
10
23
Kızlar merhaba, 11 haftalık hamileyken bebeğimin 9 . Hafta da kalbi durduğunu öğrendim. Bu durum gerçekten çok zordu benim için ama anne olmayı da çok istiyorum bir sürü mesaj okuyorum bir daha hamile kalmak zorlaşıyor diye lütfen aydınlatırmısınız beni doktorum korunmamı sadece bir adet dönemi öneriyor siz ne dersiniz

Kızlar merhaba, 11 haftalık hamileyken bebeğimin 9 . Hafta da kalbi durduğunu öğrendim. Bu durum gerçekten çok zordu benim için ama anne olmayı da çok istiyorum bir sürü mesaj okuyorum bir daha hamile kalmak zorlaşıyor diye lütfen aydınlatırmısınız beni doktorum korunmamı sadece bir adet dönemi öneriyor siz ne dersiniz
Başınız sağolsun
Bence acele etmeyin
Önce yasınızı yaşayın
Sonra vücudunuz toparlansın
Kendinize biraz zaman tanıyın
Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip edecektir zamanı geldiğinde
Olumsuz konuşmaları duymayın lütfen

Başınız sağolsun
Bence acele etmeyin
Önce yasınızı yaşayın
Sonra vücudunuz toparlansın
Kendinize biraz zaman tanıyın
Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip edecektir zamanı geldiğinde
Olumsuz konuşmaları duymayın lütfen
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun öyle tabi ki biraz beklemeyi düşünüyorum bende arayı da çok açmak istemiyorum açıkcası çünkü bir şeylere hevesim varken küsüp kenara çekilmekten korkuyorum umarım Rabbim isteyen herkese versin banada inşallah

Sizi anlıyorum bende 5 haftalıkken kanamayla sonlandı gebeliğim çok ağladım ki hala da aklıma geldikçe ağlıyorum geçen ay oldu benim ki ama inan bana allahtan gelen Allah’a gider diye düşündükçe biraz daha açım dindi zaman herşeyin ilacı başınız sağolsun doktorun tavsiyesine uyun benim kendiliğinden düştüğü için hiç korunmadık bu ay olmazsa önümüzdeki ay ilaçla tedaviye başlayacaz

Sizi anlıyorum bende 5 haftalıkken kanamayla sonlandı gebeliğim çok ağladım ki hala da aklıma geldikçe ağlıyorum geçen ay oldu benim ki ama inan bana allahtan gelen Allah’a gider diye düşündükçe biraz daha açım dindi zaman herşeyin ilacı başınız sağolsun doktorun tavsiyesine uyun benim kendiliğinden düştüğü için hiç korunmadık bu ay olmazsa önümüzdeki ay ilaçla tedaviye başlayacaz
Başınız sağolsun sizinde Rabbim sabır versin Rabbim hayırlısıyla size de bize de nasip etsin inşallah

Üzgünüm biliyorum. yaşadığını bende yaşadım. 17 sene önce. İlk hamileligimdi 7 haftalikdi çok üzülmüştüm. Kürtaj oldum doktor ozaman 3 ay korun demişti. Rahim kendini toparlasin. 15 12 ve 2 yaşlarında çocuklarım var. Merak etme .hele ben ilk hamileligimde rahatsızlık geçirdim yumurtalıklarımdan biri alınmak zorunda kaldı yani 2.ve 3. Tek yumurtalikla oldu. İçini ferah tut.

Doktor ne dediyse uygun olan o dur. Siz tekrar anne olmaya psikolojik olarak hazır hissettiğiniz zaman tekrar denersiniz. Hayırlısı olsun. Allah aratmasın.

Üzgünüm biliyorum. yaşadığını bende yaşadım. 17 sene önce. İlk hamileligimdi 7 haftalikdi çok üzülmüştüm. Kürtaj oldum doktor ozaman 3 ay korun demişti. Rahim kendini toparlasin. 15 12 ve 2 yaşlarında çocuklarım var. Merak etme .hele ben ilk hamileligimde rahatsızlık geçirdim yumurtalıklarımdan biri alınmak zorunda kaldı yani 2.ve 3. Tek yumurtalikla oldu. İçini ferah tut.
Allah size bağışlasın Rabbim avılarını göstermesin umarım Rabbim bana eşime ve tüm istiyen kerede nasip eder 🤍🤲

Merhabalar rabbim kimseye bir daha aynı acıyı yaşatmasın ben de kürtaj oldum 10 haziranda doktorum 2 regl dönemi dinlenme önerdi, bu arada ben hep tam tersi duymuştum kürtajdan sonra bebek hemen tutar derler 🥹 ki doktorum da benzer bir şey söylemişti 🙏🏻 bu ay ben de yeniden denemeye başladım rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin aynı acıları yaşatmasın

Allah sabır versin. Üzmeyin kendinizi 2 kuzenim de düşük yaptı daha sonra gayet normal şekilde bebekleri oldu. Hatta birinin kürtajdan 5 ay sonra bilmeden oldu, korunmamis hamile kaldı. İçinizi ferah tutun, yine olur. Sağlıcakla kalın

Merhaba. Bende 7 haftalık kalp durması sonucu kürtaj olmuştum. Benim doktorum da 1 regl dönemi geçir dedi. Kürtajdan sonra hamile kalmak zorlaşıyor diye birşey yok şehir efsanesi. 6 ay sonra hiç aklımda yokken hamile olduğumu öğrendim. Hayırlı zamanda kucağınız dolar inşallah 🤲🏻

Merhaba. Benimde aynı olmuştu 9 haftada kalbi durmuştu. Duyduğumda sanki herşey bitti yıkıldı sandım. Sonra hemen hamile kalmak istedim bi daha olmayacak sandım ama eşim durdurdu. Bir kez adet oldum sonra hemen hamile kaldım. Şuan 22 aylık bir kızım var. İstiyorsanız bi kere adetten sonra olur siz yeter ki iyi düşünün dua edin. Allah verir inşallah. Bi de hiç olmasaydı nasıl olurdu o yönden bakın en azından oldu gene olur dua edin inşallah olur. 🧡

Allah sabır versin. Üzmeyin kendinizi 2 kuzenim de düşük yaptı daha sonra gayet normal şekilde bebekleri oldu. Hatta birinin kürtajdan 5 ay sonra bilmeden oldu, korunmamis hamile kaldı. İçinizi ferah tutun, yine olur. Sağlıcakla kalın
Umarım bizimde tek isteğimiz o inanın ki Allah isteyen herkese versin bizede inşallah

Merhaba. Bende 7 haftalık kalp durması sonucu kürtaj olmuştum. Benim doktorum da 1 regl dönemi geçir dedi. Kürtajdan sonra hamile kalmak zorlaşıyor diye birşey yok şehir efsanesi. 6 ay sonra hiç aklımda yokken hamile olduğumu öğrendim. Hayırlı zamanda kucağınız dolar inşallah 🤲🏻
Ayyy inanın sizin adınızı çok mutlu oldum günümü güzelleştirdi biz Rabbim evinizde huzur mutluluk versin çocuğunuzla inşallah🤲

Merhaba. Benimde aynı olmuştu 9 haftada kalbi durmuştu. Duyduğumda sanki herşey bitti yıkıldı sandım. Sonra hemen hamile kalmak istedim bi daha olmayacak sandım ama eşim durdurdu. Bir kez adet oldum sonra hemen hamile kaldım. Şuan 22 aylık bir kızım var. İstiyorsanız bi kere adetten sonra olur siz yeter ki iyi düşünün dua edin. Allah verir inşallah. Bi de hiç olmasaydı nasıl olurdu o yönden bakın en azından oldu gene olur dua edin inşallah olur. 🧡
Ayyyy Rabbim size bağışlasın acısını göstermesin inşallah umarım bizde bir gün sizinle aynı duruma geliriz Allah razı olsun sizden de içimi ferahlattınız🤲

Ayyyy Rabbim size bağışlasın acısını göstermesin inşallah umarım bizde bir gün sizinle aynı duruma geliriz Allah razı olsun sizden de içimi ferahlattınız🤲
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Olur inşallah hiç merak etmeyin Allah büyük yeter ki sabırla bekleyin dua edin 💙 haberlerinizi beklerim hamile olursanız buraya yazın inşallah 🤲

Merhaba başınız sağolsun. Acınızı paylaşıyorum. Kürtaj sonrası hamile kalmak zorlaşıyor falan değil bu tamamen kişinin bedenine ruh haline vs bağlı. 2 kere kürtaj oldum ben doktorum 2 ay korunun dedi dinledim hep. Hamile kalmada sıkıntı yaşamıyordum ama tutunmuyordu maalesef sonrasında genetik testler vs yapıldı pıhtılaşma sorunu olduğunu fark etti doktorlar bu süreçte bizde korunmayı uzattık tabiiki o sebeple hiç kötü düşünmeyin doktorunuzu dinleyin vücudunuzun rahminizin kendini toparlamasına izin verin. Son kürtajımdan 6 ay sonra hamile kaldım ve doğru tedavilerle sağlıklı doğum yaptım çok şükür şimdi oğlum 9 aylık 😍 Rabbim size de en kısa zamanda sağlıklı gebelik sağlıkla kucağınıza alacağınız evlat nasip eylesin inşallah

X