:(( kürtaj

HaziraNisan1421

🤗🤗
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
6.078
2.922
248
22 gün önce kürtaj oldum, içeride sıvı kalmış atamamışsın dedi dün lokal anestezi ile onu çektiler ama keşke genel anestezi isteseymişim içim ağrıyo hala ya kızlar bunların acısı ancak yeni bi hamilelikle geçecek gibi hissediyorum ama çok mu acele ediyorum kürtajdan sonra hamile kalanlar bana yardımcı olur msunuz ?

Canij yakin bi tanıdığım ilk bebegi karninda olmua almışlar ve doktor 6ay deneme demis.oda dinlememis 1ay sonra yeniden hamile kalmis ve suanda cocugu 6yasinda dalga geciyor ben 12 ay hamilelik yasadim diyor

Canij yakin bi tanıdığım ilk bebegi karninda olmua almışlar ve doktor 6ay deneme demis.oda dinlememis 1ay sonra yeniden hamile kalmis ve suanda cocugu 6yasinda dalga geciyor ben 12 ay hamilelik yasadim diyor

böyle olumlu şeyler duyunca seviniyorum ama bi yandan da aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum.

Evet aynı duyguları bende yaşadım zaten hemen hamile kalınmıyor çünkü rahim kendini toparlamana kadar bebiş tutmuyor 3 ay dinlen en azından 1 ay sabret sağlıklı olması ve bizimle olmSı önemli değilmi sabır bu işin temeli canım az bekle bi kendine gelsin rahmin merak etme veren Rabbim yine veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…