Kürtaj

Defnenaz01

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
32
4
16
47
Hocam Merhaba benim üç tüp bebek denemem oldu denemede tuttu ama 10 hafta 4 te kalbi durdu ve kürtaj oldum kurtaran sonra adet olamadım 10 ay oldu adet miktarında azalma var bu arada histereskopiden oldum ama herhangi bişey çıkmadı başka hangi nedenlerden adetten azalma olur
.

Merhabalar : Bu durumunuz tecrübeli ellerde yapılacak ultrasonografı , hormonal degerlendirme , rahım -tup fılmı, hısteroskopi ile aydınlatılmalıdır. Rahım içi incelik veya yapısıklık olması durumunda veya hormonlar ıle alakalı bır durumda bu şıkayet görulebılır. Ayrıca kalp atısı durması ve olumsuz 3 tüp bebek denemenız varlıgı arastırılması gereken bır durumdur. Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker duzeylerı, rahim içine bakmak ıcın histeroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse düzeltilmesi) bu tetkıkler arasındadır.. Tüp bebekte genetık tarama yöntemı ıle (array cgh ) saglıklı saglıksız embrıo ayırımı yapılarak saglıklı bebek elde etme şansını yakalamaktayız.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…