Kürtaj

Canim cok gecmis olsun gercekten xok zor allah dusmanimin basina vermesin psikolojisi ayri agrisi sancisi ayri bir de soneasinda ya hasar kaldiysa kaygisi... ama geciyor inan epey suruyor ama geciyor

Kızlar Bebeğimi kaybettim dün kürtaj oldum çok zormuş kürtaj olmak ben bu kadar zor olacağını bilmiyordum Allah kimsenin başına vermesin
Kurtaj anestezisz zor oluyor canm baya sn anestezi aldnmi bilmiyorum ama her turlu zor ya özellikle psikolojisi tez zamanda atlat inslh geçmiş olsun... :( Br daha yaşama inslh

Kurtaj anestezisz zor oluyor canm baya sn anestezi aldnmi bilmiyorum ama her turlu zor ya özellikle psikolojisi tez zamanda atlat inslh geçmiş olsun... :KK43: Br daha yaşama inslh
Anestezi verdiler canım ama onun öncesinde ilaç veriyorlar o çok ağrı veriyor bide kurtajdan kaç ay konurulanaca onu sormamış Dr bilgin varmı bu konuda

Ne kadar korunulur bilmiyorum ama ben Ocak'ta oldum kürtaj eylül de hamile kaldım.

Anestezi verdiler canım ama onun öncesinde ilaç veriyorlar o çok ağrı veriyor bide kurtajdan kaç ay konurulanaca onu sormamış Dr bilgin varmı bu konuda
Doktordn doktora değişiyor bnm doktorum br ay yeter demsti adet oldm kontrole gittim rahim iyi durumda denemeye devm demisti

Canım geçmiş olsun öncelikle tekrarı olmaz inşallah. Bende kürtaj oldum doktorum hem fiziksel hem ruhsal olarak toparlanmam için bana 3 ay korun demişti rahmin falan toparlanması gerek diye
Ben 3 ay korundum korunmayı bıraktığımın ertesi ayı hamile kaldım şimdi 24 haftalık hamileyim rabbimin izniyle. Sakın içini karartma şimdi kendini toparlamaya bak Allah yüzünü güldürecek gör bak. Sakın karamsarlığa düşme.

geçmiş olsun canım. bende bedenen çok acı çekerim diye korkuyordum aksine hiç acı hissetmedim. sanki hiçbirşey olmamış herşey rüyaymışta uyandığımda adet günüm başlamış gibiydi. ilaç falan içmedim. sadece anestezi yapıldı ve herşey sanki birkaç saniye sürmüş gibiydi. ama onun psikolojisi ,onu kaybetme acısı hala geçmedi. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.

Canım geçmiş olsun öncelikle tekrarı olmaz inşallah. Bende kürtaj oldum doktorum hem fiziksel hem ruhsal olarak toparlanmam için bana 3 ay korun demişti rahmin falan toparlanması gerek diye
Ben 3 ay korundum korunmayı bıraktığımın ertesi ayı hamile kaldım şimdi 24 haftalık hamileyim rabbimin izniyle. Sakın içini karartma şimdi kendini toparlamaya bak Allah yüzünü güldürecek gör bak. Sakın karamsarlığa düşme.
Yaa bu yazini okuyunca cok umutlandım iNŞALLAH bizede nasip olur ne olur dua et olurmu ALLAH'IM korusun yavrunu :(

Kızlar Bebeğimi kaybettim dün kürtaj oldum çok zormuş kürtaj olmak ben bu kadar zor olacağını bilmiyordum Allah kimsenin başına vermesin
AMIN canim 2 kere yasadim cok zor cok zor RABBiM hepimizi korusun bidaha yasamayiz iNŞALLAH bebeklerimize sagliklica kucagimiza aliriz INŞALLAH ❤

geçmiş olsun canım. bende bedenen çok acı çekerim diye korkuyordum aksine hiç acı hissetmedim. sanki hiçbirşey olmamış herşey rüyaymışta uyandığımda adet günüm başlamış gibiydi. ilaç falan içmedim. sadece anestezi yapıldı ve herşey sanki birkaç saniye sürmüş gibiydi. ama onun psikolojisi ,onu kaybetme acısı hala geçmedi. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.
Canım senin kaç haftalıktı 12 haftalık benimki sanki doğum yapar gibi 2 saat sancı çektim bebeğin büyük dediler ilaç verdiler içimde parçalandı ilaçla düşürüp sonra kürtaj yaptılar çok zor oldu bide karnımda ölmüş kalb atışı yoktu bebeğin düşük olsa belki bu kadar zor olmzdı

Ben 3 ay korundum korunmayı bıraktığımın ertesi ayı hamile kaldım şimdi 24 haftalık hamileyim rabbimin izniyle. Sakın içini karartma şimdi kendini toparlamaya bak Allah yüzünü güldüre cek gör bak. Sakın karamsarlığa düşme.
Tşk ederim canım yazını okuyunca içim birazda olsa rahatladı sanki bi hamile kalamayacam yada aynı şeyi bi daha yaşayacam diye çok tedirginim ama ögle şeyler okuyunca insan rahatlıyor

Slm kizlar bende 9 ocakta kürtaj oldum üzerinden iki ay gecti ve kürtaj sonrasi ilk adetim 9 subat ikinci adetimde 9 mart geldi simdik korunmayi birakimmi yada bi adet dahami beklim cok kararsizim...

Yaa bu yazini okuyunca cok umutlandım iNŞALLAH bizede nasip olur ne olur dua et olurmu ALLAH'IM korusun yavrunu :KK43:
Amin canım inan ne kadar isteyen varsa bu duyguyu Allah herkese tattırsın inşallah diye içten dua ediyorum hep i. Rabbim tez zaman da sana da herkese de versin inşallah. Ama gerçekten karamsarlıga kapılmayın bende öyleydim ilk başta hamileligimin ilk üç ayında kimseye hamileyim bile diyemedim.yine aynı olucak diye düşün artık

Back
X