Kürtaj

ladyg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
6
10
Arkadaşlar merhaba,

Geçtiğimiz hafta Cuma günü kürtaj oldum... Çok kötü durumdayım... Nedeni ise, evleneceğim adamın eski eşini hayatından çıkaramaması... Düğünümüze 4 gün vardı.. Bebek mi o mu dedim ve "o benim arkadaşım, dostum, 12 yıl önce olan bir şey alakası yok" dedi... bizim 8 aylık ilişkimiz vardı, hep sorun eski ilişkilerdi.. Hatam şu, neden ayrılmadım, ama seviyordum işte... Bir bebeği de bu şekilde büyütmekten çok korktum.. Kürtajım çok kötü geçti, ardından 3 saat kadar uyutuldum, çığlık çığlığa bağırdım ardından... ve o kişi, annesinin tansiyonu yükseldiği için beni bırakıp gitti, arkadaşlarımıza da bu bebeği çok istediğini, benim aldırmak istediğimi, beni görmenin ona acı verdiğini söylemiş.. Evet ben aldırdım çünkü eski eşini silemeyen bir kocam olacaktı... Şu an ise bebeğimi aldırdığım için çok pişmanım. Psikolojik destek alıyorum ama yapamıyorum, öldürmek istiyorum kendimi de bazen... işin içinden çıkamıyorum, doğru karar mı verdim bilemiyorum... ama son pişmanlık fayda etmiyor...

kötü olman normal sonucta bi hayatı sonlandırdın senin bir parçan olmasına rağmen

guvenmiyorsan neden hamile kaldın ?

Olan olmuş. Toparlanmak zorundasınız. Ölmek istemek çareniz olamaz bu esnada.
Şimdi ki planınız çocuğunuzu bile gözden çıkaracak kadar istemediğiniz bir adamın bir daha yüzüne bakmamak , adını anmamak.
Yoksa hiçbir şekilde adı konmaz bu yaptığınızın. !

Acilen ve acilen bir uzman desteği almalısınız. Tek başınıza yola devam edersiniz daha çok yaralanırsınız.

maalesef bu kötü halinizle daha kötü yorumlar alacağınızı düşünüyorum
keşke iyi korunup bebek yapmasaydınız nişanlınızla ayrılacağınızı hiç üzülmeyin o eski karısını unutamamış
evlenecek ve çocuğu olacak adamın hala eski eşini seçmesi size değer vermediğini gösteriyor bebek ayrılmanın bahanesi

Sizi rahatlacak birşeyler duymayı bekliyorsaniz inanin buna hakkiniz yok ya kendinize sahip çıkın ya da hamile kalırsanız dogurun başka seçim şansı olmamalı bir cana kıyma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz. Bebek mi o mu demissiniz bu nasıl bir zihniyet siz karşınızdakini mi cezalandirdiniz bebeginizimi kusura bakmayın benim düşüncelerim bunlar....

sakin olun. en ama en karanlık gecenin bile bir sabahı var. ağır bir şey yaşamışsınız. ama hatalar insanlar için. hataların en kötülerini bile yapabiliriz. ama o hataları telefi etmek sizin elinizde. bebeği aldırdığınız için pişmansınız bunu belki sahipsiz bir bebeğe destek olarak telafi edebilirsiniz. yani bunu ben bilemem ama kendinizce vicdanınızı rahatlatmanın bu hatanin tabiri caizse diyetini ödemenin bir yolunu bulabilirsiniz. o adama gelince en doğrusunu yapmışsınız ondan uzaklaşarak. hiçbir şey önemli değil sizi o an yalnız bırakıp bu konuyu kendi çıkarına yorarak anlatması beş para etmez bir herif olduğunun kanıtı. yeni başlangıçlar yapın ve bu başlangıçlarda aynı hataları yapmayın yeter. ayrıca hepimiz insanız hepimiz her hatayı yapmaya müsaitiz özelliklede büyük konuşup, eleştirenlerimiz, yargılayanlarımız... o yüzden sizi yargılayanlara pek kulak asmayın. hayatınızı kurtarın...

Bebegin sağlıksız bir aile ortamında dogacagina hiç doğmaması belki daha iyi bir durumdur.guvenmedigin birinden evlat sahibi olmak da mantıklı değil. Keşke korunsaydin vs..diyeceğim ama...

Bu arada kk psikolojisni daha da bozabilir,birazdan kimler o bebegi bulamıyor sen niye aldırdın ile başlayıp günah sevap hesaplamalari ile iyice alt üst olabilirsin.

bu kadar korunma yöntemi varken neden bebek düşündünüz ? kürtaj tecavüz sonucu değilse çok vicdansızca geliyor . tamamen keyfi korunmayıp sonra o bebeğe kıymak çok acımasızca . işin Tıbbi kısmında bebek parçalanıyor resmen . bu bence psikolojik Açıdan üzülmeniz gereken bir şey sağlık açısından . yasınızı kederinizi yaşayın çünkü ölüm var ortada . başınız Sağolsun .

Keskin sirke kübüne zarar iste...
Bu insanla evlenmemen iyi olmuş, fakat bebek mi eski eşin mi demen çok yanlış.
Artık olan olmuş, bırakın hayat aksın...
Tekrar anne Olmayı Allah nasip etsin.
Üzülmeyin lütfen...

bir de sağlıksız ailede ise doğmasın kararını kimse söyleyemez o bir can . yapabilecek tek şey korunmaktı eğer onu yapamıyorsan doğuracaksın . kürtaj doğum kontrolden zor birşey . kürtaj olayı sadece bazı istisnai durumlar için anlaşılabilir . 1 aylık Bebeğini sağlıksız ortamda büyüyecek diye de öldürür böyle söyleyenler . sizin üzülmeniz aslında paikiyatrik Açıdan doğal olan . şuan üzgün olmasanız zaten sıkıntı olurdu . inşallah çabuk toparlarsınız .

bir de sağlıksız ailede ise doğmasın kararını kimse söyleyemez o bir can . yapabilecek tek şey korunmaktı eğer onu yapamıyorsan doğuracaksın . kürtaj doğum kontrolden zor birşey . kürtaj olayı sadece bazı istisnai durumlar için anlaşılabilir . 1 aylık Bebeğini sağlıksız ortamda büyüyecek diye de öldürür böyle söyleyenler . sizin üzülmeniz aslında paikiyatrik Açıdan doğal olan . şuan üzgün olmasanız zaten sıkıntı olurdu . inşallah çabuk toparlarsınız .
Şu 1 aylık bebeğini öldürür böyle düşünen lafın bana mi?!

X