Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalniz erkem doğum varsa hamile kalmadan muayene ol her ihtimale karşıcnm ben 4 defa kurtaj oldum suan hamileyim sorunsuz gebe kaldim cok sukur kurtaj da artık eskisi gibi kisirlik gibi riskler olmuyo uzman jinekolog tarafindan yapiliyi problem olacağını sanmıyorum doktorlarında bu yonde soluyo zaten daha once defalarca kurtaj olup çocuk doğuran cok anne var korkma duani eksik etme
canım çok teşekkür ederim biraz içimi rahatlattın. daha yeni kürtaj oldum 9 haftalıktı pazartesi oldum. psikolojik olarak sanki hepsi aynı olucak gibi geliyo.çok zor bi durum yaşayan bilir.allah seninde bebeyini sağlıklı sıhatli kucana almayı nasip etsinn canım:)yalniz erkem doğum varsa hamile kalmadan muayene ol her ihtimale karşı
amin cnm allah sanada nasip etsi ins ama dusugun de varmış o yuzden doktora gorun yinede gebe kalmadan rahminde problem olabilir rahim ağzı yetmezligi gibi çünkü 25.haftada erken dogum yaptim demissin o yüzden doktora git mutlaka gebe kalmadancanım çok teşekkür ederim biraz içimi rahatlattın. daha yeni kürtaj oldum 9 haftalıktı pazartesi oldum. psikolojik olarak sanki hepsi aynı olucak gibi geliyo.çok zor bi durum yaşayan bilir.allah seninde bebeyini sağlıklı sıhatli kucana almayı nasip etsinn canım:)
amin cnm allah sanada nasip etsi ins ama dusugun de varmış o yuzden doktora gorun yinede gebe kalmadan rahminde problem olabilir rahim ağzı yetmezligi gibi çünkü 25.haftada erken dogum yaptim demissin o yüzden doktora git mutlaka gebe kalmadan[
rahimagzi yetmezliginin onceden bi tedavisi var mi kiamin cnm allah sanada nasip etsi ins ama dusugun de varmış o yuzden doktora gorun yinede gebe kalmadan rahminde problem olabilir rahim ağzı yetmezligi gibi çünkü 25.haftada erken dogum yaptim demissin o yüzden doktora git mutlaka gebe kalmadan
özel de aytnı cnm hep ozele gıttım sımdı fakulteye başladımcnm o konuda bisey diyemem ama vakit açısından beklettiler dedin ozele gitme imkanin varsa ozele git devletmi ozelmi iyi bilmiorum ama devlet bekletiyo gerçekten devlette tanıdığın varsa hersey kolayda yoksa bekle anca rahim agzi yetmezliği içinde bilgim yok cnm ona netten bak yada doktora sor en iyisi ne desem yalan olur cunku
ozelde beklettiklerini ilk defa duydum sonuçta adi ustu Ozel bende ozele gidiyorum ne zaman istersem randevumu alıyorum parayla muayene oluyosun beklettiklerine cok sasirdim
canımm ya bende kürtaj oldum senin adet düzenini değiştimi peki?merhaba arkadaşlar boş gebelikden dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım.kürtajdan sonra tekrar sağlıklı gebelik geçiren arkadaşlardan bilgi istiyorum bundan önceki gebeliğim 25 haftalık erken doğumla sonuçlandı buda böyle oldu çok üzgünüm