- 15 Eylül 2014
- 2
- 4
- 3
- 44
- Konu Sahibi aysenurozekmen
-
Doğmuş bir çocuğu parçalayarak öldürür müydünüz. İnanın Allah katında ikisinin de bir farkı yok. 41 yaşındayım hala çocuğum olsun diye uğraşıyorum. Bazen anlamıyorum Allah bu bebekleri neden bize değil de size veriyor...Merhabalar, istemeyerek de olsa kürtaj olmak zorundayım. Eşimi günlerdir ikna etmeye çalışıyorum ama ikna olmuyor, istemiyor. Kürtaj olmuş ya da olmayı düşünen arkadaşlar bana yol gösterebilir misiniz. Bu kürtaj nasıl oluyor, nerede yapılıyor...
Senin için çok zor bir durum olmalı. Moral bozmak istemem ama bir tanıdığım geçmişte eşi istemediği için bebeğini aldırmış. Bana anlattığında üzerinden en az 6-7 yıl geçmişti. Ancak bana anlatırken operasyon bir gün önce yapılmış gibi ağlıyordu. Günah vs demeyeceğim çünkü inançlı biriysen zaten bunu biliyorsundur. Ben daha sonrasından bahsetmek istedim. Her şeyi göze alıyorsan operasyonu yaptırırsın. Ancak benim naçizane tavsiyem yapma. Eğer ailen de arkandaysa doğur. Allah yardımcın olsun...Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Benim için hergün biraz daha zorlaşıyor, biliyorum ki hergün içimde biraz daha büyüyor ve ben herşeye rağmen doğurma isteği ile doluyorum. Bir arkadaş kaç haftalık diye sormuş 6 haftalık daha ama 1 günlük olsa ki ne fark eder. Ailemle de konuştum, onlar da bana destek oldular. Çocuğum babasız da büyüyecek olsa sanırım herşeyi göze alacağım.
Merhabalar, istemeyerek de olsa kürtaj olmak zorundayım. Eşimi günlerdir ikna etmeye çalışıyorum ama ikna olmuyor, istemiyor. Kürtaj olmuş ya da olmayı düşünen arkadaşlar bana yol gösterebilir misiniz. Bu kürtaj nasıl oluyor, nerede yapılıyor...
Sak'ın öyle bir hata yaptırıpta aldırma aldırtıktan sonrada tekrar hamıle kalabılme ıhtımalı çok düşük Allah sana bir lütufta bulunmuş ve sana bebegı nasıp etmiş erkenden olsa kocanın karakterını birazda çözmüşsündür umarmı Allah'ım aldırtmak isteyenlere değilde annelık Babalık için yanıp tutuşan insanlara nasıp etsın Sak'ın bir cana kıyma çok sonra anlıcaksınkı kocasız yaşarsın ama Çocuğunsuz aslaArkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Benim için hergün biraz daha zorlaşıyor, biliyorum ki hergün içimde biraz daha büyüyor ve ben herşeye rağmen doğurma isteği ile doluyorum. Bir arkadaş kaç haftalık diye sormuş 6 haftalık daha ama 1 günlük olsa ki ne fark eder. Ailemle de konuştum, onlar da bana destek oldular. Çocuğum babasız da büyüyecek olsa sanırım herşeyi göze alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?