Kürtaj

aysenurozekmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
2
4
3
44
Merhabalar, istemeyerek de olsa kürtaj olmak zorundayım. Eşimi günlerdir ikna etmeye çalışıyorum ama ikna olmuyor, istemiyor. Kürtaj olmuş ya da olmayı düşünen arkadaşlar bana yol gösterebilir misiniz. Bu kürtaj nasıl oluyor, nerede yapılıyor...

hastaneler ve ozel muayenehaneler var.10 dakıkadan kısa bır suree suruyor bayılıyorsun ayılıyorsun hersey bıtmıs oluyor.sonrası travmatık

Zorla kürtaj nedir ya! Sizde isteseniz amenna da bir ömür vicdan azabını nasil kaldiracaksiniz?

Ben kalbi duran bebegimi aldirirken cehennem azabi cektim canim Allah in size verdigi nimet lütuf bebek..biz dört gözle bekliyoruz olmasini sakin kiyma yavruna

Ben bu işte bir şey hissettim. Hamile bir insan kurtajin nerde yapildigini, nasil yapildigini bilmez mi? Dogruyu söyle neden kurtaj olmak istiyorsun ve bu bebek ne kadarlik?

Doğmuş bir çocuğu parçalayarak öldürür müydünüz. İnanın Allah katında ikisinin de bir farkı yok. 41 yaşındayım hala çocuğum olsun diye uğraşıyorum. Bazen anlamıyorum Allah bu bebekleri neden bize değil de size veriyor...

Nasi yani istemiyerek te olsa... Kocaniz istemiyor diye vazmi geciyosunuz. Git kendini köprüden at dese onu yapicaksiniz herhalde.. Yazik günah, bi insanin hayati üzerine ne kadar kolay karar veriliyo.. Hayretler icersindeyim ...

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Benim için hergün biraz daha zorlaşıyor, biliyorum ki hergün içimde biraz daha büyüyor ve ben herşeye rağmen doğurma isteği ile doluyorum. Bir arkadaş kaç haftalık diye sormuş 6 haftalık daha ama 1 günlük olsa ki ne fark eder. Ailemle de konuştum, onlar da bana destek oldular. Çocuğum babasız da büyüyecek olsa sanırım herşeyi göze alacağım.

Senin için çok zor bir durum olmalı. Moral bozmak istemem ama bir tanıdığım geçmişte eşi istemediği için bebeğini aldırmış. Bana anlattığında üzerinden en az 6-7 yıl geçmişti. Ancak bana anlatırken operasyon bir gün önce yapılmış gibi ağlıyordu. Günah vs demeyeceğim çünkü inançlı biriysen zaten bunu biliyorsundur. Ben daha sonrasından bahsetmek istedim. Her şeyi göze alıyorsan operasyonu yaptırırsın. Ancak benim naçizane tavsiyem yapma. Eğer ailen de arkandaysa doğur. Allah yardımcın olsun...

Kürtaj yaptirmis biri olarak soyluyorum sakin yaptirma ben 1 yil önce kürtaj oldum ama dun bile daha yeni olmuş gibi oturup saatlerce ağladım cok pişman olursun ilerde benim durumuma düşme dogmamis bebegimden özür diliyorum af diliyorum ama boşuna biliyorum nolur kiyma bebeğine

Her anında sana destek olmayacak birine ihtiyacın da yok demektir. Zalimliktir bu! Allah'ın verdiğini ben de aldırım demektir bi nevi.. Hele bi o bebecik doğsun bak o baba nasıl başüstünde taşır onu ah bilse ...

Lütfen aldırmayın.. biliyoruz ki zorlukları siz yaşayacaksınız biz değil ama inanin zorlukları kadar güzellikleri de vardır bunun. Farz edelim babası öldü ama bebeginiz henüz doğmuş 6 haftalik ozaman da onu öldürürmuydunuz. Dönüşü olmayan pişmanlıklara gitmeyin lütfen. Bugün kürtaj olanlar acaba kızmıydı yoksa erkek mi benim belirtim buydu ama şunu aşermistim diye mirildaniyor ki ne faydaaa

kürtaj olmak günümüzde kürtaj merkezinde hijyenik koşullarda olmalıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kürtaj olmak kişinin kendi tercihine bağlı bir durumdur bu arada iyi bir site önerim var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba,insanlar maalesef yargısız infaza bayılıyorlar. Bu herkesin başına gelebilir. Bende yaşadım maddi durumlarımızdan dolayı kürtaj yaptırdım. Bu konuda size ve sizin gibi zor durumda olanlara kendi doktorum tuğrul beyi önerebilirim. gaziosmanpaşa da yeri abacıoğlu kadın sağlığı merkezi. Her konuda destek oluyorlar

Sak'ın öyle bir hata yaptırıpta aldırma aldırtıktan sonrada tekrar hamıle kalabılme ıhtımalı çok düşük Allah sana bir lütufta bulunmuş ve sana bebegı nasıp etmiş erkenden olsa kocanın karakterını birazda çözmüşsündür umarmı Allah'ım aldırtmak isteyenlere değilde annelık Babalık için yanıp tutuşan insanlara nasıp etsın Sak'ın bir cana kıyma çok sonra anlıcaksınkı kocasız yaşarsın ama Çocuğunsuz asla

Arkadaşlar buda onun sınavı aynı şeyi bende yaşadım sanki kız bende aldırmak istiyorum diyo hem öyle olsa bile bu bizi ilgilendirmez canım kaç haftalik bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…