Kurtaj???

Sikistirdim da tecavuz değilmiş bayanlar sizi boşuna yordum kusura bakmayın .sonucun bu hale geleceğini düşünmeden yapılan biseymis. Kuzenim de değildi o nerden çıktı bilemiyorum da komsumun kızı. Kurtaj yapılamayacağını anlayınca bebeğin babasına haber verdi .sonrasında ne yaparlar kendileri bilir.ben aradan cekildim

Belliydi böyle bir şey çıkacağı.Bir de tecavüz diye yalan söylemiş , aferin.
Hadi hayırlısı.

adama tecavüzcü de.
üstünden 4 ay geçmiş olsun.
ispatla ispatlayabilirsen tecavüz etmediğini.
kadınlardan korkulur vallahi.

tecavuze ugramis cok uzucu Allah yardim etsin ama ertesi gun hapi almak aklina gelmemis mi ya :KK43:
4 aylik bebegin butun organlari herseyi belli,cinsiyeti bile bellidir,legal olarak aldiramazsiniz.
suc duyurusunda bulunun serefsiz ceksin cezasini.

Artık çok geç bebek canlandı cinsiyeti bile belli oluyor bu ayda doğuracak yapacak birşeyi yok sakın başka türlerden başka işlere kalkışmasın bu saatten sonra hem canlı bir bebegı oldurur hem kendı canından olabılır.şikayetını edecek ve doguracak yapacak bırsey yok sonrasında istemıyorsa sonucta tecavuzden dogacak devlet bakar bır caresıne zaten

Tecavuz sonucu bir yakinim hamile kalmış, tecavüzü korktuğundan soyleyememis ve adetleri duzensiz oldugundan 4 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş:KK43: kurtaj yapılır mi bu bebekten nasıl kurtulunur bi akıl verin:KK43:

Yahu yakininiz kac yasindaki tecavuze ugruyor da kimseye soylemiyor ve de hamile kalabilecegini akil edemiyor? Morning after pill var eczanelerden bile alinabiliyor yani yurtdisindayim burda boyle. Artik 17 18 yasindaki bir kiz bile zorla da olsa cinsel birlesme sonrasi hamile kalinabilecegini biliyor. 1 ay adet olmazsin neyse 2 ay 3 ay adet olmuyorsan orda da mi kafaya dang etmedi ya?! Hemde 4 aylik olmus bebek. Ve o kisi simdi tecavuzcusunden hamile, nerde bu yakininiz, turkiye'nin neresinde yasiyor ya, hangi bolgesinde, aile ici tecavuze mi ugramis? Konunun fake olmasini oyle cok isterdim ki!

Sikistirdim da tecavuz değilmiş bayanlar sizi boşuna yordum kusura bakmayın .sonucun bu hale geleceğini düşünmeden yapılan biseymis. Kuzenim de değildi o nerden çıktı bilemiyorum da komsumun kızı. Kurtaj yapılamayacağını anlayınca bebeğin babasına haber verdi .sonrasında ne yaparlar kendileri bilir.ben aradan cekildim
________

Back
X