Kürtaj

Defnenaz01

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
32
4
47
Hocam Merhaba benim üç tüp bebek denemem oldu denemede tuttu ama 10 hafta 4 te kalbi durdu ve kürtaj oldum kurtaran sonra adet olamadım 10 ay oldu adet miktarında azalma var bu arada histereskopiden oldum ama herhangi bişey çıkmadı başka hangi nedenlerden adetten azalma olur
.

Hocam Merhaba benim üç tüp bebek denemem oldu denemede tuttu ama 10 hafta 4 te kalbi durdu ve kürtaj oldum kurtaran sonra adet olamadım 10 ay oldu adet miktarında azalma var bu arada histereskopiden oldum ama herhangi bişey çıkmadı başka hangi nedenlerden adetten azalma olur
.
Merhabalar : Bu durumunuz tecrübeli ellerde yapılacak ultrasonografı , hormonal degerlendirme , rahım -tup fılmı, hısteroskopi ile aydınlatılmalıdır. Rahım içi incelik veya yapısıklık olması durumunda veya hormonlar ıle alakalı bır durumda bu şıkayet görulebılır. Ayrıca kalp atısı durması ve olumsuz 3 tüp bebek denemenız varlıgı arastırılması gereken bır durumdur. Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker duzeylerı, rahim içine bakmak ıcın histeroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse düzeltilmesi) bu tetkıkler arasındadır.. Tüp bebekte genetık tarama yöntemı ıle (array cgh ) saglıklı saglıksız embrıo ayırımı yapılarak saglıklı bebek elde etme şansını yakalamaktayız.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.