kurtaj

tgc123456

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
114
37
Merhabalar daha once 4 defa kurtaj oldum suan hamileyim doktor kurtajin zarari olmucagini soluyo gebeligim etkisi olmicagini soledi ama ben cok evhamli biriyim aranizda birden fazla kurtaj olup sorunsuz gebelik yasayan varmi

doktoruma danistim zaten ama burdan da basina geçen mutlaka vardir bişeyler yazmasını istedim

doktorun aciklamasi her ne kadar rahataltsada basina gecenlerin anlatmasi insani daha cok rahatlatiyo lutfen doktora git yorumlari atmayin rica ediyorum burda zaten herkesin doktoru var doktora gidiyo herkes burasi bi nevi bayanların birbirlerine destek olduğu bi yer

tab kendi isteğiyle olan var ama ben yinede keyfi olduklarına düşünmuyorum kimse cocugunu oldurmek istemez çaresizdir napicagini bilmiyodur aldırmak zorundadır

Hanımlar konu kurtaj ama farklı bi konu olcak 13.haftamdayim karin agrim var anlik bicak saplanir gibi doktor problem yok diyo uzan uzaninca geçerse agrin problem yok demek diyo rahim genisliyo diyo acaba sizinde ağrıniz oldumu bide tansiyonum dusuk tuzlu ayran icsem tuzun zarari olurmu

X